Alig várom a felkészülési meccseket, hogy a saját szememmel lássam, hogy mire megy ki a játék - szó szerint.
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. július 6., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 6., szombat 12:09
Meséljetek már nekem erről a Gago srácról. Emlékszem rá, meg minden, csak túl fiatal voltam még akkor, és nem tudom h a fenébe került ő ide, és, hogy honnan?R.M.C.F írta:Vélemények azoktól, akik már látták felnőttmeccsen? Tényleg ér ennyit a kölyök, vagy már megint triplaáron próbálnak ránksózni egy erős tucatjátékost?
Én 1x láttam....az ára drága,de nem tucatjátékos. nekem kicsit körülményesnek tűnt,de labdabiztos és okos játékos.....
Mondjuk gago is így indult.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 6., szombat 11:57
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 6., szombat 11:51
Modric? Érinthetetlen. Illarra egyenlőre Xabit jön helyettesíteni. Meglátjuk mennyire lesz alapember, szerintem idén semennyire.MorataMartin írta:Casillas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Xabi Alonso, Illaramendi - Isco, Özil, Ronaldo - Benzema?
Nem lett olcsóbb.. Hihetetlen, hogy felmentek az árak.A Real Madrid és a Real Sociedad mindenben megegyeztek egymással, és a Királyi Gárda kifizeti a játékos kivásárlási árát (30 millió euró).
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 6., szombat 11:50
Xabi Alonso már a 20 percben nyerítene Özilre, hogy miért nem segít a KP-n, miközben az ellenfél játékosai Iscoval és Illaramendivel macskáznának a KP-n. Ronaldo ugyanekkor vágná be a hisztit, mert kétszer egymás után hiába támadott le, mivel Benzema és Özil sétálgatnának 20-30 métere a labdás embertől.MorataMartin írta:Casillas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Xabi Alonso, Illaramendi - Isco, Özil, Ronaldo - Benzema?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 6., szombat 11:40
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 6., szombat 11:36
30 perc tiki-taka, 30 perc catenaccio, 30 perc beállós védekezésRealista24 írta:Tiki-taka alá Carlo?de egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.:Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 6., szombat 11:32
Tiki-taka alá Carlo?de egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 6., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 6., szombat 11:31
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 6., szombat 11:19
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 6., szombat 11:14
Az is lehet, hogy Ancelotti teljesen más koncepcióban gondolkodik, és a KP-ra nem is lesz szükség romboló középpályásra, vagy csak ritkább esetben. Az ilyen fajta középpályás Mourinho 4231-be kell, kellett volna, de egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.___Samy___ írta:nem a posztjuk miatt egymás alternatívái, hanem az érkezésük miattDe ezt az Illarramendi és Kondogbia egybevonast nemertem abszolut ... hogy lehet B terv Kondogbia, mikor o inkabb az a vedekezo rombolo kozeppalyas, míg Illarra ha jol láttam, o meg az a Gundogan/Alonso poszt, ami csoppet sem rombolo kozeppalyas. Inkabb Tudnam elképzelni egymas mellett Kondogbiat es Illarrat egyszerre, mintsem egymas alternatívájaként ...
biztos, hogy nem jönnek mindketten
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 6., szombat 11:11
nem a posztjuk miatt egymás alternatívái, hanem az érkezésük miattDe ezt az Illarramendi és Kondogbia egybevonast nemertem abszolut ... hogy lehet B terv Kondogbia, mikor o inkabb az a vedekezo rombolo kozeppalyas, míg Illarra ha jol láttam, o meg az a Gundogan/Alonso poszt, ami csoppet sem rombolo kozeppalyas. Inkabb Tudnam elképzelni egymas mellett Kondogbiat es Illarrat egyszerre, mintsem egymas alternatívájaként ...
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 6., szombat 11:04
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. július 6., szombat 10:59
Mármint egyelőre nem teljes ÁFÁ-t. A részteljesítésnek is van ÁFA tartalma..Azért akarunk több részletbe fizetni mert így nem kéne áfát fizetni, ha egybe fizetnénk akkor közel 5-9 millió menne a 30 millió eurós vételárra.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 6., szombat 10:52
szóval visszatérve a tegnapi dolgokra, hogy is mondjam...számomra illara meg xabi nem eléggé univerzális és túlságosan lassúak a középpályáraEz biztos....ebben biztos vagyok(a felállás szerkezetén nem biztos-csak más felfogásban), mivel a kpát erősítjük(ez körvonalazódik),így vélelmezem hogy "használni" akarja carlo.......JM nem akarta,nem akart labdát tartani,nem akart nyomást,nem akart kpás játékot,hanem gyorsan átszelő támadásokat mert elől erre nagyon megfelelő alakok vannak. Ezért lehetett a(kevés) alonso khedira tengely,mert nem volt fontos neki a kp-a stailitása......verte a védelmet hogy ne hibázzon egyet sem(nem lehetséges) majd hosszúlabdákkal operáltuk a villámgyors támadók elé...amire alonso kitűnő alternatíva.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 6., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 6., szombat 10:50
Azért akarunk több részletbe fizetni mert így nem kéne áfát fizetni, ha egybe fizetnénk akkor közel 5-9 millió menne a 30 millió eurós vételárra.Asier Illarramendi a Real Madrid játékosa, állítja az AS. A Real Madrid és a Real Sociedad mindenben megegyeztek egymással, és a Királyi Gárda kifizeti a játékos kivásárlási árát (30 millió euró). A játékos 5 évre ír alá, és a bemutatás még a héten lesz. Az egyetlen részlet, amin még nem egyezett meg a két klub, hogy a 30 milliós vételárat 2 vagy 3 részletben kapja-e meg a Sociedad. A Punto Pelota hozzáteszi, hogy az utolsó pillanatban befutott egy ajánlat a Citytől is, azonban a játékos visszautasította azzal, hogy a Real Madridban akar játszani.
nem lesz semmi, maximum hivatalos bejelentés, bemutatás meg jövőhéten, szintén 13:00-as kezdésselEzekszerint ha ma hivatalos lessz a dolog holnap már mutatják is be??
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. július 6., szombat 10:49
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. július 6., szombat 10:44
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem