Ezekből a filmekből majd lehet megnézek 1-2őt. Amúgy nem Zs kategóriás színészlány Kristen Stewart, de nálam nem A kategóriás. Nem tudom, sok filmjét nem láttam. De engem sosem győzött meg. Igaz a karakterek se voltak valami jók amiket játszott, de nekem olyan színtelen, szagtalan ahogy játszott.Remy írta:Gondolom nem sok Stewart filmet láttál. Ha igen, akkor érdemes összehasonlítani Emma filmográfiáját és az övét. Ugyebár mind a kettőnél ki kell nőni egy franchise szerepet... na már most. Stewart, színészi játékot tekintve előrébb tart.ziro4vr írta: Miért, hol tart Stewart?
Beszélj! Mallory szerint a világ, The Runaways, Úton, Camp X-Ray, Sils Maria felhői, Still Alice
vs. Egy különc srác feljegyzései... idén jön 2 filmje, ott kiderül, hogy mit tud hozni.
...és akkor ebből jön az, hogy HA kettejüket nézzük, akkor Stewart jóval előrébb van. Tehetsége szerintem mind a kettőnek megvan, de Emma le van maradva. Talán az idei évtől beindul.
Talán a legjobb jelenleg az Marion Cotillard,Jennifer Lawrence. Aztán kicsivel lejjebb: Natalie Portman, Charlize Theron (bár őt néha nehezen ítélem meg, mert játszott rohadt jól, meg átlagosan is) Kate Winslet (volt ő top is), Keira Knightley, Emma Stone, Rachel McAdams. Azért vannak ügyes színésznők, és most a tehetségükről meg a színészi képességeikről beszéltem, nem a külsőről. De nálam ide biztos nem fér be se Stewart kisassony se Emmácska. Nekik még gyúrni kell ehhez a ligához... és lehet akkor se érnek fel ide. Mármint nálam! (Lehet kihagytam pár színásznőt, majd bővítsétek