EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 12., hétfő 17:23

Realista24 írta:Kifejtheted.
A trollfoci adminok imádják a magyar focit, ugyanakkor a maguk módján ők az egész közeg egyik legnagyobb kritikusai. Utálják őket és hisztiztek is miattuk eleget a "hivatalos" újságírók.

A TF tudja, hogy szar a csapat, de mindig beállt a magyar válogatott mögé. Vica versa elvárták, hogy a játékosok adjanak ki mindent a saját (sokszor korlátolt) tudásokból. Ha ezt nem kapták vissza, odapiritottak és újból oda fognak piritani. Igen, a válogatottnak is. Nem is értem a mondatodat, hova állt be a trollfoci divatozni? Persze, vannak, akik irritálják őket. Akik bemennek szelfibotozni a legnagyobb derbire, csak azért mert menő, közben fullba leszarják az egészet. Akik megjelennek károgni egy vesztes meccs után, közben a győztes meccseknél elbújnak, esetleg pont a legnagyobb a pofájuk. Ezek engem is idegesítenének. Te saját magad szerint abszolút semlegesen állsz a dologhoz, nem érdekel. Nem is neked szól a divatozás.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 16:59

Szerintem nem igazán érted a Trollfocit.
Kifejtheted.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 12., hétfő 16:57

Ahhoz képest, hogy nem érdekel a téma titeket, elég sokat pörögtök rajta.
Realista24 írta: x ideje még elélvezett a trollfoci magyar válogatott fikázó és cikiző posztjain, most meg a trollfocival együtt beállt divatozni?
Szerintem nem igazán érted a Trollfocit.

Kurva jó lesz a francia túra, csak kár, hogy a meccsek majd elbasszák. :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 12., hétfő 14:43

Kerlon írta:Amúgy meg bárki bármit mond, azt hoztuk a csoportban, amit várhattunk. 3. hely eséllyel a második helyre... Az más kérdés, hogy a görögök és az észak-írek szereplése ennyire meglepőre sikeredett.
Ès innen kellene èpitkezni,megmaradva a realitások talaján,csak hogy pont a forditottja lesz ha kijutunk,(meg akkor is ha nem,)mert mindenki elhiszi hogy jok vagyunk.Pedig nem.Kb mint bikicsunájt,fellèpett a tvbe ès azt hitte hogy sztár.Pedig dehogy :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 12., hétfő 14:40

LiamGallagher írta:de En ennek ellenere nem tudom azt megtenni, hogy ne szoritsak a valogatottnak
Ezt megértem. Nem is ugat le érte senki :)
Merci Zizou!

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. október 12., hétfő 14:31

Aha, koszi a valaszt! :) Ez is egy velemeny, van is benne boven igazsag, de En ennek ellenere nem tudom azt megtenni, hogy ne szoritsak a valogatottnak. Nekem sem tetszik a jatekosok hozzaallasa, az ami a hatterben zajlik,a jatek minosege de sajnos ez van.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 12., hétfő 14:24

LiamGallagher írta:...
nem igazán értettem, hova akarsz kilyukadni,d e megpróbálok válaszolni
Ha majd így lesz, amögött kábé teljesítmény is lesz, szakmaiság, stb., akkor jobban fog menni a szimpatizálás, igen. Mert ismétlem: nem azért nem szorítok a jelenlegi válogatottnak, mert pesszimista, dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitású vagyok. A jelenlegi helyzetet figyelembe véve a kijutás csak rosszabbítani fog a helyzeten. Mert még mindig komcsik vezetik az országot, benne együtt a futballt, stb., Mondjuk ez érvényes az összes keleti országra, ahol még mindig az a generáció uralkodik, akiket kommunisták nevelnek. Tisztelet a kivételnek, de a lakosság nagy része be is dől a populista politkának, a sportban is. De ez már durván más téma :Đ
A Real tonkremegy, korrupcio az egesz vezetosegben, becsodol a brand, stb., elfogy a penz, nem tud megfizetni a klubv minosegi jatekosokat, visszasoroljak a harmad osztalyba. Akkor mivel szar lenne a Real, es szar jatekosok lennenek a csapatban nem szurkolnal nekik tobbet? Komolyan erdekel, es ezt nem basztataskent irom.
Hát ha ez 20-30 évig így is maradna, akkor talán elfordulnék, igen. Mivel az szentségtöréssel érne fel.
De szerintem ti sem ülnétek le a meccs elé Real meccset nézni, márcska azért sem, mert egy adó sem ad spanyol harmadik ligás meccset. trololo :mrgreen:
elveket szerintem nem kene feladni
Evlek... jó dolog ez, csak a legtöbb esetben kár beléjük kapaszkodni, mert a legtöbb ember telibeszarja az elveket. Az EB kijutásból is azok fognak profitálni leginkább, akiknek a legkevésbbé lesz az az érdeme. A nép pedig tapsolva fogja ezt nyugtázni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2015. október 12., hétfő 14:27-kor.
Merci Zizou!

LiamGallagher

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. október 12., hétfő 14:18

Persze, nyilvan nem fog megtortenni ilyen sosem, csak elvben erdekel a dolog. Azert mert szar valami, attol meg az elveket szerintem nem kene feladni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 14:13

Komolyan erdekel, es ezt nem basztataskent irom.
Csak semmi értelme az egésznek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

LiamGallagher

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. október 12., hétfő 14:11

ericco írta:
Mintha semminek sem tudnánk örülni, pedig leírtuk, hogy aztokban a sportokban, amikben tényleg jók vaguynk, szorítunk, mint az állat.
Tehát te azert nem szoritasz a valogatottnak mert szarok? Oke, ez is egy velemeny. Akkor forditsunk rajta, tegyuk fel10-20-30 even belul megjelennek a magyar fiatalok kozott Iscok,Kroosok stb. Lenne egy kb. olyan erossegu valogatottunk, mint mondjuk a sógor osztrakoknak vagy Portugalia. Jonnenek az eredmenyek, lenne eselyunk siman az EB-re, akkor mar szurkolnal a valogatottnak? Na es akkor meg 1 dolog, mind ez felteveskent, kovetve az altalad irt dolgot. A Real tonkremegy, korrupcio az egesz vezetosegben, becsodol a brand, stb., elfogy a penz, nem tud megfizetni a klubv minosegi jatekosokat, visszasoroljak a harmad osztalyba. Akkor mivel szar lenne a Real, es szar jatekosok lennenek a csapatban nem szurkolnal nekik tobbet? Komolyan erdekel, es ezt nem basztataskent irom.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 12., hétfő 14:01

Elvették a bejáratnál a gündoganos mezem, maradt ez. :(

Ha ő magyar sört iszik, akkor nevezhetjük hazaárulónak? :hmmm:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 12., hétfő 13:57

:lol: :lol:
Ha kijutunk lesz Böde mez is gyerekek, nincs mese.

https://vimeo.com/141991427
Itt meg ziro látható minden bizonnyal.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 13:51

ziro4vr írta:Na jó, ha kijutunk tényleg kéne valami közös nézés. Már csak azért is, mert szívesen látnám a Petőfi Sándornak öltözött Kerlont, ahogy dicső hazafiként rak rendet a mezőn, a nem szurkoló hűtlen árjak között. :mrgreen: :mrgreen:
Máté megy a spanyol Arbeloás mezbe, meg egy tekintélyt parancsoló hajjal, szerinted Kerlon mer majd bármit is tenni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 12., hétfő 13:35

Na jó, ha kijutunk tényleg kéne valami közös nézés. Már csak azért is, mert szívesen látnám a Petőfi Sándornak öltözött Kerlont, ahogy dicső hazafiként rak rendet a mezőn, a nem szurkoló hűtlen árjak között. :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 12., hétfő 13:24

ziro4vr írta:de jó lenne a haverokkal összeröccenni egy magyar EB meccsre, vagy kimenni egy nyilvános meccsnézésre, ahol legalább 20 percig van hangulat, amíg bekapjuk a 3. gólt.
Így van.
Meg különben is:

"Fiam, amikor sporteseményeken drukkolsz, nem az számít, hogy nyer avagy veszít a csapatod; hanem az hogy mennyire részegedsz le." - Homer Simpson

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 12., hétfő 13:10

Kerlon írta:Amúgy meg bárki bármit mond, azt hoztuk a csoportban, amit várhattunk. 3. hely eséllyel a második helyre... Az más kérdés, hogy a görögök és az észak-írek szereplése ennyire meglepőre sikeredett.
Na de akkor hol az az erőlépés amit sokan emlegetnek?

Ennek az egésznek úgy lenne értelme, ha Dárdai hosszú távon maradt volna. Látjuk, mire megy a Herthával így, hogy nem csak válságmenedzselnie kell, hanem ideje is van. Ha kijutunk ha nem, nagy változások itt nem lesznek. Pont ezért én tudnék örülni a kijutásnak, mert bár egyfelől a Dzsudzsákoktól rosszul vagyok, hogy 0 teljesítményre nagy a pofa és megy a médiában a szentbeszéd, de jó lenne a haverokkal összeröccenni egy magyar EB meccsre, vagy kimenni egy nyilvános meccsnézésre, ahol legalább 20 percig van hangulat, amíg bekapjuk a 3. gólt.
Nem illik.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 12., hétfő 13:07

Jó, akkor te azért ne szoríts a válogatottnak, mert az NB1 meccseire 1500-an járnak. Zseniális.
Személyeskedés, mások véleményének kinevetése nélkül nem megy?
Csak úgy halkan megjegyzem, hogy az ír bajnokság fél amatőr, más a kultúra, soha nem szerepeltek olyan jól EB-n, VB-n, mint mi valószínűleg soha nem is fognak
A rendszerváltás utáni időkről beszélünk? Mert ők azóta VB 16-ban is bent voltak, meg még úgy pár világversenyen.
ne kelts belső viszályt
Szerintem összekeversz valakivel. Vagy csak simán nem érted, amit írok.
hagyatok minket, a hazánkért szorító bolondokat/elmeháborodottakat szurkolni, ti meg halkan csettintsetek egyet otthon, ha majd az EB-n kapunk egy 5-öst valamelyik futball nagyhatalomtól.
Mondom, halványlila gőzöd sincs, miről beszélünk.
- Nem hisz titeket senki elmeháborodottnak, ti támadtatok le minket azért, mert nem érdekel a magyar válogatot szereplése. Mintha semminek sem tudnánk örülni, pedig leírtuk, hogy aztokban a sportokban, amikben tényleg jók vaguynk, szorítunk, mint az állat.
- Előző gondolatból kiindulva az sem érdekel, ha 5:0-ra nyernek vagy ugyanennyire kikapnak

De majd itt leszek, ha a sok foci körül hemzsegő parazita kihasználja az EB-t saját maga fényezésére, a sajtó is mindent úgy tálal majd, mintha a magyar futball nem lenne gödörben negyed évszázada, és az orrod alá döngölöm, az biztos.
ogy ennél a jelenségnél is megvan a tipikus magyar káröröm a pesszimizmus stb.
Ez miért lenne csupán magyar jelenség?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2015. október 12., hétfő 13:11-kor.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 12:46

Nem is akartam beleszállni a magasröptű vitába
Mégis megtetted, ráadásul azzal, hogy :
Amúgy egy tuti: csak magyar ember nem képes annak örülni ha kijutnánk.
Ergo, egy magyarnak kötelező örülni annak, ha kijutunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 12., hétfő 12:44

Amúgy meg bárki bármit mond, azt hoztuk a csoportban, amit várhattunk. 3. hely eséllyel a második helyre... Az más kérdés, hogy a görögök és az észak-írek szereplése ennyire meglepőre sikeredett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 12., hétfő 12:18

Realista24 írta:
sentry írta:Amúgy egy tuti: csak magyar ember nem képes annak örülni ha kijutnánk. Sőt csak magyar tudna annak jobban örülni ha ki sem jutnánk. Ez a magyarokra jellemező eszméletlen pesszimizmus miatt van.

Meg az is, hogy egymásnak esetek emiatt.
Csak döbbentem olvasom itt a dolgokat, eszméletlen...
Miert lenne kotelezo orulni? Továbbra sem ertem. Olyan nehez felfogni vagy elhinni hogy a magyar foci nem erdekel valakit?
Nem mondtam hogy kötelező. Én elfogadok bármit. Meg fel is fogom. Szerintem nagy siker akárhogy jutunk ki, ha meg kijutunk és 0 ponttal hazajövünk az nem a magyar nemzet szégyene lenne, hanem a focistáké maximum. Ezt csak azért írom mert ez volt sokaknál az érv.

Én örülök ha kijutunk, de ha nem akkor se lesz semmi bajom. Persze úgy lenne szép ha selejtezővel jutnánk ki, mert az megérdemeltebb lenne. De majd ez ma-holnap kiderül.

Nem is akartam beleszállni a magasröptű vitába csak megjegyeztem, hogy ennél a jelenségnél is megvan a tipikus magyar káröröm a pesszimizmus stb. Globálisan értem, mielőtt bárki magára venné!

Vissza: