Én nézem folyamatosan ahogy jön. Nekem perpill tetszik, ha tetszett a film, akkor ez is tetszeni fog. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lényegében rendőrségi nyomozások vannak, háttérben futva a Bradley Cooper szállal.hamesz írta:Limitless soriról tud valaki valamit? Milyen lett?

Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
-
A Bronért igen nehezen kapna Emmyt. (esetleg valami vadhajtását, de az meg senkit nem érdekel) Ettől függetlenül tényleg felette áll a jelenlegi felhozatalnak. A sorozat meg zseniális.Sofia Helinhez dobjanak egy Emmyt végre
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Bron | Broen S03E03
istenkirály ez a sorozat, Saga meg a legjobb női karakter ever! Sofia Helinhez dobjanak egy Emmyt végre
istenkirály ez a sorozat, Saga meg a legjobb női karakter ever! Sofia Helinhez dobjanak egy Emmyt végre

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Sopranos eszméletlen jó
A második évadot nyomom, pótolja aki eddig nem látta

"And my heart will leave you never."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért lecsúszik még ott is az Arrow meg a Flash.Remy írta:Különbség, hogy én szeretem a minőséget is.ziro4vr írta: Azért szegény hameszt jól beoltottad, pedig filmes+sorozatos téren szinte rokonlelkek vagytok.

Limitless soriról tud valaki valamit? Milyen lett?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Különbség, hogy én szeretem a minőséget is.ziro4vr írta: Azért szegény hameszt jól beoltottad, pedig filmes+sorozatos téren szinte rokonlelkek vagytok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért szegény hameszt jól beoltottad, pedig filmes+sorozatos téren szinte rokonlelkek vagytok.Remy írta:Ezt várom én is. Sztem én is pénteken... majd a vonaton meglesem.ziro4vr írta: Most szedtem le de csak pénteken tudom megnézni. A kritikák pozitívak eddig ahogy néztem, szerintem ez sokkal jobban fogja hozni a szintet, mint a TD második évada.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt várom én is. Sztem én is pénteken... majd a vonaton meglesem.ziro4vr írta: Most szedtem le de csak pénteken tudom megnézni. A kritikák pozitívak eddig ahogy néztem, szerintem ez sokkal jobban fogja hozni a szintet, mint a TD második évada.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most szedtem le de csak pénteken tudom megnézni. A kritikák pozitívak eddig ahogy néztem, szerintem ez sokkal jobban fogja hozni a szintet, mint a TD második évada.Remy írta:Neked nem hiszek.hamesz írta:Fargo továbbra is hozza a szintet. Jól indul az évad.Valaki más? Ziro?
Nem illik.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kapcsolat:
Neked nem hiszek.hamesz írta:Fargo továbbra is hozza a szintet. Jól indul az évad.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Homeland s5e2
Faszányos lesz ez az évad is remélem, legalább úgy mint a négyes.

Faszányos lesz ez az évad is remélem, legalább úgy mint a négyes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Fargo továbbra is hozza a szintet. Jól indul az évad.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Aranyélet magyar HBO sorozat trailer.
Első blikkre tetszik.
Első blikkre tetszik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Supernatural 11x01
Remek évadnyitó volt a rész, talán a legerősebb a hetedik évad nyitánya óta. Voltak apró üresjáratok, de a hangulatot jól eltalálták, végig tapintható volt a feszültség, és kaptunk is rengeteg ígéretet a jövőre nézve. A Supernatural mindig is a be nem teljesült ígéretek sorozata volt, sok ígéret volt, ami tizedét sem váltotta be annak, amit vártunk tőle (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cass istenné válása, leviatánok, angyalok bukása, démon-Dean, egyetemesek története, Káin történetszála, stb...), és legtöbbször csak a kedélyek feltüzelésére és a történet továbbgörgetésére voltak jók, de nem tették folyamatosan ütőssé a sorozatot. Talán néha a büdzsé is akadály volt, vagy az írók nem mertek meghúzni bizonyos hosszútávú sorozatmechanikai változásokat.
Most is rengeteg ígéretet kaptunk. Talán egy részben a legtöbbet, mióta a sorozat tart. Nagyon csalódott lennék, ha ezúttal ezekből sem alakulna ki valami ütős dolog. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sötétség-Dean kapcsolata, az újszülött a jellel a mellkasán -talán ő maga a Sötétség, és Dean a jövőbeli énnel találkozott?-, a ketrec remeg, Casst elkapták, Sam fertőzött, Halál ugye halott, Metatron ugye eltűnt, Rowena szintén a kezében az átkozottak könyvével... Ha minden ígéret beváltatik ez a szezon tűzijáték lesz. Talán egyben az utolsó szezon is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem lennék meglepve, ha Sötétség ugyanolyan hatalmas lény lenne, mint Isten maga, és végül így teszik fő-fő ellenséggé Istent, hogy egy vele egyenrangú lényt idéznek meg utolsó ellenségként. Talán előbb-utóbb Isten is fel fog tűnni, ami talán akkor lenne a legjobb, hivatalosan is meg lenne erősítve, hogy Chuck maga az. Annyi ígéretet kaptunk, hogyha mindet teljesítik, akkor kb. az évadba nem is fog beleférni olyan rész, ami nem az egyik főszállal foglalkozik. De ha nem is ez lesz a helyzet, és megmaradunk a nagyjából fele-fele aránynál, de a főszállal foglalkozó részek hozzák a minőséget, akkor talán a Supnat legerősebb évada előtt állunk.
Én szurkolok a sorozatnak. Már csak megszokásból nézem, mert az ígéretek mindig jól csengtek, talán túlzottan is jól, de azok a nézők, akik eddig kitartottak, megérdemlik, hogy a sorozat egyszer felnőjön a saját ígéreteihez, és talán az írók is így gondolják. Mindenesetre az alap adott.
Ez a rész 9/10.
Remek évadnyitó volt a rész, talán a legerősebb a hetedik évad nyitánya óta. Voltak apró üresjáratok, de a hangulatot jól eltalálták, végig tapintható volt a feszültség, és kaptunk is rengeteg ígéretet a jövőre nézve. A Supernatural mindig is a be nem teljesült ígéretek sorozata volt, sok ígéret volt, ami tizedét sem váltotta be annak, amit vártunk tőle (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cass istenné válása, leviatánok, angyalok bukása, démon-Dean, egyetemesek története, Káin történetszála, stb...), és legtöbbször csak a kedélyek feltüzelésére és a történet továbbgörgetésére voltak jók, de nem tették folyamatosan ütőssé a sorozatot. Talán néha a büdzsé is akadály volt, vagy az írók nem mertek meghúzni bizonyos hosszútávú sorozatmechanikai változásokat.
Most is rengeteg ígéretet kaptunk. Talán egy részben a legtöbbet, mióta a sorozat tart. Nagyon csalódott lennék, ha ezúttal ezekből sem alakulna ki valami ütős dolog. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sötétség-Dean kapcsolata, az újszülött a jellel a mellkasán -talán ő maga a Sötétség, és Dean a jövőbeli énnel találkozott?-, a ketrec remeg, Casst elkapták, Sam fertőzött, Halál ugye halott, Metatron ugye eltűnt, Rowena szintén a kezében az átkozottak könyvével... Ha minden ígéret beváltatik ez a szezon tűzijáték lesz. Talán egyben az utolsó szezon is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem lennék meglepve, ha Sötétség ugyanolyan hatalmas lény lenne, mint Isten maga, és végül így teszik fő-fő ellenséggé Istent, hogy egy vele egyenrangú lényt idéznek meg utolsó ellenségként. Talán előbb-utóbb Isten is fel fog tűnni, ami talán akkor lenne a legjobb, hivatalosan is meg lenne erősítve, hogy Chuck maga az. Annyi ígéretet kaptunk, hogyha mindet teljesítik, akkor kb. az évadba nem is fog beleférni olyan rész, ami nem az egyik főszállal foglalkozik. De ha nem is ez lesz a helyzet, és megmaradunk a nagyjából fele-fele aránynál, de a főszállal foglalkozó részek hozzák a minőséget, akkor talán a Supnat legerősebb évada előtt állunk.
Én szurkolok a sorozatnak. Már csak megszokásból nézem, mert az ígéretek mindig jól csengtek, talán túlzottan is jól, de azok a nézők, akik eddig kitartottak, megérdemlik, hogy a sorozat egyszer felnőjön a saját ígéreteihez, és talán az írók is így gondolják. Mindenesetre az alap adott.
Ez a rész 9/10.
The Walking Dead S02
Igaz még nem néztem végig, de több, mint a fele után lehet tényleg nekem van elbaszott ízlésem, de nekem nagyon adja.
Eddig majdnem mindenki azt mondta, hogy ez a leggyengébb évad, szerintem iszonyat jó, pláne az első után felüdülés számomra.
Igaz még nem néztem végig, de több, mint a fele után lehet tényleg nekem van elbaszott ízlésem, de nekem nagyon adja.

- h3x0r
The Flash S01
Meg regebben lattam belole par reszt, viszont az utobbi hetekben ledaraltam az osszes reszt. Az evad elso fele gyengebb volt, az elso es az utolso 5-10 perceken kivul a tobbit nyugodtan lehetett volna skippelni. Viszont a karacsonyi szunet utan a legtobb reszt tenyleg jo volt nezni. Egy kicsit azert szomoru latni, hogy itt van egy jo alapanyag, amit a sok CW-s baromsaggal elrontanak. Persze nem meglepo, orszagos csatornakon ritka a jo sorozat.
Meg regebben lattam belole par reszt, viszont az utobbi hetekben ledaraltam az osszes reszt. Az evad elso fele gyengebb volt, az elso es az utolso 5-10 perceken kivul a tobbit nyugodtan lehetett volna skippelni. Viszont a karacsonyi szunet utan a legtobb reszt tenyleg jo volt nezni. Egy kicsit azert szomoru latni, hogy itt van egy jo alapanyag, amit a sok CW-s baromsaggal elrontanak. Persze nem meglepo, orszagos csatornakon ritka a jo sorozat.
- P. Krisz
The Walking Dead
Visszatért a szünetről a sorozat , de mégy hogy !!!
Már az első pár perc többet ért , mint a Fear-es bohóckodás 6 részen keresztül .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurva nagy ötlet volt a két idősík és az is hogy már a részen belül egymásba értek . Azt mondjuk nem értem hogy miért kellett fekete-fehérbe felvenni , de jól állt neki . Morgan valószínűleg Rick lelkiismereteként fog szerepelni az évadban . Daryl nincs teljesen megelégedve Rick döntéseivel , ebből később még lehet probléma . A városlakók egy része is kezdi unni Rick döntéseit . A főbb karakterek is megkapták a maguk idejét , kivéve Carl , de ő nem is baj . A raszta nigger pedig eléggé Drenthe-re hajaz .
A szokásos hullajelöltek is megvoltak , borítékolható volt hogy ki fog meghalni . A gyűlésen Glenn nagyon meg akarta óvni Maggie-t , lehet hogy terhes ?
. A zombi tömegjelenetek nagyon jók voltak , de csak a közeliek , a távoli CGI szar volt . A vége pedig fasza lett , egyelőre tippelni se tudok , ki akar bajt hozni saját magára .
10/8
Visszatért a szünetről a sorozat , de mégy hogy !!!

Már az első pár perc többet ért , mint a Fear-es bohóckodás 6 részen keresztül .

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurva nagy ötlet volt a két idősík és az is hogy már a részen belül egymásba értek . Azt mondjuk nem értem hogy miért kellett fekete-fehérbe felvenni , de jól állt neki . Morgan valószínűleg Rick lelkiismereteként fog szerepelni az évadban . Daryl nincs teljesen megelégedve Rick döntéseivel , ebből később még lehet probléma . A városlakók egy része is kezdi unni Rick döntéseit . A főbb karakterek is megkapták a maguk idejét , kivéve Carl , de ő nem is baj . A raszta nigger pedig eléggé Drenthe-re hajaz .

10/8
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Visszavonnam. Csak az kezdje el akinek merhetetlen mennyisegu szabadido all a rendelkezesere. Akinek nem az messzire kerulje...sonic írta:Ez a forbrydelsen csucskategorias. Erosen ajanlott elkezdeni.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
jobb lesz, én már végig néztem és az egyik kedvencem is lettsonic írta:Majd ha haladtal par reszt nyugtass meg hogy jo lesz...András93 írta:Én az 5. résznél tartok, pont a 3.-ban jön egy gyerek, aki hasonlít rá, mondom ez Bodie. De 97-ben nem nézhet ki úgy, mint 2006-ban és elkönyveltem, hogy nem ő az.
Megnéztem, de.
Viszont érdekes, mert nekem az első két rész tetszett, aztán 3-4 kevésbé, 5.-et megint odatették.
JK Simmons meg hozza amit Whiplashban, csakhát...![]()
Az a durva hogy Simmons a Whiplashben sem volt sokkal szimpatikusabb, pedig egy farturo neonacinal nem tudom mi lehet aljadekabb szerep.