EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 10:23

Kerlon írta:
csabi87 írta:Annak minek örüljek majd hogy sorra fogják őket cumiztatni?
Na mindegy...
Látod ez a baj. Ez a tipikus magyar. Tessék itt egy videó, ami megmutatja, hogy mire nem lesz a többség soha sem képes:
EB 2012, Spanyolország - Írország 4-0: ír szurkolók
Talán meg kéne nézni az okokat, hogy ki miért vélekedik így vagy úgy a válogatottal kapcsolatban.
Én lenézlek téged vagy bárki mást, mert szorít a válogatottnak? Nem. Akkor ti milyen jogon teszitek ezt meg fordítva? Kik vagytok ti?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 12., hétfő 10:22

Elég szomorú szerintem hogy sokan azon vannak, hogy ne jussanak ki, mert többet keresnek, meg "úgyis csak kikapnánk", meg az ellenfélnek szurkol egy magyar meccsen... Undorító. Tipikus magyar mentalitás. "Ha már nekem nem jó, neked se legyen jó." :lol: :lol: :agree:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 12., hétfő 10:18

csabi87 írta:Annak minek örüljek majd hogy sorra fogják őket cumiztatni?
Na mindegy...
Látod ez a baj. Ez a tipikus magyar. Tessék itt egy videó, ami megmutatja, hogy mire nem lesz a többség soha sem képes:
EB 2012, Spanyolország - Írország 4-0: ír szurkolók
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 12., hétfő 10:00

ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés h az olyanok mint te minek éltek?
Most erre inkább nem írok semmit,mert kitiltanának az oldalról.
De te biztos fasza gyerek vagy,ha már ilyen sarkalatosan fogalmazol azért mert nem értem minek kellene kijutnia ennek a válogatottnak.
Az a lényeg,hogy én meg a másik 90-100 ezer forintért szétdolgozzuk magunkat,ezek meg a semmi teljesítményre kapják a milliókat vagy ugye több 100 milliókat.
Aztán ha most még ki is jutnak majd,akkor mégjobban elszállnak,pedig már így is elvannak szállva nem gyengén,mert ők focisták.

:lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 12., hétfő 8:34

Toti írta:az a baj, h akkor sem fog változni semmi sem, h ha nem jutunk ki az eb-re.
Viszont nekem nincs gyomrom ahhoz ami emellé fog társulni. Ahhoz a meldöngetős, felfújt, undorító műhypehoz a sajtó és a politikusok részéről, ami után persze nagy valószinűséggel jön a csalódás, ha véleltenül a magyar válogatott lesz a torna pofozógépe.
Van eleg sport, ahol izgulok es szorítok a hazámnak, mert ők az en szememben megérdemlik.
Valahogy így. A focistáknak nagyon sokat kell még bizonyítaniuk, hogy szorítani tudjak értük. Ha esetleg kijutnak, még az sem lesz az igazi, mivel nálam fontos az is, ahogy egy válogatott kijut. Nomrális körülmények közt ennek a magyar válogatottnak esélye sem lett volna.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 12., hétfő 8:20

kelemen.istvan írta:Ha valami isteni csoda folytán eb döntőzne a válogatott akkor van olyan, aki nem nekik szurkolna, mert például pont a friccek vagy a franciák lennének az ellenfél?? Most komolyan, ilyen van? Vagy akkor már nekik szurkolna mert jók? "Divatból" a saját hazája válogatottjának? :kivagyhe:
A magyar focit 15 eve le se szarom. Ha nem tobb. A francia csapatot, ha mar felhoztad közel ennyi ideje szeretem.
Miert kellene a magyar focicsapatnaka szurkolnom? Irritál az egesz banda, a vezetéstől a csapatig. Egytől egyig. Van eleg sport, ahol izgulok es szorítok a hazámnak, mert ők az en szememben megérdemlik.
Le lehet lőni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 12., hétfő 8:17

ericco írta:Én megértem Realistát. Csak más szempontból.
Ha ez a magyar válogatott kijut az EB-re, egy felhígított mezőnybe, egy nevetségesen gyenge csoportból úgy, hogy még mázlija is volt (a Görögök nagy meglepetésre utolsók lettek, így csak egy pont kerül levonásra, más harmadik helyezetteknél ez általában 6 pont), megint csak arra lesz jó, hogy ezt a "sikert" a fejesek meglovagolják és semmi, de az égvilágon semmi sem fog változni az elkövetkezendő években. Pedig gond még mindig van bőven.
az a baj, h akkor sem fog változni semmi sem, h ha nem jutunk ki az eb-re.
akkor meg ha már ígysem úgysem változik semmi, én egyszer az életben legalább szeretném megtapasztalni, v átélni, h milyen az, amikor kedvenc sportomban hazám képviseli az országot egy ilyen rendezvényen.

nyilván nem fog megváltozni tőle az életem, csak..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 12., hétfő 8:11

Én megértem Realistát. Csak más szempontból.
Ha ez a magyar válogatott kijut az EB-re, egy felhígított mezőnybe, egy nevetségesen gyenge csoportból úgy, hogy még mázlija is volt (a Görögök nagy meglepetésre utolsók lettek, így csak egy pont kerül levonásra, más harmadik helyezetteknél ez általában 6 pont), megint csak arra lesz jó, hogy ezt a "sikert" a fejesek meglovagolják és semmi, de az égvilágon semmi sem fog változni az elkövetkezendő években. Pedig gond még mindig van bőven.
Merci Zizou!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. október 12., hétfő 8:05

Én is ledöbbentem egy-egy kommenten, és hasonló gondolatok kezdtek el bennem kavarogni. :ozil:

Alig várom már az esti meccset, Viva España! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 12., hétfő 7:33

Ha valami isteni csoda folytán eb döntőzne a válogatott akkor van olyan, aki nem nekik szurkolna, mert például pont a friccek vagy a franciák lennének az ellenfél?? Most komolyan, ilyen van? Vagy akkor már nekik szurkolna mert jók? "Divatból" a saját hazája válogatottjának? :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 12., hétfő 7:30

levél spanyolországnak
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 11., vasárnap 21:36

Jó, de érted...a magyar foci több sebből vérzik, bűzlik, mocskos, miegymás...szar az egész. Kicsi sárga, kicsit savanyú, de a miénk :)
Azé, aki magáénak érzi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 11., vasárnap 21:33

palesz77 írta:Kroos elég szürke, de szokásos jó játéka azért megvan, Gündi meg 2 gólpassz értékű lasztit kiosztott már ha jól rémlik.
Kroos elég lazán adja elő, ja. Mondjuk nekünk ez nem is baj. Gündogan tetszik, nagyon jók lehetnek egymás mellett. Akkor lenne az igazi ha menne melléjük még egy top Schweinsteiger. Az a hármas beton lenne.
Reus meg tényleg eléggé formán kívül van. Játékban annyira nem is, de már lőhetett volna egy mesterhármast.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 11., vasárnap 21:31

Lewa olyan erővel fejelte meg azt a labdát, ahogy a magyarok átlagban kapura rúgnak..

kár, hogy annó nem robbantottunk bankot érte :'(

A magyaroknak meg nem kell szurkolni (én sem szeretem se válogatott csapatot, se a bajnokságot, szinte semmit, ami kapcsolódik hozzá), de legalább ne ellenük szorítsunk :/

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 11., vasárnap 21:30

Realista24 írta:
A magyarokért nem tudsz, de a francákokért igen? Érdekes...
Nagyon, egy egész estés mozit megérne a sztori.
Jó, de érted...a magyar foci több sebből vérzik, bűzlik, mocskos, miegymás...szar az egész. Kicsi sárga, kicsit savanyú, de a miénk :)

Nyilván óriási különbségek vannak a valódi profi futball, meg a magyar foci között, de azért na...én németes vagyok amúgy, de a mi fiaink ellen végig szidom Özil és Khedira összes felmenőjét :mrgreen:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 11., vasárnap 21:29

Én se nézek már magyar focit, a válogatott meccset sem tudom már végignézni, csak a háttérben búg, miközben mást csinálok, de azért szorítok a csapatnak, hogy kijusson. Jó dolog annak örülni, ha a választott válogatottunk, csapatunk nyer, jól szerepel, de mégiscsak az az igazi, ha a saját hazánk fiai virítanak valamit. Nagyon szeretném megtudni, milyen érzés, úgy EB lázban égni, hogy a saját hazámnak is lehet szorítani.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 11., vasárnap 21:25

ziro4vr írta:Németek szépen elspanyolosodtak.
Helyzetek megvannak, csak nem koncentrálnak kapu előtt eléggé. Kroos elég szürke, de szokásos jó játéka azért megvan, Gündi meg 2 gólpassz értékű lasztit kiosztott már ha jól rémlik. Elég jó az a tengely.. Reus viszont nem tetszik, nem sokat láttam játszani, de gondolom nem ez az a forma, ami miatt sorban állnak érte a topklubok..

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 11., vasárnap 21:20

Németek szépen elspanyolosodtak.
Nem illik.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 11., vasárnap 21:15

Mondjuk ez foci tekintetében pont olyan, mint mikor megkérdezik, hogy "magyar csapatnak nem tudsz szorítani, csak külföldinek?" Persze, mert a Real Madrid képvisel egy bizonyos színvonalat, a Fradi meg a Fradi :mrgreen: Mondjuk hogy miért pont a franciák, azt én sem értem, Zidane óta ők is magyar focit nyomnak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mondjuk én a magyar válogatottnak nagyon szorítok, még ha néha nevetek is rajtuk, de például mennyei meccset akkor se tudnék nézni, ha fizetnének érte. Pedig az is magyar foci, na, a lényeg hogy nem érzem ettől kisebb magyarnak magam, gondolom ő se. Nem kell feltétlenül imádni mindent, ami magyar, azért, mert magyar vagy, szerintem. :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 11., vasárnap 21:09

Nagyon, egy egész estés mozit megérne a sztori.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: