Hatalmas... ez a rivalizálás nekem tetszik. Mint anno Lauda és James HuntBBeno írta:szimpatikus gyerek... (erre nincs emoti)

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. október 25., vasárnap 22:56
Hatalmas... ez a rivalizálás nekem tetszik. Mint anno Lauda és James HuntBBeno írta:szimpatikus gyerek... (erre nincs emoti)
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 25., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 25., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. október 25., vasárnap 21:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 25., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 25., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 25., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 24., szombat 22:25
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 14., szerda 19:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 12., hétfő 12:26
Valahogy olyannak tunik mint az ember aki reggel be megy dolgozni mert musz,nèha megrázza magát hogy lássa a chef hogy csak van èrtelme foglalkoztatni,de egyėbkènt meg jo ugy ahogy van.Ezt adom. Ha ő is olyan alázatos lenne, és annyira érdekelné a dolog, mint Vettelt, nagyjából egy szintet hoznának. Régen tényleg ő volt a császár. Na, meg mondják, hogy mi Kimi-fanok mindent a balszerencsére fogunk, de igaz, ami igaz, nagyon sokszor rájár a rúd (ezt nem a mai esetre értem).
Ahogy előttem is mondták, őt az érdekelte, hogy egyszer VB legyen, a többi már csak hab a tortán. De igazából van is ebben a hozzáállásban valami...
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. október 11., vasárnap 21:32
Ezt adom. Ha ő is olyan alázatos lenne, és annyira érdekelné a dolog, mint Vettelt, nagyjából egy szintet hoznának. Régen tényleg ő volt a császár. Na, meg mondják, hogy mi Kimi-fanok mindent a balszerencsére fogunk, de igaz, ami igaz, nagyon sokszor rájár a rúd (ezt nem a mai esetre értem).morientes írta:Szerintem az a vonal,tudásban mindenkèpp,motivacioban viszont valoban elmarad ezektol a legendáktol.nmate írta:Hogy a 'csába ne lett volna jó pilóta, nem a top Senna, Schumi, Hakkinen, Prost, Alonso... vonal, de a következő szinten ott volt 1-2 évig.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 11., vasárnap 20:42
Meg, csak nem ilyen idétlenül. Bottas versenyét cseszte ezzel el. Amatőr hiba volt.csabi87 írta:A mai miatt meg abszolút nem tudom elitélni.
Ezt megkellett próbálni neki.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 11., vasárnap 20:28
Ez nem igaz.Igenis a legjobbak között volt.Emlékszek én olyanra hogy az utolsó helyről szarrá verte a mezőnyt például.Szerintem a finn soha nem volt kiemelkedő tehetségű pilóta,csak a flegma modora sokakat megfogott,és ezért szeretik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 11., vasárnap 18:09
Szerintem az a vonal,tudásban mindenkèpp,motivacioban viszont valoban elmarad ezektol a legendáktol.nmate írta:Hogy a 'csába ne lett volna jó pilóta, nem a top Senna, Schumi, Hakkinen, Prost, Alonso... vonal, de a következő szinten ott volt 1-2 évig.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 11., vasárnap 17:28
M1Ö írta:1x-es VB győztes és már a csúcson volt, meg elég neki? Azért ez nem foci, hogy egy VB cím már a csúszot jelentse.Remy írta:Amíg meg nem nyerte a VB-t, addig azért ott volt benne a tűz. Aztán jóllakott. Nincs ezzel semmi gond, sokan vannak, így, hogy feljutnak a csúcsra, aztán elég az nekik.
Legalább is ha tényleg ez áll a visszaesése mögött, akkor az nagyon nem szimpatikus. Nekem semmiképp-
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 11., vasárnap 17:27
VB címig amúgy bőven ott volt az élmezőnyben. Ezzel azért kár is vitatkozni. (ez most nem neked, nyilván.nmate írta:Hogy a 'csába ne lett volna jó pilóta, nem a top Senna, Schumi, Hakkinen, Prost, Alonso... vonal, de a következő szinten ott volt 1-2 évig.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 11., vasárnap 17:26
1x-es VB győztes és már a csúcson volt, meg elég neki? Azért ez nem foci, hogy egy VB cím már a csúszot jelentse.Remy írta:Amíg meg nem nyerte a VB-t, addig azért ott volt benne a tűz. Aztán jóllakott. Nincs ezzel semmi gond, sokan vannak, így, hogy feljutnak a csúcsra, aztán elég az nekik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 11., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 11., vasárnap 17:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 11., vasárnap 17:16
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem