Ha már a Wire szóba került megint. Befejeztem a 4. évadot és még mindig zseniális ez a sorozat. Sőt, ez az évad jobban is tetszett, mint az előző. A legjobbhoz (2.) azért nem ért fel. Elképesztő, ahogy ennyi karaktert mozgatnak az írók.
Főbb szereplőből egyszer csak huszadrangú valaki lesz. Új arcok kerülnek előtérbe.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kicsit mondjuk sajnáltam, hogy McNultynak csak ennyi jutott most. Viszont az nagy plusz pont, hogy az utolsó részben előszedték a Görög emberét.
Ellenben egyelőre nem kezdtem el az utolsó évadot, hanem inkább az Oz-t választottam. 1 rész után nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a Prison Break csak egy délutáni matiné ehhez képest. A HBO meg itt indulhatott meg igazán felfelé.
Egy idő után számítottam rá, hogy mi lesz a rész vége, azért elég ütősre sikeredett így is.
Jó pár ismerős arc van, Lostból mindjárt 2-en, de Dexterből, Rescue Meből és Ghostbustersből is. Illetve JK Simmons, a kis neonáci.
doncsontos írta:egy pár ajánlásra lenne szükségem, de nem ám ezt a nyilas csávó vonulatot keresem

Időnként újra elő-előkerül ez a kérés itt a fórumon, és gyakorlatilag ugyanazok a címek is jönnek rá válaszként.
De azt megfigyeltem, hogy a Dexter jól kikopott közülük. Pedig amikor még ment, mindig ajánlották. A vége rendesen betett neki.
Ettől függetlenül az is ajánlott kategória, főleg az első 4 évad. Utána abba kell hagyni, csak hát ott ki akar kiszállni?
A fent említett Oz, Rescue Me duó mellett a Shameless (US)-t is merem ajánlani.