Az a cold open eléggé megadta az alapot.Remy írta:Jol inditott a Fargo, nem szarakodtak a keszitok. Jo lesz ez!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg a két ufós jelenet is

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 18., vasárnap 16:35
Az a cold open eléggé megadta az alapot.Remy írta:Jol inditott a Fargo, nem szarakodtak a keszitok. Jo lesz ez!
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 16:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 17., szombat 12:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. október 17., szombat 8:52
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!es ez a jelenet megvolt?fiore írta:Nekem is bejött az új fargo, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, viszont Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az az UFO-s rész mi a fasz volt?
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. október 16., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. október 16., péntek 18:55
Szerintem is jo lett. Az elso 10-15 perc szamomra kicsit fura volt, utana viszont elojott az igazi Fargo-s hangulat. A True Detective-et a 2x1 utan semmi kedvem nem volt tovabb nezni, itt viszont ha lehetne, mar most inditanam a masodik reszt.Remy írta:Neked nem hiszek.hamesz írta:Fargo továbbra is hozza a szintet. Jól indul az évad.Valaki más? Ziro?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. október 16., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 16., péntek 14:55
Csak akkor hullik foltokban, mikor feltűnik Brody lánya és jön a drámázás.Realista24 írta:Remélem a hajad megvan hozzáziro4vr írta:Nem, tv-ben nézem a harmadikat, mint egy igazi kemény gyerek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 16., péntek 10:08
Remélem a hajad megvan hozzáziro4vr írta:Nem, tv-ben nézem a harmadikat, mint egy igazi kemény gyerek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 15., csütörtök 23:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. október 15., csütörtök 19:27
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!WTF. Carrie-t mindenki ki akarja nyirni?Realista24 írta:Homeland s5e2![]()
![]()
Faszányos lesz ez az évad is remélem, legalább úgy mint a négyes.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 15., csütörtök 17:50
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 15., csütörtök 17:17
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahogy vissza kell hozni, mert ott lesz Scofieldék mellett a Legends Of TomorrowbaP. Krisz írta:Arrow csávó
Megmutatták hogy még mindig van lejjebb .![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anarky ? Most komolyan bazdmeg , kit fognak még lenyúlni Batmantől . Esélyegyenlőség , egy búza néger karakter , kettőt az egyben , pipa . De a vége ... az kiütött , Laurel be akarja vágmi az aszott múmia húgát a gödörbe és azt várja hogy feltámad tőle vagy mi a tosz ? Felicity kritikán aluli mint mindig . Egyedül a Thea szál ért valamit .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 15., csütörtök 16:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. október 15., csütörtök 15:26
A fő szálat szepen epitik, a heti esetekkel sincs problemam, egyelore nekem is tetszik.TheBull6 írta:Én nézem folyamatosan ahogy jön. Nekem perpill tetszik, ha tetszett a film, akkor ez is tetszeni fog. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lényegében rendőrségi nyomozások vannak, háttérben futva a Bradley Cooper szállal.hamesz írta:Limitless soriról tud valaki valamit? Milyen lett?
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. október 15., csütörtök 14:26
Én nézem folyamatosan ahogy jön. Nekem perpill tetszik, ha tetszett a film, akkor ez is tetszeni fog. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lényegében rendőrségi nyomozások vannak, háttérben futva a Bradley Cooper szállal.hamesz írta:Limitless soriról tud valaki valamit? Milyen lett?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. október 15., csütörtök 11:41
A Bronért igen nehezen kapna Emmyt. (esetleg valami vadhajtását, de az meg senkit nem érdekel) Ettől függetlenül tényleg felette áll a jelenlegi felhozatalnak. A sorozat meg zseniális.Sofia Helinhez dobjanak egy Emmyt végre
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. október 15., csütörtök 11:13
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. október 15., csütörtök 3:10
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 15., csütörtök 0:08
Azért lecsúszik még ott is az Arrow meg a Flash.Remy írta:Különbség, hogy én szeretem a minőséget is.ziro4vr írta: Azért szegény hameszt jól beoltottad, pedig filmes+sorozatos téren szinte rokonlelkek vagytok.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem