EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Enrique

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. október 14., szerda 13:42

Teljesen fölösleges szerintem ezzel variálni a két legfontosabb meccsre, Király szinte hiba nélkül lehozta a sorozatot, valószínűleg az öltözőben is sokat ad a csapatnak, most sokkal inkább ilyen emberre van szükségünk, mint egy lámpalázas újoncra.
Mellesleg igen, vannak ügyes kapusaink, de ki lenne az, aki egyértelműen jobb Királynál? Én nem látom.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. október 14., szerda 13:31

Szerintem Király ideje lejárt. De ahelyett, vagy valamelyik fiatalabb kapusnak adnánk játékperceket, ezzel a jövőre alapozva, helyette játszatjuk a nemsokára visszavonuló Királyt. :( :( :( :(

Ursus
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. október 14., szerda 12:30

Király mellett szól a rutin meg a rengeteg komoly nemzetközi szinten levédett évek. A másik két jelölt ugye Bogdán, aki tartalékkapus a Liverpoolban és nincs játékban a másik meg a magyar bajnokságban edződő Dibusz, akinek a képességei nagyon jók de neki mindenképpen el kéne igazolnia egy külföldi csapathoz ahol állandóan tudna védeni és akkor szerintem évekig meglenne a kapusa a válogatottnak a személyében.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 14., szerda 12:25

Matt009 írta:
És könyörgöm ne mackós Gabi védjen.
Mi a baj mackós Gabival? Amikor volt előtte védelem, jól védett. A görögök ellen meg az Egervári féle bohózatot idézte a hátsó alakzat.
Nagyjából ezért, amiért leírtad. Mert ha a védelem gyenge lesz, akkor nem lehet számítani Királyra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 14., szerda 12:14

És könyörgöm ne mackós Gabi védjen.
Mi a baj mackós Gabival? Amikor volt előtte védelem, jól védett. A görögök ellen meg az Egervári féle bohózatot idézte a hátsó alakzat.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 14., szerda 11:01

Nagyon nem nézem ki ebből a csapatból, hogy mentálisan ezt össze tudná hozni. A játékunk talán még meglenne ezek ellen egy egynullazasra de hogy fejben ezek a játékosok nem lesznek a toppon ebben biztos vagyok. Persze szurkolni fogok, ha megcsinálják akkor jár a gratuláció. De a kikopom a belem a pályán a minimum. És könyörgöm ne mackós Gabi védjen.
Nem illik.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 14., szerda 10:52

Kerlonéknak kérném a "A magyar játékosok mai reakciói" című számot, és talán megértik végre, miről papoltunk itt pár napja.
Merci Zizou!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 14., szerda 10:48

Kiemeltek vagyunk, ami azért valamelyest javít a helyzetünkön. Dánia, Norvégia és Szlovénia is szerintem legyűrhető, noha egyik párosításban sem mi leszünk a favoritok. Meglátjuk mit hoz a sorsolás, Ukrajna vagy Svédország sokkal nagyobb falat lettek volna.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 14., szerda 10:29

Anthony írta:http://www.maszol.ro/index.php/sport/54 ... t-az-eb-re
Ahogy olvasom Veszprémben valki egy másik idősíkban létezik. Éljenek a párhuzamos univerzumok! :lol: :lol:
Ilyenek jinxelték el :lol:
PEEtör írta: Jó esélyünk? Még esélyünk sincs, nem hogy jó esélyünk, és ez nem a pesszimizmus, hanem a realitás.
90 percet be lehet mákolni egy gyenge Dánia ellen, és ez nem optimizmus, hanem realitás.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 14., szerda 10:17

http://www.maszol.ro/index.php/sport/54 ... t-az-eb-re
Ahogy olvasom Veszprémben valki egy másik idősíkban létezik. Éljenek a párhuzamos univerzumok! :lol: :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. október 14., szerda 9:52

A sorsoláson sok fog múlni, kíváncsi leszek majd a kalapokra.

Az említett hármasfogat mellé odaveszem a horvátokat, már nem annyira titkosan esélyesek, 12-ben is közel voltak a továbbjutáshoz a két döntős mellett, 08-ban meg emlékszünk az emlékezetes törökök elleni negyeddöntőre.
"And my heart will leave you never."

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 14., szerda 9:44

Szerintem pedig a meglepetések tornája lesz. Talán most összejön a belgáknak. A csehek, lengyelek is jóknak tűnnek. A szlovák csapat sem rossz, bár bennük ott a betli akármikor, de taktikusan és szépen is tudnak játszani (életveszélyes kontráik vannak). Ha a Škrtel, Kucka, Hamšík + Weiss tengely formában lesz (és addig összeszednek valahonnan egy rendes csatárt :D ), talán meglepetést is okozhatnak. Persze azért nyerni nem fognak, de a legjobb 8 simán kinéz nekik. A horvátokról nem is beszélve.
Merci Zizou!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 14., szerda 9:38

Akár hogy is,elèg silány lesz a felhozatal...wales,èszak irország,izland...mi ez már.Most komolyan,minden tiszteletem az ovèk,de amit csinálnak az nem foci...kuzdenek meg hajtanak,de sir a labda...persze a vb sem volt már valami szinvonalas.
Amugy meg,nem kellett volna boviteni az EB szapatok számát szerintem,nagyon felhigult a torna ezzel.
Lesz majd egy csomo kozepes vagy gyenge,szinvonaltalan meccs.
Ahogy ezelott is irtam,nèmet francia dontot várok ha csak nem találkoznak elobb,talán mèg a spanyolok ha VdB azt a vonalat erolteti amit az ukránok ellen,(nem Mariora gondoltam persze :D ),meg persze az olaszok...mint mindig,oda keveredhetnek 4-5 X-el :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. október 14., szerda 9:00

Most látszik mennyit vesztettünk azzal, hogy Pinyővel kezdtük meg a selejtezőket; na meg az északírek ellen elherdált 2 pont pl.
az eb selejtező történelem leggyengébb csoportjában egy szokásos teljesítményt tudtak hozni. pótselejtezőn mit akarnak?
Kb. Mindenféle bántás nélkül, a korábbi rendszerben már beszélni sem lenne miről, így ez egy újabb "ajándék"! :roll: Én azt gondolom, hogy egy alacsonyabban sorolt válogatott bravúr, vagy bravúrok nélkül nem várhat, érdemelhet kvalifikációt egy rangos világversenyre, mi pedig a kötelezőt is csak nagyon nyögvenyelősen voltunk képesek hozni; az első 2 helyezett válogatott ellen meg semmi extra, ez így baromi kevés :coffee: (pedig hol van már ez a román válogatott is a 2000-es évek válogatottjaihoz képest, vagy ez az észak-ír is mitől akkora eresztés és hol van Európa élvonalától? :lol: :lol: :lol: ). Minden adott volt; megváltozott rendszer és ezáltal bővített résztvevőszám + ahogy Csabi is és a közvélemény is tartja minden idők leggyengébb selejtezőcsoportja, persze "Mr. Mackó" Király Gabi szerint ebben a csoportban ennyi volt, és ez volt a max., így ilyen hozzáállás és nyilatkozatok fényében nekem nincs is más kérdésem ...

Persze a remény hal meg utoljára, majd november közepén kiderül, hogy hol is van a helyünk!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 14., szerda 8:36

Meglátjuk. Azért remélem odateszik magukat, mint az ukránok a spanyolok ellen. Mert ők kapartak és küzdöttek, amíg tudtak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 14., szerda 8:31

Realista24 írta: Szerényebbet képviselnek lehet, de mi még annál is szerényebbet, és ahogy nmate írja, egy meccsen szeirntem is nagyobb esélyünk ellen, mint kettőn.
Persze, fogadni mondjuk nem nagyon mernék a magyarokra, de elméletben azért nem olyan rossz a helyzet. Persze az tulajdonképpen mindegy is, hogy 1-8, vagy 0-1-el esünk ki. Meg az is igaz, hogy egy meccsen több esély lenne (bár egy 0-0, 1-1 is megfelelne)
messideco írta:Ilyenkor félreteszem a politikai illetve történelmi hátteret, az adott válogatott játéka miatt döntöm el, hogy szurkolok-e nekik, vagy sem :)
Mondjuk az oroszoknak nem igazán tudnék szurkolni én sem, de hogy egyesek még mindig Mohács miatt utálják a törököket :lol: az már egy kicsit erős nekem.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. október 14., szerda 8:26

sebydani írta:Őszintén remélem, hogy vicceltél.
MesQueUnClub írta:Magyarként ismerve a történelmet a törököknek szurkolni EB-n legalább olyan király lehet mint Indiaiként az angoloknak szurkolni a VB-n. :D
Nem vicceltem.

Ilyenkor félreteszem a politikai illetve történelmi hátteret, az adott válogatott játéka miatt döntöm el, hogy szurkolok-e nekik, vagy sem :)

A csoportban mindhárman megmutatták a nagy futballhatalomnak, hogyan kell játszani a focit, már csak ezért is szorítok.
"And my heart will leave you never."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 14., szerda 8:25

A többi 4 csapat jóval szerényebb játékerőt képvisel
Szerényebbet képviselnek lehet, de mi még annál is szerényebbet, és ahogy nmate írja, egy meccsen szeirntem is nagyobb esélyünk ellen, mint kettőn.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 14., szerda 8:16

Most látszik mennyit vesztettünk azzal, hogy Pinyővel kezdtük meg a selejtezőket; na meg az északírek ellen elherdált 2 pont pl.

Ha valóban kiemeltek leszünk az megint óriási dolog, mert a svédek vagy az ukránok ellen nem sok esélyt adnék. A többi 4 csapat jóval szerényebb játékerőt képvisel, az ideális ellenfél természetesen Szlovénia lenne, de szerintem valamelyik északi csapatot fogjuk kapni. Majd elválik mentálisan mennyire bírják a srácok, de abban biztos vagyok, hogy nem lesz ilyen jugoszláv szintű zakó, 1-2 gólos különbséget várok.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 14., szerda 7:45

most mindent félretéve és csak ezt a tegnapi szituációt nézve rohadt szerencsétlenül jött ez így ki. sajnálom, h nem jutottunk ki egyenes ágon, sztem sincs sok esélyünk a pótselejtezőn.

egyébként ezen így jót derültem reggel:

"Amugy azt is latni kell hogy a torokok kijutasahoz "csak" annyi kellett hogy mi golt kapjunk a 93.ban az eszakirektol majd az ukranok ne nyerjenek otthon valamint a torokok megnyerjek a kovetkezo 2 meccsuket es ezalatt a lettek 2 mccsen ne szerezzenek tobbet mint 1 pont!! Nekunk meg "csak pont ennyi nem kellett..."
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: