HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2015. október 18., vasárnap 15:30
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. október 18., vasárnap 15:04
Azt hiszem Higu lenne ebben a versenyben a "győztes"..R.M.C.F írta:Mulatságos olvasni ahogy erőlködnek páran elhitetni hogy a Real Madrid történelmének egyik legjobbja kuka....
Mindenesetre jókat lehet derülni.....idén ő lesz a feketebárány....tavaly bale...előtte dm.....
Hogy is volt az évek listája? Valaki összeszedhetné hogy mikor melyik évben ki volt az aktuális szutyok.....lényeg hogy ne legyen szezon feketebárány nélkül.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 14:34
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. október 18., vasárnap 13:08
Komolyan nem fogod fel, mennyire nonszensz amit írsz? Mi az, hogy nem volt annyit terhelve, mint amikor már befutott??? Teljesen értelmetlen ez.M1Ö írta:Nézőpont kérdése. Szerintem az első két évében nem volt annyira terhelve, mint mikor már befutott, húzó embere lett a MU-nak. De lényegtelen amúgy, mert tudom, hogy folyamatosan terhelve volt, meg van is. Csak nem 17 éves korától kezdődött, meg "csak" 31 lesz és nem 36-37. Még bőven több kéne legyen benne mezőnyben, mert nem az utolsó éve ez. Más típus más poszt, de ott van Modric. Végig kapar minden egyes meccset. Nem azt kérem tőle, hogy fel-le szaladgáljon a szélen, nyomjon le meccsenként 14 km-t, osszon ki egy szezonban 30 gólpasszt, meg verjen 60 gólt. De szerintem Te is beláthatod, hogy ennél sokkal több kéne tőle mezőnyben.Csabi írta:azért csak pályára lépett 18/19 évesen 50 meccsen a szezonban. de az nem számít. mert nem pörgött maxon a te értékrended szerint.
realista írta: A flegma stílust meg hagyd meg a jegyszedoknek a moziban.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 18., vasárnap 11:35
Hát Csabikám nem rajtam fog meggazdagodni sem holivúd sem cé. :ĐCsabi írta:vedd meg blu-rayen. CR > HollywoodSteve írta:Amúgy azt nem tudom a filmjével mit csináljak..![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 11:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 18., vasárnap 11:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 11:17
Ez az, menjen a személyeskedés, mert azt lehet. Leírtam Kerlonnak is, azzal mi a gond? Persze bele lehet abba is kötni, mint igazából az összes érvelésbe, ami itt megy a topicba. Kérdés az, hogy ki honnan próbálja meg megközelíteni az egészet.Realista24 írta: Ezzel egyetértek nagyjabol. De amig hameszek meg Remyk, stb. "érvelnek" ha kell ha nem, addig itt bizony ez lesz.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 18., vasárnap 11:15
Még annyit tennék hozzá, hogy a posztja miatt az egész csapat felállása amorf, mások végeznek többletmunkát helyette. Ez így túl sok.Mert látszik rajta, hogy komoly FELFOGÁSBELI gondok vannak nála. Semmi problémám nem lenne a világ legjobbjával, ha nem azt csinálná, hogy összeesik, ha kicsit hozzá is érnek vagy, ha nem hisztizne minden egyes olyan labda után, amivel nem őt célozták meg a 16-oson belül. Egyszerűen folyamatos erőlködés látszik rajta, hogy gólt szerezzen és ezzel elég sokszor károsítja a csapatot is. Tegnap is volt, hogy lepecázta Isco elől a labdát, amit persze ő sem ért el úgy, hogy jól átvegye, vagy az állandó szabadrúgások, amik manapság azzal érnek fel, hogy bátran fel lehet rúgni a játékosunk, mert C odaáll és szépen kilövi a lelátóra vagy bele a sorfalba, de 70+ szabadrúgás után sem látja be, hogy ez már nem megy neki. Meg ilyen testalkattal legalább úgy kéne mozognia a védők között, mint egy tanknak, akiről lepattognak, de ezt sem csinálja. Kicsit hozzáérnek aztán összeesik. Ez már nem az a példakép, akire szívesen felnézek és ez van közel egy éve... Ráadásul a helyzetek kihasználásában is elég jól visszaesett. Nem lett volna az Espanyol elleni meccs, akkor sehol sem lenne...
A szezon legelején, amikor relative 100%-os volt a csapat, akkor sem játszott jól. De ő CR. Nem James, vagy nem Benzema, ő CR. Állítólag a világ 2. legjobb labdarúgója. Egy ilyen futballistának nehogy már kelljen egy 100%-os, csupa klasszisokból álló csapat, hogy teljesíteni tudjon egy alsóházi csapattal szemben. De egy jó csele nincs általában, kulcspasszokat sem igen látni tőle, és a góljai is többnyire befejelés/5-ösről üres kapuba passzolás.De várjuk már meg, hogy 100%-os legyen a csapat, mert lehetne itt Zidane, Messi vagy Maradona... ha a fél csapat sérült, akkor azért **** nehéz jól teljesíteni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 11:14
Ezzel egyetértek nagyjabol. De amig hameszek meg Remyk, stb. "érvelnek" ha kell ha nem, addig itt bizony ez lesz.Csabi írta:amit én írtam, az nem az idei meccsekre vonatkozik, hanem en bloc. a kettős mércéhez meg annyit, hogy senki nem írta, hogy durranjon el mindenki, csak ha valaki örül, mert jól játszik, gólt lő, gólpasszt ad, és ezt beírja, akkor egyből jön a másik és elkezdi a geciskedést. az egy dolog, hogy van aki leszarja ha jól játszik vagy görcsbe rándul a gyomra tőle, de akkor minek írja be megint azt ami már be lett írva száz alkalommal egy olyan meccs után amikor inkább örülni kéne? megmondom én, azért hogy feszültséget generáljon. ha nem örül neki valaki hogy gól lő, akkor ne írjon be ide. ennyi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 18., vasárnap 11:08
De neki pont ilyenkor kéne húznia a csapatot még, ha nem is megy neki a játék. Szóval összességében sokkal kevesebbet tesz le és a az említett hisztijei morálisan a társaknak sem kedveznek. Lehet ott remeg a fele a beadás előtt, hogy mi lesz, ha nem lesz jó... vagy akármi.Remy írta:Van igazság abban, amit írsz. Szabadok, felfogás megváltozása, stb. Ezt aláírom. Tényleg. De várjuk már meg, hogy 100%-os legyen a csapat, mert lehetne itt Zidane, Messi vagy Maradona... ha a fél csapat sérült, akkor azért **** nehéz jól teljesíteni. Lehet, de nyilván visszaveti XY teljesítményét, amikor nem a legjobbak vannak mellette/mögötte. Tavasszal is ez volt, ráadásul ott már a fáradtság is kijött az embereknél, illetve most is az van, hogy nincs ott a teljes csapat. Így nehéz nyerni, és teljesíteni. Mind csapat, mind egyéni szinten.Kerlon írta:Ráadásul a helyzetek kihasználásában is elég jól visszaesett. Nem lett volna az Espanyol elleni meccs, akkor sehol sem lenne...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 11:06
Van igazság abban, amit írsz. Szabadok, felfogás megváltozása, stb. Ezt aláírom. Tényleg. De várjuk már meg, hogy 100%-os legyen a csapat, mert lehetne itt Zidane, Messi vagy Maradona... ha a fél csapat sérült, akkor azért **** nehéz jól teljesíteni. Lehet, de nyilván visszaveti XY teljesítményét, amikor nem a legjobbak vannak mellette/mögötte. Tavasszal is ez volt, ráadásul ott már a fáradtság is kijött az embereknél, illetve most is az van, hogy nincs ott a teljes csapat. Így nehéz nyerni, és teljesíteni. Mind csapat, mind egyéni szinten.Kerlon írta:Ráadásul a helyzetek kihasználásában is elég jól visszaesett. Nem lett volna az Espanyol elleni meccs, akkor sehol sem lenne...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 18., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 18., vasárnap 10:42
Mert látszik rajta, hogy komoly FELFOGÁSBELI gondok vannak nála. Semmi problémám nem lenne a világ legjobbjával, ha nem azt csinálná, hogy összeesik, ha kicsit hozzá is érnek vagy, ha nem hisztizne minden egyes olyan labda után, amivel nem őt célozták meg a 16-oson belül. Egyszerűen folyamatos erőlködés látszik rajta, hogy gólt szerezzen és ezzel elég sokszor károsítja a csapatot is. Tegnap is volt, hogy lepecázta Isco elől a labdát, amit persze ő sem ért el úgy, hogy jól átvegye, vagy az állandó szabadrúgások, amik manapság azzal érnek fel, hogy bátran fel lehet rúgni a játékosunk, mert C odaáll és szépen kilövi a lelátóra vagy bele a sorfalba, de 70+ szabadrúgás után sem látja be, hogy ez már nem megy neki. Meg ilyen testalkattal legalább úgy kéne mozognia a védők között, mint egy tanknak, akiről lepattognak, de ezt sem csinálja. Kicsit hozzáérnek aztán összeesik. Ez már nem az a példakép, akire szívesen felnézek és ez van közel egy éve... Ráadásul a helyzetek kihasználásában is elég jól visszaesett. Nem lett volna az Espanyol elleni meccs, akkor sehol sem lenne...Remy írta:Persze, hogy nem értem... sosem értem.Realista24 írta: Remy te meg továbbra sem erted.
.
Unalmas hát... tegnap 2 gólt lőttünk, mind a kettőben benne volt, erre megint oldalak mentek arról, hogy idén szar.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 18., vasárnap 10:42
a tegnapi meccsére kapja a kritikát? mert ha nem a többi már százszor át lett beszélve. de kicsit unalmas már, hogy ha gólt lő, akkor egyből jön, "hogy majd tavasszal is csinálja". ha nem lő gólt, vagy eltűnik, akkor meg jön hogy hátráltatja a csapatot. mindegy mi, csak lehessen kelten a feszültséget.Nem forog senkinek vérben a szeme. Az enyém biztosan nem, de a többi kritizáló hsz-en sem érzem, hogy dühből jönne. Csak kritikát kap, azt csak szabad.
nyilván ez az idei 10 meccs felül fogja írni az egész 5+ évet. lol. a kettős mércéről az is sokat beszél, hogy az 5 soros véleményemből pont a lényeget emelted ki.Majd beszélgetünk errol meg a kettős mercerol, ha meccseket is fogsz nezni, addig nincs ertelme.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 10:35
Majd beszélgetünk errol meg a kettős mercerol, ha meccseket is fogsz nezni, addig nincs ertelme.Csabi írta: abban bízz, ameddig egy gól-gólpassz utáni meccs utána is itt van 300 oldal, hogy cé jó - cé szar, addig minden gól után be lesz rakva, hogy mekkora király.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 10:33
Mondom en hogy nem erted. A flegma stílust meg hagyd meg a jegyszedoknek a moziban.Remy írta:Persze, hogy nem értem... sosem értem.Realista24 írta: Remy te meg továbbra sem erted.
.
Unalmas hát... tegnap 2 gólt lőttünk, mind a kettőben benne volt, erre megint oldalak mentek arról, hogy idén szar.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 18., vasárnap 10:33
abban bízz, ameddig egy gól-gólpassz utáni meccs utána is itt van 300 oldal, hogy cé jó - cé szar, addig minden gól után be lesz rakva, hogy mekkora király.Realista24 írta:Ti meg minden gol utanminden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 18., vasárnap 10:30
Nézőpont kérdése. Szerintem az első két évében nem volt annyira terhelve, mint mikor már befutott, húzó embere lett a MU-nak. De lényegtelen amúgy, mert tudom, hogy folyamatosan terhelve volt, meg van is. Csak nem 17 éves korától kezdődött, meg "csak" 31 lesz és nem 36-37. Még bőven több kéne legyen benne mezőnyben, mert nem az utolsó éve ez. Más típus más poszt, de ott van Modric. Végig kapar minden egyes meccset. Nem azt kérem tőle, hogy fel-le szaladgáljon a szélen, nyomjon le meccsenként 14 km-t, osszon ki egy szezonban 30 gólpasszt, meg verjen 60 gólt. De szerintem Te is beláthatod, hogy ennél sokkal több kéne tőle mezőnyben.Csabi írta:azért csak pályára lépett 18/19 évesen 50 meccsen a szezonban. de az nem számít. mert nem pörgött maxon a te értékrended szerint.
Nem forog senkinek vérben a szeme. Az enyém biztosan nem, de a többi kritizáló hsz-en sem érzem, hogy dühből jönne. Csak kritikát kap, azt csak szabad.Csabi írta:minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem