Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nem tudok mast kiemelni Csabi, mert iden láttad talan egy vagy ket meccsen.
Kettős mérce:
Ha golt lő, akkor egy idiota aki nem durran el.
Ha nem lő golt, akkor a többiek a gyökerek, Cr mar rugott 300 golt, 30+ éves, nem varhato el tole mar komoly dolog.
Es en nem a tegnapról beszeltem, mivel ugy nem alkotok véleményt hogy nem lattam a meccset. Csak reagáltam egy ket túlzásba eso user kommentjere.
Kettős mérce:
Ha golt lő, akkor egy idiota aki nem durran el.
Ha nem lő golt, akkor a többiek a gyökerek, Cr mar rugott 300 golt, 30+ éves, nem varhato el tole mar komoly dolog.
Es en nem a tegnapról beszeltem, mivel ugy nem alkotok véleményt hogy nem lattam a meccset. Csak reagáltam egy ket túlzásba eso user kommentjere.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mert látszik rajta, hogy komoly FELFOGÁSBELI gondok vannak nála. Semmi problémám nem lenne a világ legjobbjával, ha nem azt csinálná, hogy összeesik, ha kicsit hozzá is érnek vagy, ha nem hisztizne minden egyes olyan labda után, amivel nem őt célozták meg a 16-oson belül. Egyszerűen folyamatos erőlködés látszik rajta, hogy gólt szerezzen és ezzel elég sokszor károsítja a csapatot is. Tegnap is volt, hogy lepecázta Isco elől a labdát, amit persze ő sem ért el úgy, hogy jól átvegye, vagy az állandó szabadrúgások, amik manapság azzal érnek fel, hogy bátran fel lehet rúgni a játékosunk, mert C odaáll és szépen kilövi a lelátóra vagy bele a sorfalba, de 70+ szabadrúgás után sem látja be, hogy ez már nem megy neki. Meg ilyen testalkattal legalább úgy kéne mozognia a védők között, mint egy tanknak, akiről lepattognak, de ezt sem csinálja. Kicsit hozzáérnek aztán összeesik. Ez már nem az a példakép, akire szívesen felnézek és ez van közel egy éve... Ráadásul a helyzetek kihasználásában is elég jól visszaesett. Nem lett volna az Espanyol elleni meccs, akkor sehol sem lenne...Remy írta:Persze, hogy nem értem... sosem értem.Realista24 írta: Remy te meg továbbra sem erted.
.
Unalmas hát... tegnap 2 gólt lőttünk, mind a kettőben benne volt, erre megint oldalak mentek arról, hogy idén szar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a tegnapi meccsére kapja a kritikát? mert ha nem a többi már százszor át lett beszélve. de kicsit unalmas már, hogy ha gólt lő, akkor egyből jön, "hogy majd tavasszal is csinálja". ha nem lő gólt, vagy eltűnik, akkor meg jön hogy hátráltatja a csapatot. mindegy mi, csak lehessen kelten a feszültséget.Nem forog senkinek vérben a szeme. Az enyém biztosan nem, de a többi kritizáló hsz-en sem érzem, hogy dühből jönne. Csak kritikát kap, azt csak szabad.
nyilván ez az idei 10 meccs felül fogja írni az egész 5+ évet. lol. a kettős mércéről az is sokat beszél, hogy az 5 soros véleményemből pont a lényeget emelted ki.Majd beszélgetünk errol meg a kettős mercerol, ha meccseket is fogsz nezni, addig nincs ertelme.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd beszélgetünk errol meg a kettős mercerol, ha meccseket is fogsz nezni, addig nincs ertelme.Csabi írta: abban bízz, ameddig egy gól-gólpassz utáni meccs utána is itt van 300 oldal, hogy cé jó - cé szar, addig minden gól után be lesz rakva, hogy mekkora király.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondom en hogy nem erted. A flegma stílust meg hagyd meg a jegyszedoknek a moziban.Remy írta:Persze, hogy nem értem... sosem értem.Realista24 írta: Remy te meg továbbra sem erted.
.
Unalmas hát... tegnap 2 gólt lőttünk, mind a kettőben benne volt, erre megint oldalak mentek arról, hogy idén szar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kapcsolat:
abban bízz, ameddig egy gól-gólpassz utáni meccs utána is itt van 300 oldal, hogy cé jó - cé szar, addig minden gól után be lesz rakva, hogy mekkora király.Realista24 írta:Ti meg minden gol utanminden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nézőpont kérdése. Szerintem az első két évében nem volt annyira terhelve, mint mikor már befutott, húzó embere lett a MU-nak. De lényegtelen amúgy, mert tudom, hogy folyamatosan terhelve volt, meg van is. Csak nem 17 éves korától kezdődött, meg "csak" 31 lesz és nem 36-37. Még bőven több kéne legyen benne mezőnyben, mert nem az utolsó éve ez. Más típus más poszt, de ott van Modric. Végig kapar minden egyes meccset. Nem azt kérem tőle, hogy fel-le szaladgáljon a szélen, nyomjon le meccsenként 14 km-t, osszon ki egy szezonban 30 gólpasszt, meg verjen 60 gólt. De szerintem Te is beláthatod, hogy ennél sokkal több kéne tőle mezőnyben.Csabi írta:azért csak pályára lépett 18/19 évesen 50 meccsen a szezonban. de az nem számít. mert nem pörgött maxon a te értékrended szerint.
Nem forog senkinek vérben a szeme. Az enyém biztosan nem, de a többi kritizáló hsz-en sem érzem, hogy dühből jönne. Csak kritikát kap, azt csak szabad.Csabi írta:minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, hogy nem értem... sosem értem.Realista24 írta: Remy te meg továbbra sem erted.
.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ti meg minden gol utanminden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.

Remy te meg továbbra sem erted.
Unalmas az egesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha meg gólt is lő, de kikapunk, akkor megint az lesz, hogy még több kellett volna tőle.Csabi írta:majd megnézzük a csapattársak tudnak-e dominálni. akik 20+ évesek, és szintén kemény pénzekért jöttek. de mindegy mert el van már sarkítva a dolog. minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kapcsolat:
vedd meg blu-rayen. CR > HollywoodSteve írta:Amúgy azt nem tudom a filmjével mit csináljak..![]()

azért csak pályára lépett 18/19 évesen 50 meccsen a szezonban. de az nem számít. mert nem pörgött maxon a te értékrended szerint.Előtte nem volt még szarrá terhelve.
nem kéne. mert 31 éves lesz. meg mert ember, nem gép. nem úgy van hogy bekapcsolod a gombot és akkor széttép mindenkit, utána meg ki. amúgy se volt még focista aki képes volt 6 csúcsmeccsen folyamatosan dominálni tavasszal. egyetlen kivétel talán messi volt, ő is egy szezonban, a hatkupás szezonjukban pep alatt. 23 évesen. mindenkinek voltak meccsei, jó meccsei, húzó teljesítménye, de folyamatosan lehetetlen. majd megnézzük a csapattársak tudnak-e dominálni. akik 20+ évesek, és szintén kemény pénzekért jöttek. de mindegy mert el van már sarkítva a dolog. minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.mint Cé azon az 5-6 meccsen kéne a vállára venni a csapatot

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ja oké,ne érts félre..Ez teljesen így van,de azért sokan már szinte negatívumként írják le azt is ha egy csapat jól megy ősszel..Pedig egy év két szezonból áll..Realista24 írta: Nem divat, hanem tény. Az olyan játékosoknak, mint Cé azon az 5-6 meccsen kéne a vállára venni a csapatot és megbacni az ellenfelet szárazon, a többit meg oldja meg a csapat elv működhetne is. Ezzel nincs baj, csak az elmúlt 1 évet figyelembe véve, nem látom, hogy ez meg fog valósulni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- M1Ö
Én elfogadom az Ő álláspontját, azt is értem amit hehe írt. Csak ez a mesélj még duma, meg hülyeségeket írsz nekem nem pálya. Főleg, hogy abszolút nem volt hülyeség, de Ő magas lóról írkál. Na mindegy, lehet túl érzékeny lelkű vagyok...Realista24 írta:Vannak azok a Céfanboyok, akik már attól is eldurrannak így tizenx év távlatából. Hagyd inkább.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vannak azok a Céfanboyok, akik már attól is eldurrannak így tizenx év távlatából. Hagyd inkább.M1Ö írta:Hülyeséget? Alapból 18 volt mikor leigazolták. Az első 2 évében is tolta a meccseket, de az igazi robbanás a 3. évére jött, mikor már húzó ember lett és minden egyes meccsen maxon pörgött. Előtte nem volt még szarrá terhelve. Csak erre reagáltam.... De mesélek még, meg hülyeséget írok....PEEtör írta:Kérlek, mesélj még! Legalább ha hülyeséget írsz, ne próbálnád bizonygatni is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Hülyeséget? Alapból 18 volt mikor leigazolták. Az első 2 évében is tolta a meccseket, de az igazi robbanás a 3. évére jött, mikor már húzó ember lett és minden egyes meccsen maxon pörgött. Előtte nem volt még szarrá terhelve. Csak erre reagáltam.... De mesélek még, meg hülyeséget írok....PEEtör írta:Kérlek, mesélj még! Legalább ha hülyeséget írsz, ne próbálnád bizonygatni is.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcásként kicsit furcsa a stílusod mostanában, gondoltam szólok utoljára.Anyaka írta:Ma megérdemli a dicséretet, végre betalált az idei második bajnoki meccsén. A nyolcból. Mindenképp előrelépés az eddigi flophoz képest.
Persze a gólaránya az 0.8-as.![]()
Nem divat, hanem tény. Az olyan játékosoknak, mint Cé azon az 5-6 meccsen kéne a vállára venni a csapatot és megbacni az ellenfelet szárazon, a többit meg oldja meg a csapat elv működhetne is. Ezzel nincs baj, csak az elmúlt 1 évet figyelembe véve, nem látom, hogy ez meg fog valósulni.Mekkora divat lett itt ez a "tavasz a lényeg,tavasszal kell jó formában lenni" duma..
Inkább az ősz nem ér semmit egy jó tavasz nélkül,de ez fordítva is így van,szóval nem csak az az 5-6 meccs van a szezonból,bármennyire is jó leírni..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mekkora divat lett itt ez a "tavasz a lényeg,tavasszal kell jó formában lenni" duma..hehe írta: amúgy tökmindegy ki mit csinál ősszel, tavasszal van 5-6 meccs, ami befolyásolja az egész szezont és a 3 trófeát, oda kell mutatni vmit.
Inkább az ősz nem ér semmit egy jó tavasz nélkül,de ez fordítva is így van,szóval nem csak az az 5-6 meccs van a szezonból,bármennyire is jó leírni..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az ám a baj hogy nem adtuk el már évekkel ezelőtt....akkor még talán lett volna balek aki ad érte egy 20 millát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ma megérdemli a dicséretet, végre betalált az idei második bajnoki meccsén. A nyolcból. Mindenképp előrelépés az eddigi flophoz képest.
Persze a gólaránya az 0.8-as.
Persze a gólaránya az 0.8-as.

- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Szerencsere nincsenek erzeseim, pusztan a szimpatiat viszonoztam, csak sajnos nekem ezek szerint jobb a nevmemoriam, de most kivetelesen nem orulok ennek.Steve írta:Inkább megyek aludni, kiszállok a történetből
Nyugodalmas jo ejszakat!