Premier League
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Premier League
persze nem lehet, de nekik minden összejött, nekünk semmi. megpattanó, lepattanó, minden.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azèrt egy hatost nem lehet csak ugy szerencsètlensègre fogni...ideje volt már a szarkáknak elindulni valamerre mert ez már szègyen vokt a klubra nèzve.De gondoltam amugy hogy behuzzák,meg is raktam oket.Victor írta:sikerült az eddig 0 győzelemmel álló newcastle otthonában egy hatost kapni úgy, hogy összesen ennyi ment nekik kapura. simán lehetett volna döntetlen is, de nagyon nem volt szerencsénk![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
sikerült az eddig 0 győzelemmel álló newcastle otthonában egy hatost kapni úgy, hogy összesen ennyi ment nekik kapura. simán lehetett volna döntetlen is, de nagyon nem volt szerencsénk

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jaj istenem mekkora kovèr kozhely ez márbajnoki cím megnyerése mindenek fölött áll. Ha vissza tudunk ülni Anglia trónjára, akkor lehet tovább építkezni, és a BL-ben is komoly célokat kitűzni.

A BL a mèrvado...ott neg nem vagytok sehol.Meg egyik angol csapat sem.
Az arsenal meg nem lesz bajnok.A teljesitmèny hullámzo.Egy szuper periodus után jon egy szar.Szezonon belul.Igy meg nem lehet.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk abból a tavalyi dortmundi évből kár bármit is levonni ilyen statisztikák alapján.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Inkább csak felfogta, hogy csak abban az esetben juttok tovább, ha pontot szereztek a Bayern ellen. (és persze utána megnyeritek a maradék 2 meccsetalexoxladjackoxi írta:Wenger sem véletlenül küldött ki tegnap erős kezdőt, számára is a bajnokság a prioritás.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Akkor sem fog, ha továbbmennénk a csoportból. Max. eldöcögünk a legjobb 8-ig, annál tovább úgysem. A bajnoki cím megnyerése mindenek fölött áll. Ha vissza tudunk ülni Anglia trónjára, akkor lehet tovább építkezni, és a BL-ben is komoly célokat kitűzni. Wenger sem véletlenül küldött ki tegnap erős kezdőt, számára is a bajnokság a prioritás.ziro4vr írta:Idén kivételesen annyira nem érdekel a BL?alexoxladjackoxi írta: Engem a BL annyira nem érdekel, nekünk most a bajnoki címre kell koncentrálni, és amíg ott így játszik, nem panaszkodom.![]()
Amúgy igen, szép az ilyen meccs Öziltől, de ekkor jön az, hogy a BM ellen, a komolyabb meccsen meg labda nélkülizik egyet.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem feltétlen a Bayernen meg a bajnokok ligáján volt a hangsúly. Hanem, hogy hozza magát rangadókon is, akkor lehet csak azt mondani, hogy klasszis formában van. Mondjuk a MU ellen Alexis-szel császárok voltak.alexoxladjackoxi írta:Engem a BL annyira nem érdekel, nekünk most a bajnoki címre kell koncentrálni, és amíg ott így játszik, nem panaszkodom.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Bayern ellen valoszinuleg meg egy jo Ozillel is keves lesz az Arsenal. Helyukben en is a bajnoksagra koncentralnek.ziro4vr írta:Idén kivételesen annyira nem érdekel a BL?alexoxladjackoxi írta: Engem a BL annyira nem érdekel, nekünk most a bajnoki címre kell koncentrálni, és amíg ott így játszik, nem panaszkodom.![]()
Amúgy igen, szép az ilyen meccs Öziltől, de ekkor jön az, hogy a BM ellen, a komolyabb meccsen meg labda nélkülizik egyet.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Idén kivételesen annyira nem érdekel a BL?alexoxladjackoxi írta: Engem a BL annyira nem érdekel, nekünk most a bajnoki címre kell koncentrálni, és amíg ott így játszik, nem panaszkodom.

Nem illik.
- alexoxladjackoxi
Engem a BL annyira nem érdekel, nekünk most a bajnoki címre kell koncentrálni, és amíg ott így játszik, nem panaszkodom.M1Ö írta:Egy Watford ellen. Majd ha a Bayern ellen is kaparni fog, meg ziccereket kialakítani, akkor talán lehet arról beszélni, hogy klasszis formában tolja. Mert egyébként formában van, de ez még kevés a tophoz.alexoxladjackoxi írta:Ma speciel, "csak" 6 gólhelyzetet alakított ki.
- M1Ö
Egy Watford ellen. Majd ha a Bayern ellen is kaparni fog, meg ziccereket kialakítani, akkor talán lehet arról beszélni, hogy klasszis formában tolja. Mert egyébként formában van, de ez még kevés a tophoz.alexoxladjackoxi írta:Ma speciel, "csak" 6 gólhelyzetet alakított ki.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- alexoxladjackoxi
Abban talán igazad van, hogy több van benne, de én tényleg úgy látom, hogy klasszis teljesítményt nyújt. Ma speciel, "csak" 6 gólhelyzetet alakított ki.
- M1Ö
A nick-emből láthatod, hogy én hogy állok Özillel. Talán rám lehet sütni, hogy elfogult vagyok vele, de hogy klasszis teljesítményt nyújtana...alexoxladjackoxi írta: Szóval én nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem klasszis teljesítményt nyújt.

Csinálja Ő, vissza is zár, teszi veszi. De ennél sokkal több van benne. És azért nem jön ki igazán, mert kevés a hozzá állása.
Mondjuk ez attól is függ, hogy kinek mi tetszik. Valakinél egy Müller is top, én "semmibe" nézem. Nálam Özil ha extra motivált lenne, minden egyes edzésen, meccsen oda tenné magát, tovább fejlesztette volna a tehetségét, akkor top 5 lenne.top5 azért nagy túlzás. vannak ott még gyengepontok
én is arra. top5 azért nagy túlzás. vannak ott még gyengepontokM1Ö írta:Pont, hogy képességben jobb Özil, amit Eriksen akarással kompenzál. Ha Özilnek olyan hozzá állása lenne, mint Cr-nek, akkor a mai mezőnyben top 5 játékos lenne. Így csak egy átlag feletti intelligenciával megáldott, elcseszett tehetség.wxyz írta: az előbbit csak képességekre értettem
- alexoxladjackoxi
Özil mentalitásban is szépen összeszedte magát, ezt jól mutatja, hogy a mostani forduló előtt ő futotta a legtöbbet az egész ligában. Mindig gördülékenyebb a játékunk, ha ő is a pályán van. Szinte zongorázni lehet a különbséget, a "vele és nélküle" között. A statok pedig mindig is mellette voltak. Szóval én nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem klasszis teljesítményt nyújt.M1Ö írta:Pont, hogy képességben jobb Özil, amit Eriksen akarással kompenzál. Ha Özilnek olyan hozzá állása lenne, mint Cr-nek, akkor a mai mezőnyben top 5 játékos lenne. Így csak egy átlag feletti intelligenciával megáldott, elcseszett tehetség.wxyz írta: az előbbit csak képességekre értettem