EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 10., szombat 20:55

Modric is megcsinálta épp az előbb.
Sőt, kisebb területre :shifty:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 10., szombat 20:00

fiore írta:ma? :D
Most nézem, hogy linkelni se tudok.. :fpalm: Szóval, itt a gólpassz.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. október 10., szombat 19:55

ma? :D
.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 10., szombat 19:54

Csak ezt a futurexavizást ne, pls. :shutup: :x
Nem illik.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 10., szombat 19:45

Marco FutureXavi Verratti adott ma is egy apróbb gólpasszt. :salute:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 10., szombat 17:16

Weigl se tünik rossznak a Dortmundban.
https://www.youtube.com/watch?v=3X-c5w-wUKE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 10., szombat 17:15

ziro4vr írta:
Kerlon írta:Itt mindenki egy prof játékos megfigyelő? Gyertek ki a megye 3-as meccseinkre kutatni. :mrgreen:
Játszottam én ott eleget, attól lettem ekkora szakértő. :lol:

Ha már német tehetségek: Jonathan Tah, 19 éves khv, Leverkusen, Barca ellen is eléggé jól tolta.
Kis is kaptak hirtelen 2 perc alatt. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 10., szombat 16:51

Kerlon írta:Itt mindenki egy prof játékos megfigyelő? Gyertek ki a megye 3-as meccseinkre kutatni. :mrgreen:
Játszottam én ott eleget, attól lettem ekkora szakértő. :lol:

Ha már német tehetségek: Jonathan Tah, 19 éves khv, Leverkusen, Barca ellen is eléggé jól tolta.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 10., szombat 16:46

Itt mindenki egy prof játékos megfigyelő? Gyertek ki a megye 3-as meccseinkre kutatni. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 10., szombat 16:26

durmról megfeledkeztem. ő is lehetne opció
van most csatár is, legalábbis nagy tehetségnek tartják. selke a lipcsében.
kimmichet láttam már. nem győzött meg, egy gyengébb kiadású xabi alonso. jól helyezkedik, jól passzol, de ez kevés már a mai fociba. sane klasszis alapanyag

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 10., szombat 14:53

wxyz írta: schmelzer mellőzését sose értettem. jó az előző szezonban igen, akkor nagyon visszaesett. de most megint jó formában van. nem kiemelkedő, de egy korrekt szintet tud hozni elől és hátul is. jobbra berakta tegnap gintert. meglepett, azt hittem őt nem fogja kipróbálni. dortmundban az utóbbi meccseken meglepően jól teljesített ezen a poszton
selejtezők alatt szokta variálni a csapatai. eb megint a megszokott csapat lesz. gundogan, reus megy a padra. özil és khedira meg alap lesz, legyenek bármilyen rosszak is. khedirával szerintem már nagy gondjai lesznek. nem mindegy milyen a társa. schweinsteiger már most sem az igazi, jövő nyárra csak gyengébb lesz valószinűleg. vékony lesz az a kp
Schmelzert én nem tartom sokra, amennyit láttam őket, pl Durmban több van. Aki most játszott, Hectort nem ismerem, csak a Trójából. Másik oldalra Emre Can is ott lehetne, még ha nem is klasszikus jhv. Elcsíptem most az u21 meccsüket, elég jó emberek vannak ott, a bayernes Kimmich, a Schalkéból meg Goretxka vagy főleg Sané, aki a Real ellen is villogott már. Nagyon komoly tehetségeik vannak, bár érdekes, hogy pl csatár nem nagyon tűnik fel.
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 10., szombat 11:20

Magam is a nèmetekben illetve a franciákban látom hogy EB-t tudnak nyerni.A nèmetek a rossz kezdès után szèpen magukra találtak,a franciák meg mikor ha nem otthon.
RMCF beszėlt a huzo emberekrol,Benzema lehet az vègre,de Pogba nem.Nem rossz az a csapat,ha nem hiszik el magukrol hogy elèg csak felvenni a mezt a stade de france-ban,akkor meglehet.Potenciális kihivok a nèmetek,másban nem látom ezt.Az olaszok a fekete lo mint mindig,ha tovább vergodnek a csoportbol ott bármi lehet,de viszont nem látom azt bennuk mint nègy ève Prandellivel.Nagy erossèguk volt o,talán a legnagyobb.
A tobbi csapat nem tètel,a hollandok fèlelmetesen vissza estek,lehet ott sem lesznek,a portugálok gyengèk,pláne hogy Ronaldo is csak keresi magát,esetleg a belgák,de koránt sem olyan meggyozoek mint a VB elott...Horvátország számomra csalodás,hiába Modric Rakitic vagy Kovacic...
Ja ès a spanyolok...VDB...mester...minden tiszteletem a magáè de lassan ideje befejezni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 9., péntek 22:52

ziro4vr írta: Most mondjuk elég korrekt kezdővel állt fel, bár szélsővédőket még mindig nem talált. Amúgy nála is megfigyelhető, hogy ragaszkodik az embereihez, még ha a klubjukban nem is hoznak sokat, Podolski, Schürrle, Weidenfeller stb.
schmelzer mellőzését sose értettem. jó az előző szezonban igen, akkor nagyon visszaesett. de most megint jó formában van. nem kiemelkedő, de egy korrekt szintet tud hozni elől és hátul is. jobbra berakta tegnap gintert. meglepett, azt hittem őt nem fogja kipróbálni. dortmundban az utóbbi meccseken meglepően jól teljesített ezen a poszton
selejtezők alatt szokta variálni a csapatai. eb megint a megszokott csapat lesz. gundogan, reus megy a padra. özil és khedira meg alap lesz, legyenek bármilyen rosszak is. khedirával szerintem már nagy gondjai lesznek. nem mindegy milyen a társa. schweinsteiger már most sem az igazi, jövő nyárra csak gyengébb lesz valószinűleg. vékony lesz az a kp

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 9., péntek 22:42

Toti írta:nem lattam a meccset. pique kapta az ivet megint?

Volt hogy kapta...volt hogy nem....végig üldözni kellene azt a spórát. Majd ha megtanul intelligensen beszélni,tisztelettel a real madridról,akkor abbahagyni a köhögést ha labdába ér. Addig is adnák neki,hogy még a körme is benőne tőle. Egy csótány. De ezt tudja mindenki.....én nem hagynám meg a maga kis világában,minden meccsen tudatnám vele hogy vagy megtanulsz másokat tisztelni,vagy tűnj innen szarlá*da.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 9., péntek 22:36

R.M.C.F írta:Morata mitől lenne kezdő egy normális világban?

Ez a paco,egy székre ültetve is jobb játékos mint a ami kutyánk kölyke.
Hát látod, és mégis..:lol: Paco szerintem is jobb, pedig egyelőre ő sem akkora ász még - válogatottban mondjuk megy neki nagyon. Nolito meg nem gyengén szállt be a meccsbe. :agree:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 9., péntek 22:36

nem lattam a meccset. pique kapta az ivet megint?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 9., péntek 22:34

wxyz írta:
ziro4vr írta:Németek építkezése jelenleg egyedülálló a nemzeti tizenegyek között, és most hogy ismét megtanultak nyerni, eléggé jó esélyeik vannak a dominanciára.
szerintem most egy gyenge szereplés fog jönni nekik. kifognak jönni löw hülyeségei
Most mondjuk elég korrekt kezdővel állt fel, bár szélsővédőket még mindig nem talált. Amúgy nála is megfigyelhető, hogy ragaszkodik az embereihez, még ha a klubjukban nem is hoznak sokat, Podolski, Schürrle, Weidenfeller stb.
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 9., péntek 22:33

palesz77 írta:
R.M.C.F írta: Ahhoz hogy világversenyt nyerj,ahhoz kell egy kiváló csapat,és egy nagy vezér,aki "húzza" a többit a kritikus pillanatokban....na a franciáknak most nincsen ilyen.
Ott van Pogba..:D

Paco meg beindult, bejátszotta magát a kezdőbe van egy olyan tippem. Főleg hogy Morata sérülése se nézett ki jól.. Nolito meg szintén remélem, hogy bekerül Pedro helyett az ulránok ellen.
Morata mitől lenne kezdő egy normális világban? Max ha barcás,vagy max ha a real furán túladott rajta... :shutup: :shutup: :shutup: máskülönbne VDB nem tesz be senkit sem.
:lol: :lol: :lol:

Ez a paco,egy székre ültetve is jobb játékos mint a ami kutyánk kölyke.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 9., péntek 22:28

R.M.C.F írta: Ahhoz hogy világversenyt nyerj,ahhoz kell egy kiváló csapat,és egy nagy vezér,aki "húzza" a többit a kritikus pillanatokban....na a franciáknak most nincsen ilyen.
Ott van Pogba..:D

Paco meg beindult, bejátszotta magát a kezdőbe van egy olyan tippem. Főleg hogy Morata sérülése se nézett ki jól.. Nolito meg szintén remélem, hogy bekerül Pedro helyett az ulránok ellen.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 9., péntek 22:26

ziro4vr írta:Németek építkezése jelenleg egyedülálló a nemzeti tizenegyek között, és most hogy ismét megtanultak nyerni, eléggé jó esélyeik vannak a dominanciára.
szerintem most egy gyenge szereplés fog jönni nekik. kifognak jönni löw hülyeségei

Vissza: