Szvsz. ez a Wolf-ban volt a leginkább látható .Túlnyomja néha.
Mozi, filmek
- P. Krisz
Re: Mozi, filmek
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én pont úgy látom, hogy ő nem akkora őstehetség, mint mondjuk Fassbender, viszont egy nagyon magas szintet hoz, és gyakorlatilag minden filmje jó. Fiatalon lett sztár, hamar befutott, így megadatott neki, hogy mindig jó szerepeket válasszon.nmate írta: DC valóban őstehetség azért, régóta ott van. Nála csak annyi a bibi, hogy én mindig úgy érzem túlságosan is szerepelni akar. Ha érted mire gondolok. Túlnyomja néha. De kétségtelen nagyon jó.
Nem illik.
Szépen felsoroltátok az összes kedvencemet. Phoenix a kivétel.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja igen, Gyllenhaal kimaradt.
DC valóban őstehetség azért, régóta ott van. Nála csak annyi a bibi, hogy én mindig úgy érzem túlságosan is szerepelni akar. Ha érted mire gondolok. Túlnyomja néha. De kétségtelen nagyon jó.
DC valóban őstehetség azért, régóta ott van. Nála csak annyi a bibi, hogy én mindig úgy érzem túlságosan is szerepelni akar. Ha érted mire gondolok. Túlnyomja néha. De kétségtelen nagyon jó.
- ziro4vr
Arrow csávót meg kihagyod...jól van... sznob...
"Fiatalok" közül Fassbender, Hardy meg Gyllenhaal a top, mondjuk előbbi kettő alig fiatalabb, mint Di Caprio, aki meg ott van 1000 éve.
"Fiatalok" közül Fassbender, Hardy meg Gyllenhaal a top, mondjuk előbbi kettő alig fiatalabb, mint Di Caprio, aki meg ott van 1000 éve.
Nem illik.
- nmate
Ja, bár nálam Fassbender a top. Hardyt néha kicsit egysíkúnak érzem, de azért elég a Bronsonra gondolni, ott a többi szerepéhez képest idegen karaktert hozott le 5*-os szinten.ziro4vr írta:Messze az egyik legjobb színész jelenleg.
DDL-t, DC-t és Phoenixet tudnám még egy lapon említeni velük talán jelenleg.
- András93
És akkor mit szólsz Nolanhez? Egyet fingik, az is top250 imdb-n.sonic írta:Tarantino erosen kepviselteti magat a listan.
Nolan 5
Jackson, Scorsese, Tarantino 3-3
Fincher, Spielberg 2-2
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nézitek itt a sok szart, amikor nyomatják a Vissza a jövőbe első részét a mozikban!
Eljött ez a nap is szerencsére. All time kedvenc filmet moziban látni, felbecsülhetetlen. Brutális, hogy mennyire nem fog rajta az idő...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Messze az egyik legjobb színész jelenleg.fiore írta: Tom Hardy eléggé odakúrt szerintem..
Nem illik.
- nmate
Toldiban is.Tádám írta:Én megnéztem, amint lehetett, angolul, Mom Parkban játszották egyedül így, feliratosan.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Én megnéztem, amint lehetett, angolul, Mom Parkban játszották egyedül így, feliratosan.fiore írta:Legenda
Valakinek megvolt már? Tegnap láttam moziban, Tom Hardy eléggé odakúrt szerintem.Azt sajnálom nagyon, hogy nem volt feliratosan, mindenképp meg fogom nézni majd úgy is. Néhol untam magam amúgy, az a ~130 perc kicsit sok volt.
Elég sokszor felnevettem, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(főleg Ron állatságain) de a legjobban az tetszett az egész filmben, hogy sikerült elvonatkoztatnom attól, hogy Hardy játssza mindkét embert.
Imádtam, nagyon tetszett Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem egyáltalán nem unalmas, a legtöbb kritika is ezt írja, de így eljátszani ezt a két szerepet, nem sokan képesek szerintem. Nyilván nem lesz klasszikus, mert azzal egyetértek, hogy legfőképp arról nem szól a film, amit a címe sugall, hanem inkább egy "szerelmi történet", de engem nem zavart. Elsőként Hardy miatt ültem be a filmre, ő pedig hozta azt, amit vártam.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Legenda
Valakinek megvolt már? Tegnap láttam moziban, Tom Hardy eléggé odakúrt szerintem.
Azt sajnálom nagyon, hogy nem volt feliratosan, mindenképp meg fogom nézni majd úgy is. Néhol untam magam amúgy, az a ~130 perc kicsit sok volt.
Elég sokszor felnevettem, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(főleg Ron állatságain) de a legjobban az tetszett az egész filmben, hogy sikerült elvonatkoztatnom attól, hogy Hardy játssza mindkét embert.
Valakinek megvolt már? Tegnap láttam moziban, Tom Hardy eléggé odakúrt szerintem.
.
- ziro4vr
Máris úgy érzem, mintha kicsit elnyomnál. Ez már döfi!nmate írta:Így jó?ziro4vr írta:Valami tekintélyt parancsoló avatart beállíthatnál, így nem hallgat rád senki.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A tekintélyt parancsoló szakáll
- nmate
Így jó?ziro4vr írta:Valami tekintélyt parancsoló avatart beállíthatnál, így nem hallgat rád senki.
- ziro4vr
Valami tekintélyt parancsoló avatart beállíthatnál, így nem hallgat rád senki.nmate írta:Ja én úgy értettem valami külön szavazás volt erre.
Akko' nem szóltam.
Jaja, 94 is jó. Visszatérve, én a Rettenthetetlent biztos nem sorolnám a Top 10-be se abban az évben
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Remény rabjai, Natural Born Killers és még lehetne sorolniP. Krisz írta:94 is erős év volt , Forrest Gump , Pulp Fiction , Lion King , Leon a Profi többek közt .Mondjuk megnézném azt a '95-ös évet lebontva, ott szoros lehetett.
Merci Zizou!
- nmate
Ja én úgy értettem valami külön szavazás volt erre.
Akko' nem szóltam.
Jaja, 94 is jó. Visszatérve, én a Rettenthetetlent biztos nem sorolnám a Top 10-be se abban az évben
Akko' nem szóltam.
- P. Krisz
94 is erős év volt , Forrest Gump , Pulp Fiction , Lion King , Leon a Profi többek közt .Mondjuk megnézném azt a '95-ös évet lebontva, ott szoros lehetett.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.