Ibra,T.Silva,Verrati,
És akkor a másodvonalasok
Lucas, D.Luiz, Cavani , Lavezzi, Pastore , Matuidi
Ezt te sem gondolhattad komolyan...

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 19., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. október 19., hétfő 19:23
Mire kéne még pihenni? Két hónapja megy a szezon, nehogy már most ki legyenek fulladva, mert akkor mindegy ha már karácsony után vissza sem jönnek a srácok.Garancia nincs, de szerintem egy kipihentebb kezdőnek jobbak az esélyei.
kibaszott viccReal, meanwhile, will definitely be without Karim Benzema (hamstring), Dani Carvajal (ankle), Sergio Ramos (shoulder), Danilo (foot), James Rodriguez (thigh) and Pepe (leg), while Luka Modric (thigh) is a doubt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 19., hétfő 18:56
Nem tudom nèzted e oket mostanában,de joval erosebb alakulat mint a sevilla vagy a valencia.Persze felállhatnak ugy,ahogy a mieinket prognoztizáltad,akkor persze nemSzerintem kb Valencia szint, vagy legrosszabb esetben Sevilla. Nem tartom sokkal (!) erősebbnek a PSG-t sem, azért még sok spenótot meg kell enniük.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 19., hétfő 16:34
A cserélet nem nézed szarba, de a PSG-t igen, ha ilyen sorral felállna a RM a Parc-ban ott akár le is sétálhatna kb a pályáról, egy fullosan felálló PSG ellen.Becksy23 írta:Jólvan, akkor csak én nem nézem szarba se a cseréinket. Realista, ha konkrétan a szerkezetre kérdeztél rá, így képzelném el:
---------------------Casilla--------------------
Danilo----Pepe----Nacho---Arbeloa
---------Casemiro-----Kovacic---------
Lucas-------------Isco------Cheryshev
----------------------Jesé----------------------
Szerintem kb Valencia szint, vagy legrosszabb esetben Sevilla. Nem tartom sokkal (!) erősebbnek a PSG-t sem, azért még sok spenótot meg kell enniük.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 19., hétfő 14:03
Real, meanwhile, will definitely be without Karim Benzema (hamstring), Dani Carvajal (ankle), Sergio Ramos (shoulder), Danilo (foot), James Rodriguez (thigh) and Pepe (leg), while Luka Modric (thigh) is a doubt.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 19., hétfő 13:52
Garancia nincs, de szerintem egy kipihentebb kezdőnek jobbak az esélyei.Realista24 írta:És ha a Celta veri el a legerősebb kezdőnket? Mi a garancia, hogy ha B-vel állunk ki, akkor nyerünk hétvégén?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 19., hétfő 13:42
Nem arra.Realista, ha konkrétan a szerkezetre kérdeztél rá, így képzelném el:
De így már értem, így több karaktert nem pazarolnék el erre a diskurzusra.Szerintem kb Valencia szint, vagy legrosszabb esetben Sevilla. Nem tartom sokkal (!) erősebbnek a PSG-t sem, azért még sok spenótot meg kell enniük.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 19., hétfő 13:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 19., hétfő 13:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 19., hétfő 13:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 19., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. október 19., hétfő 13:17
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 19., hétfő 13:12
Ezt én is néztem.Realista24 írta:Casilla - Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa - Casemiro, Kovacic, Lucas Vazquez, Cheryshev, Isco - Jesé/Mayoral sem rossz.
Ez wtf?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 19., hétfő 12:49
nem tudom, hogy mit szedsz, de megmondhatnád a nevétBecksy23 írta:Nem, de itt egy vereséggel nem esünk ki, max pöcsméregetésre lenne jó a gálakezdő, nem ősszel kell megverni a PSG-t, majd tavasszal. Persze a hazait itt is lehozhatjuk, de a Celta meccs fontosabb. Teljesen felesleges friss felépülteket bedobni, ha szombaton is szükség lesz rájuk. Na meg ha a "legerősebb" kezdőnket verné el a PSG, akkor ez a mieinket fejben is visszavethetné, míg a győzelem semmilyen pluszt nem adna, mert jobbak vagyunk náluk, ezt mindenki tudja, csak sok a sérült. És mint írtam ez a "B" csapat sem mészárlásra menne, nem rosszak ők sem. Most ha a sérülteket nem számolom (hirtelen azt sem tudom kik azok), Casilla - Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa - Casemiro, Kovacic, Lucas Vazquez, Cheryshev, Isco - Jesé/Mayoral sem rossz.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 19., hétfő 12:39
Ez így ebben a formában, nagyon nagyon vékony lenne. Ibra egy jobb napján keresztbe lenyeli még mindig Nacho-t, Arbeloát pedig Lucas-al szembe állítani öngyilkosság lenne. a KP pedig közel sem lenne elég Verrattiék ellen, ráadásul azért Luis meg Silva sem kutya ütő, tehát valaki olyan is kéne, aki átviszi rajtuk a labdát.Becksy23 írta: Casilla - Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa - Casemiro, Kovacic, Lucas Vazquez, Cheryshev, Isco - Jesé/Mayoral sem rossz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 19., hétfő 12:37
Ez wtf?Casilla - Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa - Casemiro, Kovacic, Lucas Vazquez, Cheryshev, Isco - Jesé/Mayoral sem rossz.
Meg ez?míg a győzelem semmilyen pluszt nem adna,
És ha a Celta veri el a legerősebb kezdőnket? Mi a garancia, hogy ha B-vel állunk ki, akkor nyerünk hétvégén?Na meg ha a "legerősebb" kezdőnket verné el a PSG
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 19., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 19., hétfő 11:01
Nem biztos hogy jó dolog lenne másodikként továbbjutni..Becksy23 írta:Rafa helyében simán kiküldeném a (meglévő játékosokból) "B" csapatot Párizsban, nem olyan rosszak ők sem, de a Celta meccs fontosabb, a BL-ből úgyis továbbmegyünk. Casilla, Nacho, Arbeloa, Lucas Vazquez, Casemiro, Kovacic, Chershev, Odegaard, Jesé, Mayoral meg játszhat a PSG-vel.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 19., hétfő 10:52
Úgyis az lesz hogy gálakezdő, aztán lesérül 2-3 ember ismét...Becksy23 írta:Rafa helyében simán kiküldeném a (meglévő játékosokból) "B" csapatot Párizsban, nem olyan rosszak ők sem, de a Celta meccs fontosabb, a BL-ből úgyis továbbmegyünk. Casilla, Nacho, Arbeloa, Lucas Vazquez, Casemiro, Kovacic, Chershev, Odegaard, Jesé, Mayoral meg játszhat a PSG-vel.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 19., hétfő 10:48
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem