Nem, mert ha úgy alakítod a vita körülményeit, hogy a te igazadat hozza ki, úgy nehéz.R.M.C.F írta:Na,nem kell ezt érteni,nem érdekel.

Amúgy egyetértek, zárjuk le.
A kettő között van 2 klasszis különbség.Matt009 írta:Totti-Zidane-kaliberként
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 18., vasárnap 22:11
Nem, mert ha úgy alakítod a vita körülményeit, hogy a te igazadat hozza ki, úgy nehéz.R.M.C.F írta:Na,nem kell ezt érteni,nem érdekel.
A kettő között van 2 klasszis különbség.Matt009 írta:Totti-Zidane-kaliberként
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 18., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 18., vasárnap 22:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 22:07
nmate írta:Én értem mit írsz, nálam jobban senki nem szopja itt Modricot, ezt garantálom.
De azért ez:
...kicsit sok.R.M.C.F írta:Minden tiszteleten a két klasszisé.....imádtam őket,de ma egy modric reggelire őket ....és még meg egy kávét is elszürcsöl közben.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 18., vasárnap 22:04
...kicsit sok.R.M.C.F írta:Minden tiszteleten a két klasszisé.....imádtam őket,de ma egy modric reggelire őket ....és még meg egy kávét is elszürcsöl közben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 22:00
hehe írta:még azt elemezd már nekem, hogy régen kőbuták voltak a játékosok, ma meg csak az ész meg a fineszCsodálatosan elmesélted hogyan szerzik meg ma a labdát...ésszel és nem erővel.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 18., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 21:58
Remy írta:Akkor lassan tényleg oda jutunk, hogy Özil az új Zidane.![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 18., vasárnap 21:58
még azt elemezd már nekem, hogy régen kőbuták voltak a játékosok, ma meg csak az ész meg a fineszCsodálatosan elmesélted hogyan szerzik meg ma a labdát...ésszel és nem erővel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 21:56
Csodálatosan elmesélted hogyan szerzik meg ma a labdát...ésszel és nem erővel.hehe írta:modrics meg a btb, hát sántít, ő is csak növeli a létszámot védekezésben, de labdát szerezni pont annyira nem tud, mint krósz, inkább hibára kényszerítik, beszorítják többen az ellenfelet, így szerzik vissza a labdát, nem 1v1-ben, mint vieira vagy essien. azért ez a két utóbbi tag egész más dimenzió voltak, ma sincs hozzájuk fogható se senki..
nem baj,mindenki azt hisz amit akar.....én maradok a magam tudásánál,az bevállt.Realista24 írta:Na, mára kivégeztél.Minden tiszteleten a két klasszisé.....imádtam őket,de ma egy modric reggelire őket ....és még meg egy kávét is elszürcsöl közben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 21:54
Na, mára kivégeztél.Minden tiszteleten a két klasszisé.....imádtam őket,de ma egy modric reggelire őket ....és még meg egy kávét is elszürcsöl közben.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 18., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 21:51
Realista24 írta:De, hisz magad is leírtad, nem egy poszt a három ember. Nem lehet összehasonlítani őket.Nem hinném.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 21:47
De, hisz magad is leírtad, nem egy poszt a három ember. Nem lehet összehasonlítani őket.Nem hinném.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 21:46
Realista24 írta:Kezdünk átmenni komolytalanba.R.M.C.F írta:Nem csinálta meg essien sem viera....akkor ők toppok voltak,de fele ilyen ütemmel,fele ilyen tempóval a labdával.....
Nem a meló számít....bozsik cucu is rengetegert melózott,a maga idejében,a maga ellenfelei és azok tudása,tempója ellen. Már ha érthető ez.hehe írta:nem értek egyet.R.M.C.F írta:Nem csinálta meg essien sem viera....akkor ők toppok voltak,de fele ilyen ütemmel,fele ilyen tempóval a labdával.....
innentől jön az igen-nem-igen-nem-deigen-denem, szóval hagyjuk.
azt ne mondja nekem senki, hogy modricsnál nem melózott többet egy vieira vagy egy essien, mert lehajtom a wc-ülőkét.
ismétcsak javaslom, hogy nézz meg egy angol derbit az arsenallal, a top vieirával, milyen iram volt ott 10 éve.
számomra egyértelmű, hogy nagyon súlyosan visszaesett mind a játék, mind a játékosok minősége.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 21:45
Ez nem is kérdés.számomra egyértelmű, hogy nagyon súlyosan visszaesett mind a játék, mind a játékosok minősége.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 18., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 18., vasárnap 21:35
nem értek egyet.R.M.C.F írta:Nem csinálta meg essien sem viera....akkor ők toppok voltak,de fele ilyen ütemmel,fele ilyen tempóval a labdával.....
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 18., vasárnap 21:34
Lehet hogy hehe 2.0 de konnyen lehet hogy nekem is ez a vèlemènyem,bármilyen meglepo.hehe2.0, szval sok ujat nem mondtal egy joideje lehet ezt olvasni.
es ezt most nem hehe ellen irom.. tudja h birom
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem