naja...accel írta:hát gondolom nem eredeti a windowsod, ha az lenne akkor nem lenne ilyen probléma.

amúgy ebből lehet valamilyen probléma, már nem úgy értem, hogy ki jön az FBI, hanem hogy belassul a gép vagy ilyesmi...

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. július 6., szombat 11:16
naja...accel írta:hát gondolom nem eredeti a windowsod, ha az lenne akkor nem lenne ilyen probléma.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. július 6., szombat 10:58
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. július 6., szombat 10:53
ja, hogy egyszer csak lejár a szavatossági idő, és akkor ennyi volt?accel írta:meglehet hosszabbítani a windows aktiváltságának licencét, ha a cmd-t elindítod adminisztrátorként és beírod, hogy slmgr -rearm majd újraindítod a gépet. de ez sajnos csak 120 napig tart.Tádám írta:valaki látott már ilyet? mit kell tenni, ha a windows nyilván nem eredeti, de eddig nem volt gáz vele..Nem értem, hogy most ez miért jött...
HozzászólásSzerző: accel » 2013. július 6., szombat 10:27
meglehet hosszabbítani a windows aktiváltságának licencét, ha a cmd-t elindítod adminisztrátorként és beírod, hogy slmgr -rearm majd újraindítod a gépet. de ez sajnos csak 120 napig tart.Tádám írta:valaki látott már ilyet? mit kell tenni, ha a windows nyilván nem eredeti, de eddig nem volt gáz vele..Nem értem, hogy most ez miért jött...
HozzászólásSzerző: peadani » 2013. július 6., szombat 10:06
Én egy w7lxe nevű programot használok erre.Tádám írta:Reggel bekapcsoltam a lap topom, és elsötétült a hátterem, majd a jobb alsó sarokba kijött, hogy "Előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált" blablabla.... lehet érvényesíteni meg nem tudom én mit csinálni, de figyelmen kívül nem lehet hagyni..
valaki látott már ilyet? mit kell tenni, ha a windows nyilván nem eredeti, de eddig nem volt gáz vele..Nem értem, hogy most ez miért jött...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. július 6., szombat 9:21
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 5., péntek 16:42
ja úgy nézem csak itt orosz csatornák vannah hd-ben, szívesen hallgatnék valami angol kommentátort, jók szoktak lenni. de hát választhatok, pixeles kép angolul v full hd oroszulGalacticos írta:miért nem nézed sopcasten?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 16:32
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 5., péntek 12:47
HozzászólásSzerző: Bobberto » 2013. július 5., péntek 11:51
Köszi, megpróbáljukcart írta:Ha egy VGA-t raksz bele, akkor nem mindegy, melyik slotban van.
Manual alapján:
In single VGA card mode, it is recommended to install a PCI Express
x16 graphics card on PCIE1 slot
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 5., péntek 11:05
In single VGA card mode, it is recommended to install a PCI Express
x16 graphics card on PCIE1 slot
HozzászólásSzerző: Bobberto » 2013. július 5., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 3., szerda 19:13
Én úgy tudom,hogy boxon ezt lehetetlen kivitelezni.Yazid írta:Nagy segítséget kérnék, XBOXON akarok filmet nézni, avi fájl és srt felirat fájl egy mappába ugye, de ez nem működik boxon, szóval egyszerű megoldás érdekelne. Köszönöm szépen!
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 3., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2013. július 3., szerda 18:01
HozzászólásSzerző: Yazid » 2013. július 2., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. július 2., kedd 17:12
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 2., kedd 16:59
dodi írta:nexus 4.
jó dolog a referenciatelefon.
Csabi írta:ha elég a 16 giga, akkor a nexus.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 2., kedd 16:56
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. július 2., kedd 16:48
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem