Sőt, kisebb területre

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 10., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 10., szombat 20:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 10., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 10., szombat 19:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 10., szombat 17:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 10., szombat 17:15
Kis is kaptak hirtelen 2 perc alatt. :Đziro4vr írta:Játszottam én ott eleget, attól lettem ekkora szakértő.Kerlon írta:Itt mindenki egy prof játékos megfigyelő? Gyertek ki a megye 3-as meccseinkre kutatni.![]()
Ha már német tehetségek: Jonathan Tah, 19 éves khv, Leverkusen, Barca ellen is eléggé jól tolta.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 10., szombat 16:51
Játszottam én ott eleget, attól lettem ekkora szakértő.Kerlon írta:Itt mindenki egy prof játékos megfigyelő? Gyertek ki a megye 3-as meccseinkre kutatni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 10., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 10., szombat 16:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 10., szombat 14:53
Schmelzert én nem tartom sokra, amennyit láttam őket, pl Durmban több van. Aki most játszott, Hectort nem ismerem, csak a Trójából. Másik oldalra Emre Can is ott lehetne, még ha nem is klasszikus jhv. Elcsíptem most az u21 meccsüket, elég jó emberek vannak ott, a bayernes Kimmich, a Schalkéból meg Goretxka vagy főleg Sané, aki a Real ellen is villogott már. Nagyon komoly tehetségeik vannak, bár érdekes, hogy pl csatár nem nagyon tűnik fel.wxyz írta: schmelzer mellőzését sose értettem. jó az előző szezonban igen, akkor nagyon visszaesett. de most megint jó formában van. nem kiemelkedő, de egy korrekt szintet tud hozni elől és hátul is. jobbra berakta tegnap gintert. meglepett, azt hittem őt nem fogja kipróbálni. dortmundban az utóbbi meccseken meglepően jól teljesített ezen a poszton
selejtezők alatt szokta variálni a csapatai. eb megint a megszokott csapat lesz. gundogan, reus megy a padra. özil és khedira meg alap lesz, legyenek bármilyen rosszak is. khedirával szerintem már nagy gondjai lesznek. nem mindegy milyen a társa. schweinsteiger már most sem az igazi, jövő nyárra csak gyengébb lesz valószinűleg. vékony lesz az a kp
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 10., szombat 11:20
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 9., péntek 22:52
schmelzer mellőzését sose értettem. jó az előző szezonban igen, akkor nagyon visszaesett. de most megint jó formában van. nem kiemelkedő, de egy korrekt szintet tud hozni elől és hátul is. jobbra berakta tegnap gintert. meglepett, azt hittem őt nem fogja kipróbálni. dortmundban az utóbbi meccseken meglepően jól teljesített ezen a posztonziro4vr írta: Most mondjuk elég korrekt kezdővel állt fel, bár szélsővédőket még mindig nem talált. Amúgy nála is megfigyelhető, hogy ragaszkodik az embereihez, még ha a klubjukban nem is hoznak sokat, Podolski, Schürrle, Weidenfeller stb.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 9., péntek 22:42
Toti írta:nem lattam a meccset. pique kapta az ivet megint?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 9., péntek 22:36
Hát látod, és mégis..R.M.C.F írta:Morata mitől lenne kezdő egy normális világban?
Ez a paco,egy székre ültetve is jobb játékos mint a ami kutyánk kölyke.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 9., péntek 22:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 9., péntek 22:34
Most mondjuk elég korrekt kezdővel állt fel, bár szélsővédőket még mindig nem talált. Amúgy nála is megfigyelhető, hogy ragaszkodik az embereihez, még ha a klubjukban nem is hoznak sokat, Podolski, Schürrle, Weidenfeller stb.wxyz írta:szerintem most egy gyenge szereplés fog jönni nekik. kifognak jönni löw hülyeségeiziro4vr írta:Németek építkezése jelenleg egyedülálló a nemzeti tizenegyek között, és most hogy ismét megtanultak nyerni, eléggé jó esélyeik vannak a dominanciára.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 9., péntek 22:33
Morata mitől lenne kezdő egy normális világban? Max ha barcás,vagy max ha a real furán túladott rajta...palesz77 írta:Ott van Pogba..R.M.C.F írta: Ahhoz hogy világversenyt nyerj,ahhoz kell egy kiváló csapat,és egy nagy vezér,aki "húzza" a többit a kritikus pillanatokban....na a franciáknak most nincsen ilyen.
Paco meg beindult, bejátszotta magát a kezdőbe van egy olyan tippem. Főleg hogy Morata sérülése se nézett ki jól.. Nolito meg szintén remélem, hogy bekerül Pedro helyett az ulránok ellen.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 9., péntek 22:28
Ott van Pogba..R.M.C.F írta: Ahhoz hogy világversenyt nyerj,ahhoz kell egy kiváló csapat,és egy nagy vezér,aki "húzza" a többit a kritikus pillanatokban....na a franciáknak most nincsen ilyen.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 9., péntek 22:26
szerintem most egy gyenge szereplés fog jönni nekik. kifognak jönni löw hülyeségeiziro4vr írta:Németek építkezése jelenleg egyedülálló a nemzeti tizenegyek között, és most hogy ismét megtanultak nyerni, eléggé jó esélyeik vannak a dominanciára.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem