Pedig ideje lett volna, mert elég lassan ért át a labda.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 11., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 11., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 11., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 11., vasárnap 17:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 11., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 11., vasárnap 10:52
Akkor jogos volt a félelmem.BBeno írta:a legjobb harmadikhelyért folyó harcban nem.
Igen, azt tudom. Csak optimizmus ide vagy oda, nem tudom elképzelni, hogy legalább egy góllal ne legyenek jobbak a Románok.BBeno írta:viszont ha a románok nem nyernek akkor számít ez a 3 pont és megelőzzük őket.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 11., vasárnap 10:49
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 11., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 11., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 11., vasárnap 10:14
állítólag málta ellen már játszani fog 2 nap múlva.BBeno írta:hányok ettől a válogatott szünettől mindig. folyamatos sérülések és persze scak minket nem kerül el...
modric mennyi időre dőlt ki?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 11., vasárnap 9:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 11., vasárnap 9:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. október 11., vasárnap 9:27
Na jobban megnézve az az orosz svéd se érdekes, ír-lengyel is lényegtelen ugye.Kerlon írta: Én úgy látom, hogy csak az ukranoktol tarthatunk. Írek, ha verik a lengyeleket, akkor a haveroknak nem lesz több pontjuk, fordítva és xnel úgy szint. Szóval az a ki-ki meccs minket nem érint. Törökök csoportjából senki nem érhet oda. A svédek lejatszottak az utolsó meccsuket is ami számít... Szóval mindennél jobban kell szurkolni azért, hogy Ukrajna ne nyerjen.
HozzászólásSzerző: Flash » 2015. október 11., vasárnap 9:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 11., vasárnap 9:18
Én úgy látom, hogy csak az ukranoktol tarthatunk. Írek, ha verik a lengyeleket, akkor a haveroknak nem lesz több pontjuk, fordítva és xnel úgy szint. Szóval az a ki-ki meccs minket nem érint. Törökök csoportjából senki nem érhet oda. A svédek lejatszottak az utolsó meccsuket is ami számít... Szóval mindennél jobban kell szurkolni azért, hogy Ukrajna ne nyerjen.ferni írta:Ha jól néztem erre a Lett Kazah meg Török Izlandra kell figyelni, meg ugye az Ukrán Spanyol a lényeg.
Svéd Orosz csoportban is előzhetnek, de ahhoz az Oroszoknak ki kellene kapnia Moldovától meg a Svédeknek nyernie.
Ha lenne tétje a meccseknek fix lenne a tovàbbjutásunk, így sajna könnyen beüthet a gond 1-2 helyen... Egy Lett Kazah meccs ki a frászt érdekel már és onnan már a Törökök megoldják...
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. október 10., szombat 23:51
nyugi gyerekek holnap ütjük a görögöket a feröreri barátainknak meg van annyi bálna tepertőjük h lefoglalják 90 percig a románokat.ferni írta:Ha jól néztem erre a Lett Kazah meg Török Izlandra kell figyelni, meg ugye az Ukrán Spanyol a lényeg.
Svéd Orosz csoportban is előzhetnek, de ahhoz az Oroszoknak ki kellene kapnia Moldovától meg a Svédeknek nyernie.
Ha lenne tétje a meccseknek fix lenne a tovàbbjutásunk, így sajna könnyen beüthet a gond 1-2 helyen... Egy Lett Kazah meccs ki a frászt érdekel már és onnan már a Törökök megoldják...
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. október 10., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 10., szombat 23:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. október 10., szombat 23:11
Annak én nem drukkolnék annyira,,mert ha a Kazahok megverik a letteket vhogy törökök előznek minket a legjobb 3. HelyértAndrás93 írta:Törökök otthon megverik Izlandot és hollandoknak vége is.![]()
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 10., szombat 22:40
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem