Aranylaszti meg hát...Neymar ősszel vezet, de nem csak az számít. Ronaldot tudjuk, marad Messi. Elég unalmas a helyzet.
Aranylabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda
Puskást odaadnám Messinek, benne volt az életműve abban a gólban, mondjuk a kedvencem, ahogy a gólörömnél először mutatja Alvesnek hogy most hagyjál ünneplek, aztán utána int, hogy na jó jöhetsz cidázni.
Aranylaszti meg hát...Neymar ősszel vezet, de nem csak az számít. Ronaldot tudjuk, marad Messi. Elég unalmas a helyzet.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
neymar top3-ban...pfejj, remélem Messi viszi akkor már.
Sampaoli is ott van a szűkített listánál az edzőknél.
Sampaoli is ott van a szűkített listánál az edzőknél.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Messi,Neymar, CR a szűkített hármas. Én Neymarnak adnám de ugye Messi könnyedén hazaviszi. Plusz a Puskást is szerintem neki fogják megszavazni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Megint fogtak par csapatot, aztan kotelezo jelleggel kiemeltek par embert onnan.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
23-ból 16 Barca&Real&Bayern. Elég koncentrált.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
[/quote="nmate"]2014 tavaszról beszél, akkor volt picit megzuhanva a tag.[/quote]DinhoL írta:Tokás Messi? Mikor hízott el ennyire?
És tényleg! Akkoriban túl sok volt a pizza...
Som i Serem!
6oat
6oat
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Messi, Cé, Neymar. Esetleg Messi, Neymar, Cé. Suarez nem aranylabda kaliber, nem fog odakerülni.
Rég nem a teljesítményről, hanem az eladhatóságról szól ez. Mi másért volt ott legutóbb Neuer?
Rég nem a teljesítményről, hanem az eladhatóságról szól ez. Mi másért volt ott legutóbb Neuer?
2014 tavaszról beszél, akkor volt picit megzuhanva a tag.DinhoL írta:Tokás Messi? Mikor hízott el ennyire?
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Tokás Messi? Mikor hízott el ennyire?dzsi91 írta:Szánalmas lenne ha Cr nem lenne ott a top 2ben ha az elmúlt évek tokás messi-je toronymagas második volt... Neymar meg kb a 3ik gólt lőtte a bayernnek meg a döntőben is, az ilyen gólok nem számítanak, ki is szokta törölni utólag az uefa.Ez nem jó érv szerintem.
Biztos CR ott lesz legalább a 2. helyen erre mérget vennék. De szerintem már egyikőjük sem fogja túl parázni a 625. közös aranylabda gálájukat, megint csak a szurkolók mennek majd ölre "értük"..
Som i Serem!
6oat
6oat
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A listán a többség a közelébe sem kerülhetne a lasztinak....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Volt hogy az elsőre isdzsi91 írta:Igen.legalábbis Messinek ez elég szokott lenni a második helyre.Anyaka írta: Így végig nézve mire kapná Ronaldo a második helyet? A nevére?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ez sima Messi győzelem megérdemelten. CR top 3-ba ott lesz, de esélye sincs nyerni. Sajnos neki nem fogják a semmire odaadni pedig mekkora lenne ha Messinek visszanyalna most a fagyi.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Pedig kezdhetsz hozzászokni a gondolathoz.lordgabi írta:Véletlenül Lewára pöttyintettem, de CR lett volna eredetileg. A Top2 a szokásos lesz, ebben biztos vagyok, megérdemli mindkettõ, de elvakult vagyok a témában, és zavarni fog, ha az argentin kapja majd...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
messi teljesen jogosan kapja majd meg az 5.-et
cét a 3-ba sem raknám de ott lesz úgy is
cét a 3-ba sem raknám de ott lesz úgy is

- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
RONALDO minimum 3 meccset maga nyert meg. Vagy ahol ő lövi a gólokat azokért már pont sem jár? Jesszus...Anyaka írta: Látható formában meg, azért a portugál eléggé el volt maradva. Ősszel pedig egyelőre egyik sem pörög, de az uru például mentett pontokat már egy villanásával, Ronaldo még nem.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Véletlenül Lewára pöttyintettem, de CR lett volna eredetileg. A Top2 a szokásos lesz, ebben biztos vagyok, megérdemli mindkettõ, de elvakult vagyok a témában, és zavarni fog, ha az argentin kapja majd...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen.legalábbis Messinek ez elég szokott lenni a második helyre.Anyaka írta: Így végig nézve mire kapná Ronaldo a második helyet? A nevére?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dzsi91 írta:Szánalmas lenne ha Cr nem lenne ott a top 2ben ha az elmúlt évek tokás messi-je toronymagas második volt... Neymar meg kb a 3ik gólt lőtte a bayernnek meg a döntőben is, az ilyen gólok nem számítanak, ki is szokta törölni utólag az uefa.Ez nem jó érv szerintem.
Hagyjuk ezt,CR ott lesz...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Esetleg a harmadik hely. Ideje lesz Messi-t, és Ronaldo-t lecserélni, mert sokszor csak kényszerből kerülnek be. Nehogy már kijárjon nekik alanyi jogon a második hely, ha épp nincs formában.dzsi91 írta:Szánalmas lenne ha Cr nem lenne ott a top 2ben ha az elmúlt évek tokás messi-je toronymagas második volt... Neymar meg kb a 3ik gólt lőtte a bayernnek meg a döntőben is, az ilyen gólok nem számítanak, ki is szokta törölni utólag az uefa.Ez nem jó érv szerintem.
Ronaldo, és Suarez lesz még a top3-ban, ugyanúgy mint augusztusban. Ha januártól nézed a kettő teljesítményét jobb volt az uruguay-i összképet tekintve.
22 gólt lőtt, és 15 gólpasszt adott májusig, Ronaldo 29, és 10-et.
Idén eddig 6-3, és 10 gól - 1 gólpassz az állás Ronaldo javára.
Ha egyszerű matekot is tolsz, és összeadod, akkor 46-50 az állás statisztikában, amiben Ronaldo állítólag elég erős. Számokban ez nem nagy különbség mégsem.
Látható formában meg, azért a portugál eléggé el volt maradva. Ősszel pedig egyelőre egyik sem pörög, de az uru például mentett pontokat már egy villanásával, Ronaldo még nem.
Így végig nézve mire kapná Ronaldo a második helyet? A nevére? Mert, hogy még a címek is a barcelona-i mellett vannak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szánalmas lenne ha Cr nem lenne ott a top 2ben ha az elmúlt évek tokás messi-je toronymagas második volt... Neymar meg kb a 3ik gólt lőtte a bayernnek meg a döntőben is, az ilyen gólok nem számítanak, ki is szokta törölni utólag az uefa.Ez nem jó érv szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem véletlen lett külön egy másik év játékosa díj alapítva, mert ott cseszték el, hogy összevonták egyáltalán.Realista24 írta: Nem Cé mellett akartam ezzel kardoskodni, csak ezek semmire nem jók szerintem.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦