HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. október 19., hétfő 0:52
Na most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, vagy írni, de a film felülírhatja az eddigi SW sztorikat? Nem a hat filmre értem, hanem könyvek, képregények, egyéb sorozatok.. stb. Szóval hivatalosak azok is, vagy csak úgy vannak, de nem idevehetőek?
Azért kérdem, mert több furcsaságot is tapasztaltam, aztán lehet , hogy a forrás nem hiteles.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-elvileg Chewie YU 25-ben meghalt, a trailerben pedig ott van, pedig elvileg YU34 körül játszódik.
-nem tudom, hogy ziro feltevése mennyire hivatalos, vagy spekuláció csak, mert elvileg Luke-nak egy fia lesz, Ben(34 körül 8 éves), Mara Jade-től, akit mondjuk szívesen megnéznék egy filmben, mert borzasztó dögös lehet a lila kardjával (amit pont Windu-tól "örökölt" egy kis kitérővel), az ellentmondásos jellemével, múltjával, és Erejével. Mondjuk a jelen film idején már 50 körül van, szóval... mindegy, kár.
Lánya egyébként elvileg Hannak és Leiának van, Jaina, aki 34 körül 25 éves, szóval... pont illene is. Meg van az ikre, Jacen, aki egy rohadék, mert megöli a dögös vöröst.
Lehet az én forrásom hiteltelen, elvileg azt állítják, hogy ez, amit írnak, ez hivatalos (annak a fordítása).
De könnyen el tudom képzelni, hogy az új film átírhatja valamelyest a dolgokat, és kiegészítheti azokat. Vagy csak simán nem vesz más médiát figyelembe.