Magas labda volt,sejtettem h valaki lefog csapniRealista24 írta:999 euróig én is jó vagyok bármikorA psg kész 3 jegyű összeget letenni érte

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 22., csütörtök 10:57
Magas labda volt,sejtettem h valaki lefog csapniRealista24 írta:999 euróig én is jó vagyok bármikorA psg kész 3 jegyű összeget letenni érte
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 22., csütörtök 10:53
murinnyó kiutálta az egyetlen focizni tudó játékosát. what a shocking surprise.MesQueUnClub írta:Őőő erről ki is mit hallott?Chelsea attacker, Eden Hazard has reportedly told family, friends and some of his teammates he wants leave the club for Real Madrid at the end of the season. According to French publication L’Equipe, Hazard is no longer enjoying life in London and has had a rocky relationship with Jose Mourinho since the season started. Mourinho
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 22., csütörtök 10:43
999 euróig én is jó vagyok bármikorA psg kész 3 jegyű összeget letenni érte
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 22., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 22., csütörtök 0:16
Őőő erről ki is mit hallott?Chelsea attacker, Eden Hazard has reportedly told family, friends and some of his teammates he wants leave the club for Real Madrid at the end of the season. According to French publication L’Equipe, Hazard is no longer enjoying life in London and has had a rocky relationship with Jose Mourinho since the season started. Mourinho
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 20., kedd 20:07
cr lesz a csatár gondolom.kapor_89 írta:Elnézést, de már nem bírom követni a sok sérültet.. Valaki tudna írni egy összegző listát a hiányzókról? Ki a t*köm lesz a csatár holnap?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. október 20., kedd 19:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 20., kedd 18:51
Lehet hogy uj zèlandon van a kollega vagy ilyesmi...nem kell mingyárt trollkodni....wZoLee7 írta:Hát ha ma kikapunk akkor én többet nem nézek focitmiVida írta:
szerk.: amugy meg nem lepodok meg ha ma kikapunk, de az nem baj, attol fuggetlenul csoportelsokent fogunk tovabbjutni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 20., kedd 18:48
Hát ha ma kikapunk akkor én többet nem nézek focitmiVida írta:
szerk.: amugy meg nem lepodok meg ha ma kikapunk, de az nem baj, attol fuggetlenul csoportelsokent fogunk tovabbjutni
HozzászólásSzerző: miVida » 2015. október 20., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 20., kedd 17:29
Nem kellet volna akkora sztár.Elèg lett volna ha Callejont hozza.Neki sem ismeretlen a spanyol kozegericco írta:Hozhatta volna Higuaínt a Nápolyból. Szerintem illene a Real Madridba.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 20., kedd 15:27
Anthony írta:Valahogy kiállunk, de sok cserénk nem lesz.
Benitezt ütném amért nem hozott senkit Benzema mögé a nyáron..
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. október 20., kedd 15:05
A fene se érti, anno nem úgy volt, ha van mögötte valaki akkor meg nem érzi a bizalmat? (elvileg a spanyol kalimpált Llorentéért is, nem? csak Perez inkább azt mondta, hogy stfu))Benitezt ütném amért nem hozott senkit Benzema mögé a nyáron..
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 20., kedd 15:02
Ez de jól esett nekem.Most mi lesz, megint az ügynököd fogja kiosztani a sajtót? Tudod mit csinált Cristiano? Azt, amiért Aranylabdás és a világ legjobbja. Cristiano, aki szintúgy kijutott már az EB-re mint te, ki mert állni és kérni egy szabadnapot. Visszautasította a játéklehetőséget Szerbia ellen és hétfőn már Valdebebasban edzett a társaival, készülve a Levante elleni bajnokira, amin egyébként lőtt egy bődületes gólt és egy gólpasszt is adott. Ezért, jól jegyezd meg Gareth, ezért ő a Real Madrid valaha volt legjobb játékosa Di Stefano után. És ha te ezt így folytatod sosem leszel az, legfeljebb a legdrágább és semmi több. Nagyon köszönjük azt a gólt Valenciában, amikor körbefutottad Bartrát és a Lisszaboni fejest is, de lássuk be, azóta semmit sem csináltál. És már eltelt másfél év. Lassan két szezon. Mi lesz, a szezon végén is még a két évvel ezelőtti góljaidból fogsz élni?! Ez a Real Madrid, fiam! Élj a mának, mint Cristiano!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 20., kedd 11:21
Olvass híreketChris írta:Modric állapotáról mi a hír, kezdőként számíthatunk rá? Azért ez a James-Benzema-Bale hármas nem gyenge. A kolumbiait lassan fel sem ismerném. Gondolom Isco-CR fix elől és akkor Jesé lehet a harmadik.
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. október 20., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 20., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 20., kedd 11:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 20., kedd 11:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 20., kedd 10:00
Igazat adnék, ha Bale-nek lenne agya, de láthatóan nincs. Bizonyítja ezt Rafa éjjeli nyilatkozata, hogy a Levante elleni meccset is végig akarta tolni, sérülten, fájdalmak mellett. És állítom, hogy ugyanígy tolta a válogatottban is.Matt009 írta:Habár Ronceronak sok mindenben igaza van, abban téved, miszerint Balenek vissza kellett volna utasítania a szereplést Andorra ellen. Ennyi erővel az összes játékosnak joga van ehhez.
Képzeljük el, hogy mind a 23 játékos visszautasítja, mert a klub fontosabb... Colemannak kellett volna annyi eszének lennie, hogy nem játszatja a sérülésből frissen visszatért sztárját. Meg ennyi erővel CR- nek is lehetne hasonló levelet írni, hogy néha pihenjen is, mert ő is indokolatlanul sokat játszik relatíve tét nélküli meccsen.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem