Jaj istenem, kirázott a hideg, hogy ilyen neveket hoztunk pár évemikor jott hozzank albiol, callejon, pedro leon, granero, arbeloa

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 6., szombat 14:27
Jaj istenem, kirázott a hideg, hogy ilyen neveket hoztunk pár évemikor jott hozzank albiol, callejon, pedro leon, granero, arbeloa
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:26
Illaraért szerintem is sok a 30 millió, de ő teljesen ellentétes helyzetben van, mint Higuain. A nagy szezont futó Sociedadnak és U21es EB győztes csapatnak volt az egyik alapembere, egyik legjobbja. Klubja nem akarja elengedni.Miért kéne egyből elfogadni? Na ne értsen senki félre én bírom Illarát,de hol annyira ismert játékos ő mint Higuaín? És ő 30 érkezik hozzánk mint potenciális "új" Alonso. Na most akkor egy szezonkénti 20 gólos Higuaínt miért adjunk oda 30 alatt,mikor más 20 gólos csatárokat se adnak 30 millió alatt?
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. július 6., szombat 14:25
Hát ja, eléggé szívás hogy Higu lenyilatkozta hogy menni akar, gondolom ezért vannak a hírek hogy felőlünk maradhat is hogy a lehető legjobbat kihozzuk a helyzetből.Galacticos írta:szerintem meg a 27millió is reális.
mi elakarjuk adni, ő elakar menni. reklámértéke sem nagy...
De azért gondolom minden csapat tudja a zseniális Bl 1év=1gól átlagát, ami azért nem túl csábító. Meg amíg Suarez és Cavani hátán viszik a saját csapatukat, azért az elmúlt pár szezonban nem Higu lépett föl és húzott ki minket a szarból.Lenézzük, de hangsúlyozom még egyszer, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki alapember évek óta az argentin válogatottban és a világon elismert játékos.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 6., szombat 14:21
Miért kéne egyből elfogadni? Na ne értsen senki félre én bírom Illarát,de hol annyira ismert játékos ő mint Higuaín? És ő 30 érkezik hozzánk mint potenciális "új" Alonso. Na most akkor egy szezonkénti 20 gólos Higuaínt miért adjunk oda 30 alatt,mikor más 20 gólos csatárokat se adnak 30 millió alatt?Wertz írta:Nagyon jó üzlet lenne annyiért eladni. Eddig, ha egy már nem nagyon kellő, gyenge szezont futó játékosért sikerült 15 millát kapni, már nagy dolog volt.
Most meg befut egy 27es ajánlat? rögtön el kell fogadni azt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 6., szombat 14:18
Lasst meg vette az Anzhi.Wertz írta:Canales el lett adva tavaly nyáron opcióval a Valencianak
Lassnak lejárt a szerződése
MIért Cavaninak nagy? Vagy Suáreznek, aki még botrány hős is? Hagyjuk már. Ráadásul honnét veszed, hogy mi mindenképpen szabadulnánk tőle? Mert te így akarod? Vagy a fórum 95%-a? Lenézzük, de hangsúlyozom még egyszer, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki alapember évek óta az argentin válogatottban és a világon elismert játékos.szerintem meg a 27millió is reális.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 6., szombat 14:12
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:11
Nagyon jó üzlet lenne annyiért eladni. Eddig, ha egy már nem nagyon kellő, gyenge szezont futó játékosért sikerült 15 millát kapni, már nagy dolog volt.Galacticos írta:szerintem meg a 27millió is reális.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 6., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:02
Túlzásba esel, azért ez nem így vanmorientes írta:2013-ban,nem tudja felfogni,hogy a futball gépek csatája lett,embereké,akik be vannak zárva egy sablonba,ahol mindenki kötelleségszerűen tudja a dolgát,de egyébként kvára nem húz semmi váratlant,de egyébként *5-re tudja amit tudni kel...
Az idő megszépíti a dolgokat. Az a játék amiről álmodozol nem létezikmorientes írta:Ment ez a 80-as években,rendben volt ez a '90-es években,a 2000-es évek volt a 2. aranykorszak,szal nem értem hogy miért ne dikerülhetne most.
Elismerem a nyilvánvalót és ennyi.Megnyerték a BLt egy nagyon színvonalas játékkal, élvezetes meccsekkel. Ezzel a ténnyel nem lehet vitatkoznimorientes írta:Csak azt nem értem hogy ha annyira el vagy ájulva a bayerntől,akkor miért a Real Madrid
Nem is mondta senki, hogy az ilyen játékosok kivesztek. Csak egyedül ilyenekkel nem lehet nyerni. Kellenek olyan játékosok is a csapatba akik szétfutják, szétdarálják az ellenfeletmorientes írta:Csakhogy szerintem nem még nem veszett ki a játék a fociból,mint ahogy te azt gondolod,mert vannak még olyan játékosok,akik visznek bele még váratlant,meglepőt egy meccsbe.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 6., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 6., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 6., szombat 13:44
Ezt én is hasonlóképpen látom. Bár tény, némi fenntartásom van még Illarramendit illetőleg, de ha úgy látják, hogy ő a kulcs, akkor én nem panaszkodom. Reméljük a legjobbakat.én amúgy már ott tartok hála az idei okos igazolásoknak, hogy bár sokallom ezt a pénzt érte egy kicsit de maximálisan megbízok ebben az ancelotti-zizou-perez féle új vezetőségben.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 6., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 6., szombat 13:35
a sociedad NEM akarta eladni illarramendit mert nagy szerepe van abban hogy bl helyen végeztek. viszont ezért van a kivásárlási ár, ha azt egy csapat leteszi és megegyezik a játékossal akkor a sociedad nem tud mit tenni. és mivel nem akarják eladni ezért nem is voltak hajlandóak engedni a kivásárlási árából, mi meg mert szükségünk van rá kifizetjük.Cobra11 írta:Nagyon remélem hogy ez a 30 milliós Illarra csak vmi rossz vicc.
Azt hiszik hogy ér a gyerek kb 15 milliót és mivel mi a Real vagyunk ezért kisajtolnak belőlünk 30 milliót.
Mivel nekünk meg kéne a gyerek meg is adjuk azt a 30 milliót. Elég sokszor áron felül veszünk embert, így nem csoda mindig jóval többért akarják nekünk eladni akit meg akarunk venni.
Azt gondolják: "Ezek úgy is ki fogják fizetni amit kérünk mert kell nekik"
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. július 6., szombat 13:34
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 6., szombat 13:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 6., szombat 12:55
Hogyne...nyilván én egy dillettáns barom vagyok,aki fel nem tudja fogni,hogy ma,2013-ban,nem tudja felfogni,hogy a futball gépek csatája lett,embereké,akik be vannak zárva egy sablonba,ahol mindenki kötelleségszerűen tudja a dolgát,de egyébként kvára nem húz semmi váratlant,de egyébként *5-re tudja amit tudni kel...Ezzel minden el is árulsz magadról. Inkább hagyj fel a profi foci nézésével, mert ha ez a te véleményed a Bayern játékáról, akkor a profi labdarúgás nem neked való. Nézz freestylet. Vagy menj ki valami kis pályára azt nézd, ahogy pár hülye gyerek vagánykodik a béna trükkjeivel, hogy mennyire tud focizni
Amit a Bayern idén nyújtott a BLben az igazi foci volt. A BVB elleni döntőjük pedig csúcsfoci volt. Olyan színvonalas játékot ritkán lehet látni, mint azon a meccsen
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 6., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 6., szombat 12:38
Számomra már tavasszal sem volt túl meggyőző, szerencsére a Barca akkor nagyon nem volt formában, Ronaldinhoek utolsó éve volt az. Sneijder pedig az első évében mindenhol jó, amíg bizonyítási vágy van benne. mikor elfogadják és elismerik őt, hátradől, és elkezd bulizni, alibizni, asszonyt csalni, stb. Internél is ugyanez volt.Kerlon írta:Több is volt az, mint egy jó fél szezon. Idejött januárban, akkor még kereste a helyét a csapatban, de a következő évben már alapember volt és, akkor is remek szezont futott, ahogy Sneijder is. Aztán mindkettő pukkant egyet.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem