Zene
Re: Zene
7. hét.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Legyen tánc!
Deorro x Chris Brown - Five More Hours (Ernest & Peter Extended) & VDJ Fernando Garcia
Takács Nikolas - A boldogság Te vagy
Jó éjt!
Deorro x Chris Brown - Five More Hours (Ernest & Peter Extended) & VDJ Fernando Garcia
Takács Nikolas - A boldogság Te vagy
Jó éjt!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A #SzuperCsillagParaszt albumtól nem estem hanyatt. A refrének valami elképesztően gyengék.
Továbbra sem értem, hogy Mikee körül miért van ekkora hype.. Azt aláírom, hogy egyedi a rímképzése, de kb tartalom nélkül. Vicces, és ennyi.
Továbbra sem értem, hogy Mikee körül miért van ekkora hype.. Azt aláírom, hogy egyedi a rímképzése, de kb tartalom nélkül. Vicces, és ennyi.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://open.spotify.com/album/04FRFSqcTfN9zfmFfzhbHn
Sicario soundtrack. Odatették.
Sicario soundtrack. Odatették.
- sebydani
bejött nagyon, még nem ismertem, de ment a listámra
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
És betették Nicky Romero fotóját a nevük aláMarci77 írta:Nem tusom figyeli-e valaki a DJMag-ot,twitteren most dobaljak ki a helyezetteket.
Axwell/\Ingrosso 17.Ev vicce. Top5 minimum.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kedvencen az indiai csavo akinek 1 sajat zeneje sincs :DDDDD csak par mashup. de Indiaban nagy a fanbase.. Tenyleg komolytalan,Romero ki is rakott egy kepet,hogy ha a kepeket se tudjak kirkani rendesen hogy vegyek komolyan oket. Dimitriek meg szetpromoztak magukat az elso helyert szoval nem meglepes.
Calvin Harris is hogy kiszprult. Bezzeg Guetta
Na m1,tudom hogy komolytalan de azert na :P
Calvin Harris is hogy kiszprult. Bezzeg Guetta
Na m1,tudom hogy komolytalan de azert na :P
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- sebydani
Nem szabad komolyan venni az egészet, semmi köze a valódi zenéhez, tudáshoz, tehetséghez stb. De azért jót lehet rajta mosolyogni
Martin Vorwerk jó sok alteregója van a listán
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem tusom figyeli-e valaki a DJMag-ot,twitteren most dobaljak ki a helyezetteket.
Axwell/\Ingrosso 17.
Ev vicce. Top5 minimum.
(Rajtuk kivul Robin Schulz hatso helyezese lepett meg legjobban talan meg Jackü)
Axwell/\Ingrosso 17.
(Rajtuk kivul Robin Schulz hatso helyezese lepett meg legjobban talan meg Jackü)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- e.gergo
- Kapcsolat:
Nem hallottam még róla, és még a munkahelyhez is közel esik, főnyeremény. Wow, lesz mit nézelődni, köszönömpheco írta:Itt érdemes körülnézni A kiszemelted éppenséggel nem találtam, de nagy a választék.
Szerk.: Wooohooo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Itt érdemes körülnézni A kiszemelted éppenséggel nem találtam, de nagy a választék.d.gergo írta:Sziasztok,
Ismertek Budapesten olyan lemezboltokat, ahol a kortárs LP kínálatból is lehet válogatni? Webshopok közül már kipróbáltam a MelodyCenter-t és teljesen elégedett is voltam velük, de szabad perceimben szívesen betérnék időnként nézelődni személyesen is. Előre is köszi a válaszokat!![]()
És hátha valaki tud egy tuti tippet az aktuális prédáraÉppen ezt a bakelitet keresem deluxe (vagy akár csak sima) kiadásban: MØ - "No Mythologies to Follow". Google a barátom, Amazonon rá is leltem, de hátha van más opció amit tapasztalatból szívesen ajánlotok. Köszi
- e.gergo
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Ismertek Budapesten olyan lemezboltokat, ahol a kortárs LP kínálatból is lehet válogatni? Webshopok közül már kipróbáltam a MelodyCenter-t és teljesen elégedett is voltam velük, de szabad perceimben szívesen betérnék időnként nézelődni személyesen is. Előre is köszi a válaszokat!
És hátha valaki tud egy tuti tippet az aktuális prédára
Éppen ezt a bakelitet keresem deluxe (vagy akár csak sima) kiadásban: MØ - "No Mythologies to Follow". Google a barátom, Amazonon rá is leltem, de hátha van más opció amit tapasztalatból szívesen ajánlotok. Köszi
Ismertek Budapesten olyan lemezboltokat, ahol a kortárs LP kínálatból is lehet válogatni? Webshopok közül már kipróbáltam a MelodyCenter-t és teljesen elégedett is voltam velük, de szabad perceimben szívesen betérnék időnként nézelődni személyesen is. Előre is köszi a válaszokat!
És hátha valaki tud egy tuti tippet az aktuális prédára