-Ha ez igaz,akkor lehetséges,hogy mégis követi Ancelottit Ibrahimovic...A francia L'Équipe napilap szerint megszületett a megállapodás a francia PSG és az olasz Napoli között Edinson Cavani átigazolásáról.
Legalább is így nagyobb rá az esély...

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. július 6., szombat 8:13
-Ha ez igaz,akkor lehetséges,hogy mégis követi Ancelottit Ibrahimovic...A francia L'Équipe napilap szerint megszületett a megállapodás a francia PSG és az olasz Napoli között Edinson Cavani átigazolásáról.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 6., szombat 4:03
Igen, és ki az? Várom a neveket aki mozdítható is !MorataMartin írta:Illarramendinél jöhetne jobb is, de nem leszek elégedetlen ha ő jön.
Látszik az öregen hogy tanult az előző ciklusából ahol a türelmetlensége lett a veszte.Ha Mourinhonak pedig adott 3 év türelmi időt szerintem Ancelottinak is fog ennyit adni.Lehet hogy még Mou most is a padon ülne ha nem nőtt volna meg ennyire az arca hogy mindenkit ő akart irányítani.Mythos90 írta:Úgy néz ki Perez taktikát váltott (persze Ancellotti hatására) a sok fiatal spanyol tehetség megszerzésével. Én ennek kifejezetten örülök, viszont itt akkor tényleg meg kell adni a bizalmat és az időt az edzőnek (még 1-2 rosszabb szezon után is), mert ha megint kezdődik az edzőkirengő, ahol mindenki a saját játékszisztémáját próbálja ráerőltetni a keretre, akkor soha nem fognak igazi csapatként funkcionálni és az egész fiatal generáció megy a levesbe.Remélem nem így lesz.
Lehet átestem a ló túloldalára vagy ez az én ellenszenvem,de én nem tudnék örülni neki se Barcás korszaka, se amiatt hogy hányszor szívatta már meg a a válogatottatMarci77 írta: Nem tudom hogy mennyi szó volt róla mert az utóbbi 1-2 napba annyira nem néztem mit írtok,szóval az a kérdésem hogy mi a véleményetek Ibráról. Örülnétek-e neki?
Igen Alonso ha jó emlékszem 28,5 M euró volt,de sajnos ez 4 év alatt nagyon megugrottak a piaci árak.Egy tehetsége játékos ára manapság ennyi. Valószínű hogy 3-4 esetleg 5 milliót le tudunk faragni az árából aztán egy 25+3 milliós opcióval már jobban néz ki a dolog. Manapság mindenki méreg drága főleg nekünk.Gascoigne írta: A 30 millió meg látatlanban nevetségesnek hangzik. Ennyit a felnőtt, ereje teljében lévő Alonso ért, nem a még alig valamit bizonyított utódja.
Jelenleg nincs a piacon Gündogan és "társai" ,így be kell érni a hozható ígéretekkel aztán meglátjuk. Én speciel örülök az érkezésének jónak tűnik a gyerek aztán majd meglátjuk.Az árból pedig mint már írtam valószínűleg le lehet pár milliót faragni.ateeemadrid írta:Örülök, hogy fiatalokat igazolunk, meg spanyolokat, ráadásul posztra. De azért az a 30 millió egy noname játékosért elég nevetségesen hangzik, annyiért már Gündogan kaliberű játékosokat is lehetne venni... Ne essünk át a ló túloldalára![]()
Ennek ellenére örülnék az érkezésének, utánpótlás ebn ígéretesen játszott, és nyilván a Sociedad nagyszerű szereplésében is szerepe van, de akkoris. Sokkalom azt a 30 milliót.
Realista véletlenül vagy valaki más aki tudja! Van valami hír Suarezről vagy Cavaniról? DM,Coentrao maradnak-mennek?Olvastam az Illarás hírt és szerepelt benne B tervként Kongobia,de szóval ha jön Illara őt végkép kizárhatjuk,vagy valaki más vkp érkezését?Realista24 írta:...
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. július 6., szombat 1:22
Tavaly még azt se tudtad ki az a Gündogan,nem csak te de sztem itt senki se vágta,hogy ilyen jó játékos.ateeemadrid írta:Örülök, hogy fiatalokat igazolunk, meg spanyolokat, ráadásul posztra. De azért az a 30 millió egy noname játékosért elég nevetségesen hangzik, annyiért már Gündogan kaliberű játékosokat is lehetne venni... Ne essünk át a ló túloldalára![]()
Ennek ellenére örülnék az érkezésének, utánpótlás ebn ígéretesen játszott, és nyilván a Sociedad nagyszerű szereplésében is szerepe van, de akkoris. Sokkalom azt a 30 milliót.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. július 6., szombat 1:07
Szerintem is nagyon sok, bár én sem láttam játszani, és még csak normális videót sem találtam, pedig azért tök átlagos játékosokból is néha összevágnak olyanokat, mintha Zidane 2 lenne fele, mert sikerül beletenni 3-4 év összes legszebb mozdulatát 2 percbe. Ennyiért nagyon sok ez a kölyök, még anno Beckhamet hoztuk 35ért... Perez tuti nem fizet ki ennyi pénzt.ateeemadrid írta:Örülök, hogy fiatalokat igazolunk, meg spanyolokat, ráadásul posztra. De azért az a 30 millió egy noname játékosért elég nevetségesen hangzik, annyiért már Gündogan kaliberű játékosokat is lehetne venni... Ne essünk át a ló túloldalára![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 5., péntek 23:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 5., péntek 23:40
Vélemények azoktól, akik már látták felnőttmeccsen? Tényleg ér ennyit a kölyök, vagy már megint triplaáron próbálnak ránksózni egy erős tucatjátékost?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 5., péntek 23:23
Azt ugye tudod, hogy nem ugy mukodik az utanpotlas, hogy Perez leadja a rendelest es par even belul jon is a jatekos... Minel nagyobb egy csapat utanpotlas bazisa, annal tobb gyereket tud foglalkoztatni, akiknek viszont a tobbsegebol meg egy elso osztalyu focista se lesz. Van hogy osszejon egy jo generacio, majd hosszu evekig semmi komoly, utana ismet par jo jatekos. Foleg hogy amilyen jatekos nekunk kene, abbol az egesz vilagon van max 10 darad.pulci írta:Ha ebből indulunk ki eléggé elkeserítő, hogy ekkora klub nem tud kinevelni legalább egy olyan kimondott vkp. aki képes lenne ezekre nem egy virtuóz hanem egy Makelele típus.
Nincs itt szo semmilyen ranksozasrol. 30 millio a kivasarlasi ara, aki kifizeti, targyalhat a jatekossal. Aki tul soknak talalja a 30 milliot erte, az kereshet mast. A jelek szerint Pereznel meg belefer a 30 millio egy ilyen igeretert. Persze hogy sok erte a 30, jelenleg max 20 milliot ha er.. ha bevalik jol jartunk, ha nem, akkor buktunk jo par milliot.Gascoigne írta:Vélemények azoktól, akik már látták felnőttmeccsen? Tényleg ér ennyit a kölyök, vagy már megint triplaáron próbálnak ránksózni egy erős tucatjátékost?
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 5., péntek 23:21
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 5., péntek 22:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 5., péntek 22:43
Már nem.....a francia liga még tökéletes neki,ott még villoghat,de már lefelé megy......nézd vissza milyen volt olaszban...és milyen most,túlsúlyos,statikus,és ami fontos,nézd vissza a barca psg-t.....ott alig tudott játékba avatkozni,annyira kevés volt és lassú.de jelenleg a legjobb csatár
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 5., péntek 22:37
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 5., péntek 22:33
na jó....most volt elég belőle is és belőled isTalán az idióta frizuráját azért láttad már
Egyébként van egy éve, aztán vagy csomagol, vagy új szerződést kap. A saját kezében van a sorsa.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 22:31
na sorold légyszíves.MorataMartin írta:Illarramendinél jöhetne jobb is, de nem leszek elégedetlen ha ő jön.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 5., péntek 22:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 5., péntek 22:28
Tudom, hogy nincs bajod vele, és az írásodból le lehetett szűrni, amit írsz, hogy nem vagy naprakész vele. Nem gond. Talán az idióta frizuráját azért láttad márOké,Te képben vagy vele,én meg 3 x odapillantottam az elmúlt 1/2 évben rá és ezt szűrtem le......nyilván mások az alapok amiből "dolgozunk".....
Én soha nem olvastam róla hogy túlsúlya volt....mindössze ránéztem.......ennyi történt.
De lehet hogy vesztett a súlyából,nem vagyok mérleg,de látom amit látok......
Ne érts félre,nincs bajom vele,bírom a tagot,de azért lenne mit elbeszélgetni vele,mert a tudása és a teljesítménye nincsen összhangban.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 5., péntek 22:23
Realista24 írta:Az a baj, hogy hetek óta írod ezt, csak nem fedi a valóságot.Nézd meg benzemát,először is túlsúlyos ránézésből is,
Télen túlsúlyos volt, tény. Azóta változtattak az étrendjén, külön edzéstervet kapott, ahogy Marcelo is, hír is volt róla, hogy ledobta, amit le kellett.
Keress rá a válogatott tötymörgéseire, a meccsek végi mezcserékre, láthatod, hogy nem túlsúlyos.
Nem egy szikár állat, mint Cristiano, de azért túlzásba sem kell esni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 5., péntek 22:15
Az a baj, hogy hetek óta írod ezt, csak nem fedi a valóságot.Nézd meg benzemát,először is túlsúlyos ránézésből is,
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 5., péntek 22:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 5., péntek 22:07
, de merem remélni, hogy a felfogáson változtatni fogunk,
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 5., péntek 22:02
jól van, elrakom magam holnapra, fáradt vagyok és nem tudom rendesen összeszedni a mondandómAlonsoval a válogatottban se volt gond és Asier se épp ívelgetett az EB-n. Jók és képzettek ők a kis területhez is.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem