Ugyanakkor nem fogok meglepődni, ha sima francia győzelem lesz. Náluk mindenki ép, és kellőképpen éles lesz ezen a meccsen, Di Maria szerintem élete egyik legjobb meccsét fogja játszani. Ellenünk Ibra is mindig a legjobbját hozza, rajtuk kívül is van számos minőségi játékosa a franciáknak, nem lesz könnyű. Eddig kevés gólt kaptunk, de tavaly a Barca is így kezdett, aztán jött az első éles meccs a Parc de Princes-ben és kaptak is 3-at. Semmi nem fog történni akkor sem, ha a vége 4-0 lesz. Sőt, talán ennek a csapatnak kicsit most ez hiányzik a legjobban, egy nagy pofon. Persze szurkolóként nyilván imádkozom,hogy inkább verjünk nekik mi 4-et. Valószínűleg közel ugyanazt a csapatot fogjuk látni, mint szombaton. Elől ez a CR-ISCO-Bale vonal nagyon nem érzi egymást, mögöttük szerintem Kovacic nem fog kezdeni, helyette Lucas talán, viszont Casemiro kell a csapatba Kroos mellé.Legyen valami szilárdság a kp-n. Azért viszont kár,hogy rögtön 2 hét múlva visszavágó. Kikapunk szerintem, nem is lesz nagy baj, visszavágón viszont győzelem kötelező, csak a bökkenő az,hogy akkor sem lesz sokkal több bevethető meghatározó játékosunk mint szerdán.