30 perc tiki-taka, 30 perc catenaccio, 30 perc beállós védekezésRealista24 írta:Tiki-taka alá Carlo?de egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.:Đ

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 6., szombat 11:36
30 perc tiki-taka, 30 perc catenaccio, 30 perc beállós védekezésRealista24 írta:Tiki-taka alá Carlo?de egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.:Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 6., szombat 11:32
Tiki-taka alá Carlo?de egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 6., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 6., szombat 11:31
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 6., szombat 11:19
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 6., szombat 11:14
Az is lehet, hogy Ancelotti teljesen más koncepcióban gondolkodik, és a KP-ra nem is lesz szükség romboló középpályásra, vagy csak ritkább esetben. Az ilyen fajta középpályás Mourinho 4231-be kell, kellett volna, de egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.___Samy___ írta:nem a posztjuk miatt egymás alternatívái, hanem az érkezésük miattDe ezt az Illarramendi és Kondogbia egybevonast nemertem abszolut ... hogy lehet B terv Kondogbia, mikor o inkabb az a vedekezo rombolo kozeppalyas, míg Illarra ha jol láttam, o meg az a Gundogan/Alonso poszt, ami csoppet sem rombolo kozeppalyas. Inkabb Tudnam elképzelni egymas mellett Kondogbiat es Illarrat egyszerre, mintsem egymas alternatívájaként ...
biztos, hogy nem jönnek mindketten
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 6., szombat 11:11
nem a posztjuk miatt egymás alternatívái, hanem az érkezésük miattDe ezt az Illarramendi és Kondogbia egybevonast nemertem abszolut ... hogy lehet B terv Kondogbia, mikor o inkabb az a vedekezo rombolo kozeppalyas, míg Illarra ha jol láttam, o meg az a Gundogan/Alonso poszt, ami csoppet sem rombolo kozeppalyas. Inkabb Tudnam elképzelni egymas mellett Kondogbiat es Illarrat egyszerre, mintsem egymas alternatívájaként ...
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 6., szombat 11:04
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. július 6., szombat 10:59
Mármint egyelőre nem teljes ÁFÁ-t. A részteljesítésnek is van ÁFA tartalma..Azért akarunk több részletbe fizetni mert így nem kéne áfát fizetni, ha egybe fizetnénk akkor közel 5-9 millió menne a 30 millió eurós vételárra.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 6., szombat 10:52
szóval visszatérve a tegnapi dolgokra, hogy is mondjam...számomra illara meg xabi nem eléggé univerzális és túlságosan lassúak a középpályáraEz biztos....ebben biztos vagyok(a felállás szerkezetén nem biztos-csak más felfogásban), mivel a kpát erősítjük(ez körvonalazódik),így vélelmezem hogy "használni" akarja carlo.......JM nem akarta,nem akart labdát tartani,nem akart nyomást,nem akart kpás játékot,hanem gyorsan átszelő támadásokat mert elől erre nagyon megfelelő alakok vannak. Ezért lehetett a(kevés) alonso khedira tengely,mert nem volt fontos neki a kp-a stailitása......verte a védelmet hogy ne hibázzon egyet sem(nem lehetséges) majd hosszúlabdákkal operáltuk a villámgyors támadók elé...amire alonso kitűnő alternatíva.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 6., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 6., szombat 10:50
Azért akarunk több részletbe fizetni mert így nem kéne áfát fizetni, ha egybe fizetnénk akkor közel 5-9 millió menne a 30 millió eurós vételárra.Asier Illarramendi a Real Madrid játékosa, állítja az AS. A Real Madrid és a Real Sociedad mindenben megegyeztek egymással, és a Királyi Gárda kifizeti a játékos kivásárlási árát (30 millió euró). A játékos 5 évre ír alá, és a bemutatás még a héten lesz. Az egyetlen részlet, amin még nem egyezett meg a két klub, hogy a 30 milliós vételárat 2 vagy 3 részletben kapja-e meg a Sociedad. A Punto Pelota hozzáteszi, hogy az utolsó pillanatban befutott egy ajánlat a Citytől is, azonban a játékos visszautasította azzal, hogy a Real Madridban akar játszani.
nem lesz semmi, maximum hivatalos bejelentés, bemutatás meg jövőhéten, szintén 13:00-as kezdésselEzekszerint ha ma hivatalos lessz a dolog holnap már mutatják is be??
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. július 6., szombat 10:49
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. július 6., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: Newman » 2013. július 6., szombat 10:26
Ez az, amit a Liverpool akart elhitetni, hogy ne lincseljék meg a vezetőséget. A klub könyveléséből azonban kiderül, hogy az akkor eladott három játékosért kaptak 30 M fontot (akkor kb. 35 M EUR), ha levonjuk a többieket, akkor kb. 29 M EUR vételár jön ki, és opciók nélkül, mert a könyvekben az sem szerepel.h3x0r írta:Xabi 35 + 5 millio opcioba kerult.lucifer írta:Igen Alonso ha jó emlékszem 28,5 M euró volt,de sajnos ez 4 év alatt nagyon megugrottak a piaci árak.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 6., szombat 10:09
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. július 6., szombat 9:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 6., szombat 9:38
Xabi 35 + 5 millio opcioba kerult.lucifer írta:Igen Alonso ha jó emlékszem 28,5 M euró volt,de sajnos ez 4 év alatt nagyon megugrottak a piaci árak.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. július 6., szombat 8:13
-Ha ez igaz,akkor lehetséges,hogy mégis követi Ancelottit Ibrahimovic...A francia L'Équipe napilap szerint megszületett a megállapodás a francia PSG és az olasz Napoli között Edinson Cavani átigazolásáról.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 6., szombat 4:03
Igen, és ki az? Várom a neveket aki mozdítható is !MorataMartin írta:Illarramendinél jöhetne jobb is, de nem leszek elégedetlen ha ő jön.
Látszik az öregen hogy tanult az előző ciklusából ahol a türelmetlensége lett a veszte.Ha Mourinhonak pedig adott 3 év türelmi időt szerintem Ancelottinak is fog ennyit adni.Lehet hogy még Mou most is a padon ülne ha nem nőtt volna meg ennyire az arca hogy mindenkit ő akart irányítani.Mythos90 írta:Úgy néz ki Perez taktikát váltott (persze Ancellotti hatására) a sok fiatal spanyol tehetség megszerzésével. Én ennek kifejezetten örülök, viszont itt akkor tényleg meg kell adni a bizalmat és az időt az edzőnek (még 1-2 rosszabb szezon után is), mert ha megint kezdődik az edzőkirengő, ahol mindenki a saját játékszisztémáját próbálja ráerőltetni a keretre, akkor soha nem fognak igazi csapatként funkcionálni és az egész fiatal generáció megy a levesbe.Remélem nem így lesz.
Lehet átestem a ló túloldalára vagy ez az én ellenszenvem,de én nem tudnék örülni neki se Barcás korszaka, se amiatt hogy hányszor szívatta már meg a a válogatottatMarci77 írta: Nem tudom hogy mennyi szó volt róla mert az utóbbi 1-2 napba annyira nem néztem mit írtok,szóval az a kérdésem hogy mi a véleményetek Ibráról. Örülnétek-e neki?
Igen Alonso ha jó emlékszem 28,5 M euró volt,de sajnos ez 4 év alatt nagyon megugrottak a piaci árak.Egy tehetsége játékos ára manapság ennyi. Valószínű hogy 3-4 esetleg 5 milliót le tudunk faragni az árából aztán egy 25+3 milliós opcióval már jobban néz ki a dolog. Manapság mindenki méreg drága főleg nekünk.Gascoigne írta: A 30 millió meg látatlanban nevetségesnek hangzik. Ennyit a felnőtt, ereje teljében lévő Alonso ért, nem a még alig valamit bizonyított utódja.
Jelenleg nincs a piacon Gündogan és "társai" ,így be kell érni a hozható ígéretekkel aztán meglátjuk. Én speciel örülök az érkezésének jónak tűnik a gyerek aztán majd meglátjuk.Az árból pedig mint már írtam valószínűleg le lehet pár milliót faragni.ateeemadrid írta:Örülök, hogy fiatalokat igazolunk, meg spanyolokat, ráadásul posztra. De azért az a 30 millió egy noname játékosért elég nevetségesen hangzik, annyiért már Gündogan kaliberű játékosokat is lehetne venni... Ne essünk át a ló túloldalára![]()
Ennek ellenére örülnék az érkezésének, utánpótlás ebn ígéretesen játszott, és nyilván a Sociedad nagyszerű szereplésében is szerepe van, de akkoris. Sokkalom azt a 30 milliót.
Realista véletlenül vagy valaki más aki tudja! Van valami hír Suarezről vagy Cavaniról? DM,Coentrao maradnak-mennek?Olvastam az Illarás hírt és szerepelt benne B tervként Kongobia,de szóval ha jön Illara őt végkép kizárhatjuk,vagy valaki más vkp érkezését?Realista24 írta:...
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem