EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 12., hétfő 12:14

Realista24 írta:
Mi is csak a véleményünket írtuk le.
Ja, csak ti hazaárulónak neveztek minket lassan... :ike:
Nem lassan...de biztosan.Ezèrt lèptem le anno tobbek kozt.Nagy magyar ilyenkor mindenki,megy a kokárdás melldongetos ki ha èn nem,ellenben meg ott a sirás hogy minket mindenki csak kihasznál,bánt ès elnyom,holott csak az a baj hogy a világ nem igazodik a magyarokhoz...idekinn meg megfolytanák egymást egy kanál vizben.Na de nem offolok...

Nekem èdes mindegy hogy kijutnak vagy sem,de ez,amit tegnap is bemutattak,nem volt foci,hiába rugtunk idegenbe hármat,se vèdelem se kp de mèg kilátás sincsen hogy ez változzon.Maximum ha odajutunk,ès nem ugy sul el,a derèk "sportemberek" majd szètverik párizst vagy lyont vagy egy másik várost,mondván hogy ezeknek rohadt franciáknak koszonhetjuk trianont.
Èn mèg emlèkszem a 86'os vb-re ott a selejtezokben volt foci,szètvertuk europat,csak az a baj hogy a multbol megèlni nem lehet.Azota az egèszet szètbaxta a a nem jo irányba tendalo nemzeti ontudat,amihez a politikapolitika aljasul asszisztál...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 12., hétfő 11:53

nmate írta:Viszont kurvára nem tudom azt mondani, hogy ne jussunk már ki, mert szeretném. Focit imádom, a magyar csapat meg...magyar csapat. Ha szarok leszünk, ha nem.
Röviden és tömören ennyi egyébként! :agree:

Én is értem azokat, akiket nem izgat, hogy kijutunk-e, vagy nem. Kis túlzással (nem is kicsit) mindegy, h-h jutunk ki, csak jussunk ki. Kint lesz egy észak-ír, izlandi, albán válogatott.... Legalább annyit érjünk el, hogy ott leszünk mi is, ha már úgy Isten igazából fejlődés nincs.
Úgyanúgy szar lesz minden, de legalább Európa szerte látni fogják, hogy na...ott van Magyarország is.

Ericco véleményét is adom egyébként. Mert ha összejön végül a kijutás, akkor fel lesz fújva minden, úgy lesz elő adva, hogy a fejlődés megkérdőjelezhetetlen. Közbe meg soehol sem vagyunk, de mégis jó érzéssel töltene el, ha végre fociban is kint lennénk egy tornán. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 12., hétfő 11:28

Az írekkel történő összehasonlítást pedig nem értem. Most tényleg ahhoz a focikultúrához akarjuk magunkat hasonlítani? A fél darab európai szinten jegyzett labdarúgónkkal vagy az átlagos 3000-et el nem érő nézőszámmal hétvégente?
Jó, akkor te azért ne szoríts a válogatottnak, mert az NB1 meccseire 1500-an járnak. Zseniális. :lol: Csak úgy halkan megjegyzem, hogy az ír bajnokság fél amatőr, más a kultúra, soha nem szerepeltek olyan jól EB-n, VB-n, mint mi valószínűleg soha nem is fognak, de ők még is képesek odaállni a csapat mellé, ha kell, de az sem kell, hogy odaállj a csapat mellé, de legalább ne támadd, ne kelts belső viszályt. Egy tanácsot még megjegyzek, ami fontos az előző mondat után: hagyatok minket, a hazánkért szorító bolondokat/elmeháborodottakat szurkolni, ti meg halkan csettintsetek egyet otthon, ha majd az EB-n kapunk egy 5-öst valamelyik futball nagyhatalomtól.

Én most szállok ki a témából. Piece&Love
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 12., hétfő 11:25

Én értem mi a baja R-nek, ez egy torz eredmény, ennyit nem tud ez a csapat. Ha most kijutunk még több pénzt nyomnak a fociba, még jobban elkényelmesedett kis porontyok jönnek ki, és süllyedünk csak tovább.

Viszont kurvára nem tudom azt mondani, hogy ne jussunk már ki, mert szeretném. Focit imádom, a magyar csapat meg...magyar csapat. Ha szarok leszünk, ha nem.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 12., hétfő 11:15

Realista24 írta:
sentry írta:Amúgy egy tuti: csak magyar ember nem képes annak örülni ha kijutnánk. Sőt csak magyar tudna annak jobban örülni ha ki sem jutnánk. Ez a magyarokra jellemező eszméletlen pesszimizmus miatt van.

Meg az is, hogy egymásnak esetek emiatt.
Csak döbbentem olvasom itt a dolgokat, eszméletlen...
Miert lenne kotelezo orulni? Továbbra sem ertem. Olyan nehez felfogni vagy elhinni hogy a magyar foci nem erdekel valakit?
Engem sem érdekel a magyar foci, de legalább én akkor szurkolok nekik, ha bl/el/vb/eb selejtező van.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 12., hétfő 11:13

hogy minek jussunk ki, ha úgy is pofozógépek leszünk
Szerintem rám céloztál, de én ilyet nem írtam. Engem a sajtó és a fociban forgó emberek kétszinűsége az, ami idegesít, és ami maitt nem tudok őszintén szurkolni a magyar válogatottnak. Most minden jó, mert elég nagy az esély kijutni, bár nem a mi kezünkben a sorsunk, a pótselejtező pedig megint egy más story.
Erre írtam, hogy azok, akik most ujjongnak, egy esetleges csúf pótselejtezős búcsú vagy egy EB égés után az elsők lesznek, akik fel akarják majd szántani a pályákat és kölest ültetnének oda.
Mi legalább őszintén le se szarjuk ezt a focinak nevezett valamit, ha szarul megy vagy ha épp jól áll a válogatot szénája egyébb külső tényezők miatt, mindegy. Azt is megemlítem, hogy ehhez mindenfajta jogunk megvan. Írjátok le, hogy nem értetek meg minket, de nem kell párhuzamot vonni mindenfajta beteges sztereotípiával, amit ti magatok aggattok szeretettel a magyarokra.
Az írekkel történő összehasonlítást pedig nem értem. Most tényleg ahhoz a focikultúrához akarjuk magunkat hasonlítani? A fél darab európai szinten jegyzett labdarúgónkkal vagy az átlagos 3000-et el nem érő nézőszámmal hétvégente?
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 11:09

sentry írta:Amúgy egy tuti: csak magyar ember nem képes annak örülni ha kijutnánk. Sőt csak magyar tudna annak jobban örülni ha ki sem jutnánk. Ez a magyarokra jellemező eszméletlen pesszimizmus miatt van.

Miert lenne kotelezo orulni? Továbbra sem ertem. Olyan nehez felfogni vagy elhinni hogy a magyar foci nem erdekel valakit?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 12., hétfő 11:05

Amúgy egy tuti: csak magyar ember nem képes annak örülni ha kijutnánk. Sőt csak magyar tudna annak jobban örülni ha ki sem jutnánk. Ez a magyarokra jellemező eszméletlen pesszimizmus miatt van.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 12., hétfő 11:04

Ki írta azt,hogy a magyar válogatott tehet róla?
:roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 12., hétfő 10:58

csabi87 írta:Szerintem hanyagoljuk a témát.
Lassan háborút robbantattam ki. :lol:
Ti így gondoljátok mi meg másképpen.
Nincs ezzel semmi gondd.

Csak egy kicsit durvának gondolom az ilyenminekélmegmondófaszagyerekstílust.
Mintha mindenkinek kötelező lenne beállni a szorítsunkamagyarválogatottnak tábor mögé.
Amúgy nem egy és két ember gondolokodik úgy ahogy mi.Vajon míért?
De ezzel befejeztem.

Ez is mi?
ÉS erről a faszságról megint a magyar csapat tehet? Mert az NSO-nál retardáltak dolgoznak???? Illetve ez a hozzászólás semmiben nem különbözik a megmondófaszagyerekstílustól..........
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 12., hétfő 10:50

Szerintem hanyagoljuk a témát.
Lassan háborút robbantattam ki. :lol:
Ti így gondoljátok mi meg másképpen.
Nincs ezzel semmi gondd.

Csak egy kicsit durvának gondolom az ilyenminekélmegmondófaszagyerekstílust.
Mintha mindenkinek kötelező lenne beállni a szorítsunkamagyarválogatottnak tábor mögé.
Amúgy nem egy és két ember gondolokodik úgy ahogy mi.Vajon míért?
De ezzel befejeztem.

Ez is mi?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 12., hétfő 10:46

Realista24 írta:Én meg továbbra is többesszámban írok, mert ahogy írtam, van aki hazaárulónak tart, más a halálát kívánja itt egyeseknek és még lehetne folytatni a sort. Ellenben én nem hívtalak titeket elmeháborodottnak, hogy képesek vagytok asszisztálni ehhez a maszlaghoz.
Én se írtam hazaárulót, se semmit. Egyedül leírtam, hogy milyen hozzáállásunk nem lesz a dologhoz soha sem. Csak ott kicsit kiakadok, amikor azt írja valaki, hogy minek jussunk ki, ha úgy is pofozógépek leszünk. Minek éljünk, úgy is meghalunk. Az élet is egy pofozógép.

Szerk.: és hozzáteszem, hogy nem a focistáinkat kell utálni. Lehet vannak ilyen nagyképű primadonna Dzsudzsákok meg stb, de van bőven olyan szimpatikus ember ebbe a csapatba, hogy nekik szorítsatok, amellett, hogy félrepróbáljátok tenni az utálatot, mert a háttérben szarul működik minden. Arról nem a csapat tehet.
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 12., hétfő 10:39

Nem értem min lázadnak páran. Én konkrétan szlovákiai magyar vagyok, a Portugal válogatottnak szurkolok leginkább, de ha játszanak akkor a szlovákoknak és a magyaroknak is.
Néztem tegnap is a magyarokat, de bealudtam rajta :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 10:38

Én meg továbbra is többesszámban írok, mert ahogy írtam, van aki hazaárulónak tart, más a halálát kívánja itt egyeseknek és még lehetne folytatni a sort. Ellenben én nem hívtalak titeket elmeháborodottnak, hogy képesek vagytok asszisztálni ehhez a maszlaghoz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 12., hétfő 10:35

Szerinted miért írtam le egy mondatban kétszer a senkit? "Mindenkni másképp egy forma"

Személyeskedés... Kb., mint a rasszizmus, ha fáj, akkor balhé van, ha nem fáj, akkor semmi gond... Felhoztam egy remek példát, hogy lehet örülni valaminek, ami nem jó. Ők örültek, hogy elértek valamit. Mi meg akkor (kár)örülünk, ha azt tudjuk mondani, hogy én megmondtam.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 10:34

Ja, csak ti hazaárulónak neveztek minket lassan... :ike:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 12., hétfő 10:32

Realista24 írta:Elnézést, hogy leírtam a véleményem egy fórumon.
Ez nem lenézés, csak értetlenül állunk a dologgal kapcsolatban. Most lehet jönni azzal, hogy szar az MLSZ, 10x többet keresnek havi szinten, cserébe teljesítmény nulla, bezzeg más sportokban. De miért kell mással foglalkozni?
1. Le se szarom mennyit keresnek.
2. Ti miért foglalkoztok a Barcával vagy a bíróval?[/quote]

1. Akkor jó, mert ketten vagyunk. :mrgreen:
2. Engem speciel már 3 éve nem érdekel, hogy mit csinál a Barca, vagy fúj-e érdekes ítéletet nekik. Az utóbbi években mindig mi basztuk el valamilyen ok/okokból kifolyólag.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 10:29

Kerlon írta:Senkik, csak épp olyan véleményt formálunk, mint a másik oldal senkijei.
Elég személyeskedő stílusban mindezt. Kérdem én újra, mitől vagyok én kevesebb, mint te vagy az a majom, aki egy x ideje még elélvezett a trollfoci magyar válogatott fikázó és cikiző posztjain, most meg a trollfocival együtt beállt divatozni?
És megint ott tartunk, hogy ott szaroztok, ahol nem is mutattok érdeklődést.
Elnézést, hogy leírtam a véleményem egy fórumon.
Ez nem lenézés, csak értetlenül állunk a dologgal kapcsolatban. Most lehet jönni azzal, hogy szar az MLSZ, 10x többet keresnek havi szinten, cserébe teljesítmény nulla, bezzeg más sportokban. De miért kell mással foglalkozni?
1. Le se szarom mennyit keresnek.
2. Ti miért foglalkoztok a Barcával vagy a bíróval?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 12., hétfő 10:28

Realista24 írta:Talán meg kéne nézni az okokat, hogy ki miért vélekedik így vagy úgy a válogatottal kapcsolatban. Én lenézlek téged vagy bárki mást, mert szorít a válogatottnak? Nem. Akkor ti milyen jogon teszitek ezt meg fordítva? Kik vagytok ti?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 12., hétfő 10:25

Senkik, csak épp olyan véleményt formálunk, mint a másik oldal senkijei.

És megint ott tartunk, hogy ott szaroztok, ahol nem is mutattok érdeklődést.
K

Vissza: