Ezt én is néztem.Realista24 írta:Casilla - Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa - Casemiro, Kovacic, Lucas Vazquez, Cheryshev, Isco - Jesé/Mayoral sem rossz.
Ez wtf?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 19., hétfő 13:12
Ezt én is néztem.Realista24 írta:Casilla - Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa - Casemiro, Kovacic, Lucas Vazquez, Cheryshev, Isco - Jesé/Mayoral sem rossz.
Ez wtf?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 19., hétfő 12:49
nem tudom, hogy mit szedsz, de megmondhatnád a nevétBecksy23 írta:Nem, de itt egy vereséggel nem esünk ki, max pöcsméregetésre lenne jó a gálakezdő, nem ősszel kell megverni a PSG-t, majd tavasszal. Persze a hazait itt is lehozhatjuk, de a Celta meccs fontosabb. Teljesen felesleges friss felépülteket bedobni, ha szombaton is szükség lesz rájuk. Na meg ha a "legerősebb" kezdőnket verné el a PSG, akkor ez a mieinket fejben is visszavethetné, míg a győzelem semmilyen pluszt nem adna, mert jobbak vagyunk náluk, ezt mindenki tudja, csak sok a sérült. És mint írtam ez a "B" csapat sem mészárlásra menne, nem rosszak ők sem. Most ha a sérülteket nem számolom (hirtelen azt sem tudom kik azok), Casilla - Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa - Casemiro, Kovacic, Lucas Vazquez, Cheryshev, Isco - Jesé/Mayoral sem rossz.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 19., hétfő 12:39
Ez így ebben a formában, nagyon nagyon vékony lenne. Ibra egy jobb napján keresztbe lenyeli még mindig Nacho-t, Arbeloát pedig Lucas-al szembe állítani öngyilkosság lenne. a KP pedig közel sem lenne elég Verrattiék ellen, ráadásul azért Luis meg Silva sem kutya ütő, tehát valaki olyan is kéne, aki átviszi rajtuk a labdát.Becksy23 írta: Casilla - Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa - Casemiro, Kovacic, Lucas Vazquez, Cheryshev, Isco - Jesé/Mayoral sem rossz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 19., hétfő 12:37
Ez wtf?Casilla - Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa - Casemiro, Kovacic, Lucas Vazquez, Cheryshev, Isco - Jesé/Mayoral sem rossz.
Meg ez?míg a győzelem semmilyen pluszt nem adna,
És ha a Celta veri el a legerősebb kezdőnket? Mi a garancia, hogy ha B-vel állunk ki, akkor nyerünk hétvégén?Na meg ha a "legerősebb" kezdőnket verné el a PSG
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 19., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 19., hétfő 11:01
Nem biztos hogy jó dolog lenne másodikként továbbjutni..Becksy23 írta:Rafa helyében simán kiküldeném a (meglévő játékosokból) "B" csapatot Párizsban, nem olyan rosszak ők sem, de a Celta meccs fontosabb, a BL-ből úgyis továbbmegyünk. Casilla, Nacho, Arbeloa, Lucas Vazquez, Casemiro, Kovacic, Chershev, Odegaard, Jesé, Mayoral meg játszhat a PSG-vel.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 19., hétfő 10:52
Úgyis az lesz hogy gálakezdő, aztán lesérül 2-3 ember ismét...Becksy23 írta:Rafa helyében simán kiküldeném a (meglévő játékosokból) "B" csapatot Párizsban, nem olyan rosszak ők sem, de a Celta meccs fontosabb, a BL-ből úgyis továbbmegyünk. Casilla, Nacho, Arbeloa, Lucas Vazquez, Casemiro, Kovacic, Chershev, Odegaard, Jesé, Mayoral meg játszhat a PSG-vel.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 19., hétfő 10:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 19., hétfő 10:10
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 19., hétfő 10:01
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. október 18., vasárnap 19:56
Viszont az igen, hogy senki nem épül fel időben, mindenhez kétszer annyi idő kell, plusz nem tudják megállapítani a sérüléseket. Nekem egyébként bűzlik a dolog, ilyen nincs, hogy két ekkora brigád ilyen alapokat ront el az erőnlétben. Egyszerűen ilyen nincs. Pepénél és Jamesnél is mindenki hallgat, sehová nem haladnak ők sem, a fejem teszem rá.Ez nem a Sanitas műve
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 18., vasárnap 19:09
Ez érdekes...de van benne valami. Egy X-re simán képes lehet egy tartalékos csapat is, a bajnokságban meg kaparni kell a pontokat hogy ne megint a végén kelljen számolgatni. Viszont ki maradna ki a hétvégi csapathoz képest?Szerintem be kell áldozni a PSG meccset most, és a legmasszívabb kölyköket felküldeni, mindegy, hogy Castillás vagy Realos, tud focizni vagy nem, mert hétvégén kötelező a három pont a Celta ellen. Addigra kéne összedrótozni, akit lehet. Ha a gálacsapatot próbáljuk meg szerdára összerakni, garantálom, hogy szombatra megint kettővel kevesebben leszünk.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 18., vasárnap 18:05
nem tudom ezzel mire akarsz célozni. nincs sok energiám most ezeket elemezniIgen.....a barcánál meg MINDIG elöbb felépülnek....
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. október 18., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 18., vasárnap 15:07
Pont fordítva szerintem.Ennyi sérülés nem a véletlen műve. Itt valami nagyon elcsesződött a felkészülés alatt. Az is vicc, hogy Kroos nem bír végig egy meccset feljebb tolt pozícióban, mert a 70. perc környékén már ki van fulladva. Ha már Kroos sincs fizikálisan rendben, akkor ott komoly szakmai gondok vannak. Ez nem a Sanitas műve, ez az erőnléti stáb hibája. Az meg sem fordul a fejemben, hogy Benitez nem hajtotta meg őket a felkészülés elején, és nem volt rendes alapozás, mert az nagyon amatőr hiba lenne. De most mégis úgy tűnik, mintha kimaradt volna az alapozás. Danilo sorozatos sérülése erre utal.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 18., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 14:36
Igen.....a barcánál meg MINDIG elöbb felépülnek....BBeno írta:nem is kéne semmit sem mondaniuk a felépülési időre mert úgyis hetekkel tovább tart. annyival is megelégszem már hogy azt mondják még idén garantált a visszatérése. james is csak elővigyázatosságból jött le --> már nem is emlékszem az arcára olyan rég láttam![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 18., vasárnap 14:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 18., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 18., vasárnap 13:25
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem