HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 20., kedd 8:13
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 17., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 17., szombat 20:29
Előbbi nem meglepő és nem is érdekel, utóbbi már annál inkább.Pipita írta:Bale és Isco
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 17., szombat 20:22
Kik voltak?Pipita írta:Én mára beírtam Beníteznek a csillagos ötöst, mindkét féket lekapta még időben. Rég láttam már Madrid meccsen ilyet.
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 17., szombat 18:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 10., szombat 21:45
Ezek mind meg fognak maradni amíg perez el nem takarodik. Ennyi nagy egójúval és hangulatemberrel - akik ráadásul még minimálisan sincsenek visszafogva - nem lehet fodbalt csinálni.A legnagyobb problémám az, hogy ez abszolút nem profi hozzáállás. Sem a klub, sem a játékosok részéről. Benitez 3 hónapja edző, de már most kikezdik? Tessék odatenni magukat a szezonban, aztán ha hosszútávon nem megy a közös munka, akkor nyár elején el kell mondani az elnöknek, és megoldást találni. De addig csendben kéne maradni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 10., szombat 19:20
Nem olvastam mit nyilatkozott Rafa,de ezek szerint hasonloan láttukValoszinuleg nem is. A tamado harmad impotenciaja miatt szorultunk be. Rafa mondta...![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 10., szombat 18:15
Valoszinuleg nem is. A tamado harmad impotenciaja miatt szorultunk be. Rafa mondta...morientes írta:Hogy tudatosan állt vissza a csapat,nálam ez sem tiszta,Rafa ugyanis javába mutogatott hogy menjunk már fejjebb,de hiába...Azt gondolták a fiuk hogy ez megvan,csak hát a meccs addig tart mig a biro le nem fujja...orok igazság.
A BL-ben sikeres lehet. Csak nagyon fuggnenk a szerencsetol. A bajnoksagban szerintem erre epiteni nem lehet, kb olyan mintha mar most feladnank. Tul sok olyan kiscsapat lenne amelyik kihuzza ellenunk dontetlennel. Sok-sok pont minusz... Beniteznek tokot kell noveszteni es ha visszater Bale es James akkor bevenni Ronaldot is a rotacioba. Mindenki dontse el erre mekkora az esely...Matt009 írta:A védekezést, egyébként a számok alapján, Rafa rendbe rakta, ami jó alapnak ígérkezik. Már csak a támadójátékot kellene rendbe tenni, és tarolhatnánk. Ennek lesz a következő eleme a kontrajáték, amit én december-január-február magasságára várok rendezni. Ezen kívül kicsit kiscsapatosra véve a figurát, én örülnék, ha a pontrúgásainkat is rendbe rakná, és életveszélyessé tenné Rafa, és akkor egy elem lehetne a 16-os közeli faultok (persze CR-nek át kéne adni a szabikat), szögletek kiharcolása. Jó védekezés, életveszélyes kontrák és pontrúgások nagyon kellemetlen ellenféllé tennének minket, és sokra vihetnénk. Mivel játékban CR és Bale nem jó, ezért én ezt látom az egyetlen lehetséges útnak a sikerhez.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 10., szombat 11:09
Kettot.Igy van.A gijon ellen ott hagytunk kettot,de az atma ellen nem tartom felelosnek.Az Arbeloae volt,persze lehet azt mondani hogy minek cserèlte be,de nagyon nem volt más opcio.Maximum ugye Nacho,de hát o meg kozèpen sem volt idèn nagyon stabil,Rafa bizott a rutinba,nem kellett volna.De kèso bánat.Úgyhogy max 2 pontot varrnék az ő nyakába, de azt sem teljesen csak az övébe.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 10., szombat 11:00
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 10., szombat 10:42
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 10., szombat 10:20
A Málaga ellen 31 kapura lövésetek volt, a Gijon ellen gyenge 27. Atlético ellen mondjuk mindössze 9, és be is álltatok bekkelni, ott tényleg ő hibázott, de hogy a másik kettő meccsen mi mást tudott volna még tenni, az számomra rejtély. Még ha CR puffogtatásait le is veszem, mondván ő mindenhonnan ráveri, akkor is volt 17-17 lövésetek ezeken a meccseken, szóval a taktikával nem volt baj szerintem. Gólokat nem kaptatok - Atletico ellenin is Arbeloa miatt javarészt -, a helyzeteket meg nem neki kell belőnie.. Úgyhogy max 2 pontot varrnék az ő nyakába, de azt sem teljesen csak az övébe.BBeno írta:viszont akárhogy nézzük 7 meccs alatt eldobtunk 6 pontot és nem benitezen múlik hogy még ott vagyunk a tűzközelben.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 10., szombat 10:19
Elég nehéz úgy jövőben gondolkodni amikor egy- két sikertelen szezon után úgyis edző csere van. Barcanal is ez van. Szóval itt lehet bármit elképzelni, ha nem jönnek kupak az adott évben akkor game overBBeno írta:
de nem benitezzel képzelem el a jövő madridját.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 10., szombat 9:52
Amikor az Everton lealázta a Chelseat. Az eleg jo foci volt.BBeno írta:idei 9 meccsből mennyire mondtad a végén hogy ez igen, ez már foci volt?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 10., szombat 9:45
Október eleje van, sokkal kevesebbet vártam tőle ilyenkorraBBeno írta:idei 9 meccsből mennyire mondtad a végén hogy ez igen, ez már foci volt?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 10., szombat 9:33
Èrtem.Szal nem Benitezen mulik ha van egy kis pozitivum,ellenben ha nem ugy mennek a dolgok akkor az az o sara.7 meccs alatt eldobtunk 6 pontot és nem benitezen múlik hogy még ott vagyunk a tűzközelben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 10., szombat 9:32
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 10., szombat 9:28
Alig kapunk gólt, megvannak a helyzetek, lássuk csak jól értem-e...Ha pontot veszítünk az Benitez hibája, de ha a támadók nem lövik be a helyzeteket az is...Ha valaki rossz formában játszik az is Benitez hibája, ahogy a sok sérült is az övé? Ember, te nyár elején, NULLA meccs után elkönyvelted hogy utálod, onnantól bármit is írsz teljesen értelmetlen.viszont akárhogy nézzük 7 meccs alatt eldobtunk 6 pontot és nem benitezen múlik hogy még ott vagyunk a tűzközelben. én remélem hogy leesik valami az év végén mert a kupák mindennél fontosabbak ebben az ínséges időszakban de nem benitezzel képzelem el a jövő madridját.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. október 10., szombat 9:11
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem