sentry írta:Belenéztem a Battlefront gameplay-ekbe, elképesztően gyönyörű lett és még videón is érezhető, hogy mennyire átadja a SW feelinget, pedig nem is vagyon rajongó.
Ki is próbálnám de míg a falusi 6Mbites nettel leszedem a cuccot.... véget ér a free beta
Ráadásul a gépem is csak a minimumnak felel meg Fx63000 / 8GB ram/ HD7850 ráadásul csak az 1GB-os verzió.
Van akinek hasonló gépe van? Hogy fut?
Szerk: lol most nézem
hasonló gépen lazán megy szinte ultrán 
Én laptopon tolom, i7-es procival, 8Gb rammal, meg geforcegt650m-es karival.
Megy hibátlanul, totál meg voltam lepődve.
Pl. Witcher 2 az szaggatott, de lehet driver frissítés megoldotta volna, mert Battlefront el sem indult vidikártya driver frissítés előtt.
Ami még meglepett az a
fifa 16.
Régen toltam ps-3n az előzőkkel és már baromira hiányzott, aztán tavaly lekaptam a 15-öt magról, akadt és élvezhetetlen volt, fel is adtam, mondom akkor laptopon nem lesz fifa.
Most azért próbaképp leszedtem az origi oldalról az új 16-demóját és baszki megy hibátlanul, faxányos grafikával.
Kénytelen leszek megvenni a játékot, meg egy faxányos controllert és mehet a tv-re.
Xbox controllere jó a laptophoz/géphez is igaz?
Windows tuti felismeri, csak mert akkor olyanra ruházok be, azzal jó fifázni.
Ja és a másik, hogy a pc-sek is ugyanúgy tudják egymás ellen tolni, mint ps3/xbox online-ba??, mert nekem az a lényeg, azt élvezem az egészben..
(hülyeségnek hangzik, mert miért ne tudnák, de azért gondoltam rákérdezek

)