Azért fölösleges mert az AS olvasói nem tették kezdőbe? Akkor Ancelotti sem fogja.
Adjuk el. Fölösleges, nagy bukás.
gonolkodj.

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 6., szombat 17:32
HozzászólásSzerző: REDONDO78 » 2013. július 6., szombat 17:28
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. július 6., szombat 17:14
oroszisti írta:Nem arról van szó hogy nem licitálunk egymásra ?
Nem licitáltak ránk , ugyanazt az árat adták ...
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 6., szombat 16:51
Nem arról van szó hogy nem licitálunk egymásra ?lucifer írta:Na ez aztán az úriemberség amiről a múltkor írta a City és köztünk,de ez jellemző ezekre a patkányokra.mohaola írta:Ha minden igaz akkor a City az utolsó pillanatban bepróbálkozott Illarramendi-nél, sokkal jobb feltételeket kínáltak a spanyolnak, azonban ő csak is a Real Madrid-ba akar igazolni, így elutasította őket.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 6., szombat 16:51
Nem kell mindent elhinnilucifer írta:Na ez aztán az úriemberség amiről a múltkor írta a City és köztünk,de ez jellemző ezekre a patkányokra.mohaola írta:Ha minden igaz akkor a City az utolsó pillanatban bepróbálkozott Illarramendi-nél, sokkal jobb feltételeket kínáltak a spanyolnak, azonban ő csak is a Real Madrid-ba akar igazolni, így elutasította őket.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 6., szombat 16:41
Na ez aztán az úriemberség amiről a múltkor írta a City és köztünk,de ez jellemző ezekre a patkányokra.mohaola írta:Ha minden igaz akkor a City az utolsó pillanatban bepróbálkozott Illarramendi-nél, sokkal jobb feltételeket kínáltak a spanyolnak, azonban ő csak is a Real Madrid-ba akar igazolni, így elutasította őket.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 6., szombat 16:32
Ez a legnépszerűbb kezdő, nem a legjobb. Kötve hiszem, hogy ez a KP működnesentry írta:Legalább Khedirát már nem követelik a kezdőbe, de hihetetlen, hogy Özilt igen de Modricot nem. Bár a sok ostoba megválasztotta az év legrosszabb igazolásának a horvátot. Istenem.Az AS szavazása alapján a következő év kezdőcsapata a következőképpen nézne ki: Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Illarramendi, Alonso; Isco, Özil, Cristiano Ronaldo; Benzema. A legtöbb szavazatot Ramos, Ronaldo és Varane kapták. A kezdő játékosok után a 3 legtöbb szavazatot kapó játékos: Modric, Jesé és Morata.![]()
Remélem ilyen balfaszul nem sokszor állunk ki, még jó hogy van edzőnk.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. július 6., szombat 16:30
Legalább Khedirát már nem követelik a kezdőbe, de hihetetlen, hogy Özilt igen de Modricot nem. Bár a sok ostoba megválasztotta az év legrosszabb igazolásának a horvátot. Istenem.Az AS szavazása alapján a következő év kezdőcsapata a következőképpen nézne ki: Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Illarramendi, Alonso; Isco, Özil, Cristiano Ronaldo; Benzema. A legtöbb szavazatot Ramos, Ronaldo és Varane kapták. A kezdő játékosok után a 3 legtöbb szavazatot kapó játékos: Modric, Jesé és Morata.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 6., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 6., szombat 14:42
ha egy szóval illetném a tottenham vezetőségét, és azt hogy smucigok akkor azért bant kapnék, remélem tudjátok mire gondolok. ők más kávéház.lucifer írta:, tavaly Modric is jönni akart mégis normál áron hoztuk el.
hát ha ezeket nem veszed figyelembe hogy kivásárlási ár meg a játékos szándéka akkor nincs miről beszélni. ezek eléggé befolyásolják a vételárát.lucifer írta:(és tök mind 1 hogy akar-e jönni vagy kivásárlási áráért hozzuk)
mert higuain olyan okos volt hogy ott nyilatkozgatott hogy távozik. ha meg már így kijelenti akkor kevesebb ér, mert tudják hogy úgyis el lesz adva, ha másnap augusztus végén 15millióért.lucifer írta: mikor minket pedig nevetség tárgyává tesznek hogy egy 20 gólos csatárért aki ráadásul közismert és még csak 25(tehát még bármi benne lehet a karrierjébe) 25-27 millióval szúrják ki a szemünket.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 6., szombat 14:36
Pont miattad írtam oda az hogy ne értsd félre bírom Illarát mert biztos voltam hogy egyből letámadsz. Az meg hogy menni akar az oké, tavaly Modric is jönni akart mégis normál áron hoztuk el. Sokan játékostemetőnek nézik a Madridot pedig Higuaínból pont hogy itt lett játékos és Argentin válogatott. Azon kéne elgondolkodni a vezetőségnek hogy ha mi akarunk hozni valakit (és tök mind 1 hogy akar-e jönni vagy kivásárlási áráért hozzuk) hogy miért kell egyből a legmagasabb áron elhozni mikor minket pedig nevetség tárgyává tesznek hogy egy 20 gólos csatárért aki ráadásul közismert és még csak 25(tehát még bármi benne lehet a karrierjébe) 25-27 millióval szúrják ki a szemünket.Galacticos írta:....
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:33
Ugyanaz van, mint IllaramendinélGábe írta:Miért adjuk el Higuaínt ilyen batt olcsón? Ne meséljétek már be nekem azt, hogy Cavani 63-at ér, Higuaín meg 27-et. Ugyanmár.
Nem hiszek benne, hogy az Arsenal többet fizetne érteGábe írta:Helyesbítek: normális áron eladó és ez így a korrekt. Nem 27 millióért..
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 6., szombat 14:32
Azért mert ez bőven reális ár érte. Cavani sehol nem ér 63 milliót és nem is adnék érte ennyit. Illaramendi 30 milliós vételárával én sem értek egyet, de a Real Madrid amúgy sem híres arról, hogy a megfelelő ár szerint hozza a játékosokat.Gábe írta:Azt nem értem, hogy miért gondolják itt páran azt, hogy Higuaínért a 27 millió euró álomüzlet lenne, mikor most fogunk egy 23 éves srácért 30 milliót adni. Aki ráadásul középpályás, nem is csatár. Tőlünk mindenkiért a valós ár kétszeresét kérik. Miért adjuk el Higuaínt ilyen ba tt olcsón? Ne meséljétek már be nekem azt, hogy Cavani 63-at ér, Higuaín meg 27-et. Ugyanmár.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 6., szombat 14:31
Ráakaszthatná a vezetőség Higura az 50 milliós árcédulát, de akkor a kutya se vinné el. A 2-3 évvel ezelőtti Higut lehetne 40 körül adni, de most annyit sem fizetnének érte.Gábe írta:Azt nem értem, hogy miért gondolják itt páran azt, hogy Higuaínért a 27 millió euró álomüzlet lenne, mikor most fogunk egy 23 éves srácért 30 milliót adni. Aki ráadásul középpályás, nem is csatár. Tőlünk mindenkiért a valós ár kétszeresét kérik. Miért adjuk el Higuaínt ilyen batt olcsón? Ne meséljétek már be nekem azt, hogy Cavani 63-at ér, Higuaín meg 27-et. Ugyanmár.
Hát igen, ha jól tudom 9 gólos a BL-ben, ami vicc. 6 év alatt egy csatár a Real Madridban ne 9 gólnál álljon meg. Amíg gyenge volt a csapat, gondolok itt a 2008-2009-es szezonra, addig bírt húzóember lenni. Még a Pellegrinis évben felvette a versenyt Ronaldoval, de azóta viszont nagyon halovány.Demes írta: De azért gondolom minden csapat tudja a zseniális Bl 1év=1gól átlagát, ami azért nem túl csábító. Meg amíg Suarez és Cavani hátán viszik a saját csapatukat, azért az elmúlt pár szezonban nem Higu lépett föl és húzott ki minket a szarból.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 6., szombat 14:29
elég nyilvánvaló hogy új csatár után keresgélünk/tünk.Kerlon írta: Ráadásul honnét veszed, hogy mi mindenképpen szabadulnánk tőle?
de tök más a kettő érts már meg.lucifer írta:Miért kéne egyből elfogadni? Na ne értsen senki félre én bírom Illarát,de hol annyira ismert játékos ő mint Higuaín? És ő 30 érkezik hozzánk mint potenciális "új" Alonso. Na most akkor egy szezonkénti 20 gólos Higuaínt miért adjunk oda 30 alatt,mikor más 20 gólos csatárokat se adnak 30 millió alatt?
cavanit a NÁPOLY NEM AKARJA eladni, ezért csk a kivásárlási árán vihető el. az tök mindegy hogy ér-e ennyit, aki meg akarja venni ezt az összeget kénytelen letenni az asztalra. suarez pdig kb 40-45millió lenne, a különbözet kb 13-18 millió, suarez ennyivel jobb csatár mint higuain, szerintem.Kerlon írta:MIért Cavaninak nagy? Vagy Suáreznek, aki még botrány hős is?
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 6., szombat 14:29
Ezek szerint mégsem eladó, csak menni akar.Ezzel ellentétben Higuain gyenge szezont futott és eladó
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 6., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 6., szombat 14:27
Jaj istenem, kirázott a hideg, hogy ilyen neveket hoztunk pár évemikor jott hozzank albiol, callejon, pedro leon, granero, arbeloa
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:26
Illaraért szerintem is sok a 30 millió, de ő teljesen ellentétes helyzetben van, mint Higuain. A nagy szezont futó Sociedadnak és U21es EB győztes csapatnak volt az egyik alapembere, egyik legjobbja. Klubja nem akarja elengedni.Miért kéne egyből elfogadni? Na ne értsen senki félre én bírom Illarát,de hol annyira ismert játékos ő mint Higuaín? És ő 30 érkezik hozzánk mint potenciális "új" Alonso. Na most akkor egy szezonkénti 20 gólos Higuaínt miért adjunk oda 30 alatt,mikor más 20 gólos csatárokat se adnak 30 millió alatt?
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. július 6., szombat 14:25
Hát ja, eléggé szívás hogy Higu lenyilatkozta hogy menni akar, gondolom ezért vannak a hírek hogy felőlünk maradhat is hogy a lehető legjobbat kihozzuk a helyzetből.Galacticos írta:szerintem meg a 27millió is reális.
mi elakarjuk adni, ő elakar menni. reklámértéke sem nagy...
De azért gondolom minden csapat tudja a zseniális Bl 1év=1gól átlagát, ami azért nem túl csábító. Meg amíg Suarez és Cavani hátán viszik a saját csapatukat, azért az elmúlt pár szezonban nem Higu lépett föl és húzott ki minket a szarból.Lenézzük, de hangsúlyozom még egyszer, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki alapember évek óta az argentin válogatottban és a világon elismert játékos.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem