miket nyilatkozgat?MorataMartin írta:De szánalmas ez a RihannaMiket nyilatkozgat már CR-ről? Biztos az a baja h Ronaldo nem k
a szanaszét:D

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 6., szombat 14:06
miket nyilatkozgat?MorataMartin írta:De szánalmas ez a RihannaMiket nyilatkozgat már CR-ről? Biztos az a baja h Ronaldo nem k
a szanaszét:D
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 6., szombat 13:59
Ha nem hosszabít,akkor is szivesen nézem még 2 évig,plàne hogy vele benne lehet egy egy BL trófea,nélküle viszont nem annyira...de persze ha nem óhajt hosszabbítani,el kell adni...hisz első az üzlet...ugye...ericco írta:Az idáig is nyílt titok volt, hogy marad. Két évet minimum. A kérdés inkább az, hogy ha távozik, akkor ingyen, vagy az akkori reális áráért. Szóval hosszabbít, vagy nem hosszabbít.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 6., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 6., szombat 11:07
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 5., péntek 17:23
Nem egészen, inkább erre -->Ezt én írtam ki a hírbe, erre a mondatra reagáltál, ezért írtam most.
és így kerek teljesen a történet!Erről igen, de ebben nem hangzik el ilyen téma:::
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 5., péntek 16:34
Valóban szerencsésebb lett volna a lényeg helyett, a legfontosabbat írni (magyar nyelv, írás szépsége); ugyanis itt nem a cikkre, fordításra utaltam vissza, hanem arra, hogy tök mind1 mit irkálnak mások CR marad és nekünk csak ez számít!de benne van (a Real Madrid a világ legjobb csapata szöveg) és a lényeg az, hogy jelenleg esze ágában sincs távozni, jól érzi magát a csapatban és Spo.-ban is!
Itt meg leírod ugyanazt, csak más szavakkal...
Világos és én itt pont azt akartam védeni Wappi előtt, akitől a mondat származott (jelen esetben Téged); csupán jeleztem, hogy ha valaki utána nézne a videóban; az a saját fülével is meggyőződhet a világ legjobb csapata dumáról az eredeti szövegkörnyezetben!Ahány újság, annyiféle szövegösszetételben lehetett olvasni. Fogtam az egyiket és lefordítottam.
Részemről is, küldtem a PÜ.-t és nagyon remélem, hogy a jó viszony a továbbiakban a félreértés ellenére is fennmarad! :ĐTéma részemről zárva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 5., péntek 15:29
Ezt én írtam ki a hírbe, erre a mondatra reagáltál, ezért írtam most.“A Real Madrid a világ legjobb klubja, és nem tervezem azt, hogy távoznék."
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 5., péntek 15:23
Nem jó, mert gőzöm sincs hogy miről beszélsz!Most kifakadok egy picit jó?
A hírt nem innen vettem ahonnan te linkelted, szóval ne jelentsd ki magabiztosan (főleg, hogy te sem tudsz spanyolul, csak spanyolról fordítod angolra), hogy nem így szerepel pontosan. Nem szeretem az ilyet.
Ahány újság, annyiféle szövegösszetételben lehetett olvasni. Fogtam az egyiket és lefordítottam.
Szóval relax van; pont Ti tudhatnátok a legjobban, hogy a büdös életben nem szólnám le a munkátokat, de sebaj!Erről igen, de ebben nem hangzik el ilyen téma:::
“A Real Madrid a világ legjobb klubja, és nem tervezem azt, hogy távoznék."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 5., péntek 14:52
Most kifakadok egy picit jó?Valóban nem így szerepel pontosan, de benne van (a Rea
Itt meg leírod ugyanazt, csak más szavakkal...de benne van (a Real Madrid a világ legjobb csapata szöveg) és a lényeg az, hogy jelenleg esze ágában sincs távozni, jól érzi magát a csapatban és Spo.-ban is!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 23:38
Valóban nem így szerepel pontosan, de benne van (a Real Madrid a világ legjobb csapata szöveg) és a lényeg az, hogy jelenleg esze ágában sincs távozni, jól érzi magát a csapatban és Spo.-ban is!Erről igen, de ebben nem hangzik el ilyen téma:::
“A Real Madrid a világ legjobb klubja, és nem tervezem azt, hogy távoznék."
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 4., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: Wappi » 2013. július 4., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 1:00
HozzászólásSzerző: Wappi » 2013. július 4., csütörtök 0:37
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 3., szerda 12:44
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 3., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 3., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 25., kedd 12:47
Érteeeem. Még1x köszi! ^^Realista24 írta:Cr végigdolgozta/za az egész 2013-as évet, így rá nem érvényes az a dolog, ami Ancelottira.hogy júliustól kisebb lesz ez az adózási hülyeség, mert volt olyan hír, hogy Ancelotti bejelentése és szerződése is azért késik, akkor lehet, hogy CR szerződését is akkor írják alá? Nem értek hozzá, nem tudom Spanyolországban hogy mennek ezek, de ha hülyeséget mondtam, akkor elnézést kérek!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 8:20
Cr végigdolgozta/za az egész 2013-as évet, így rá nem érvényes az a dolog, ami Ancelottira.hogy júliustól kisebb lesz ez az adózási hülyeség, mert volt olyan hír, hogy Ancelotti bejelentése és szerződése is azért késik, akkor lehet, hogy CR szerződését is akkor írják alá? Nem értek hozzá, nem tudom Spanyolországban hogy mennek ezek, de ha hülyeséget mondtam, akkor elnézést kérek!
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 25., kedd 0:26
Köszi! ^^ Amúgy én már arra is gondoltam, hogyha tényleg úgy van, hogy júliustól kisebb lesz ez az adózási hülyeség, mert volt olyan hír, hogy Ancelotti bejelentése és szerződése is azért késik, akkor lehet, hogy CR szerződését is akkor írják alá? Nem értek hozzá, nem tudom Spanyolországban hogy mennek ezek, de ha hülyeséget mondtam, akkor elnézést kérek!Realista24 írta:Jogos, Twitter volt.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem