Premier League
Re: Premier League
hát igen abban is van valami hogy kloppnak biztos lettek volna feltételei... pereznek meg az nem tetszik sose. mindegy. nem tudom meddig fog tartani ez a kilátástalanság.
Pont Liverpoolba valo jelenleg, remélem felrazza oket es visszahozza a bl fotablara, egy eros pool jot tenne a blnek. Én szurkolok neki.BBeno írta:sajnálom hogy nem tudott megülni a kanapén még... decemberig kellett volna max várnia és jöhetett volna.
Amíg Perez van nalunk felesleges Kloppot idekivanni, teljesen ütik egymást. De egyszer remélem lesz az edzőnk, mondjuk miutan bizonyított Angliában is.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha Perez eltakarítja Benitezt is, akkor megint visszatérhetnek a Lopez Caros idők, mert nem lesz értelmes edző a piacon, olyan őrült meg pláne nem aki a Madridhoz igazoljon.BBeno írta:sajnálom hogy nem tudott megülni a kanapén még... decemberig kellett volna max várnia és jöhetett volna.
Vagy te a kékekre gondoltál? Esetleg a világos kékekre?
sajnálom hogy nem tudott megülni a kanapén még... decemberig kellett volna max várnia és jöhetett volna.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ideálisnak tűnik a Klopp-Pool házasság, de majd meglátjuk mire megy a PL-ben a német, főleg hogy az utolsó dortmundi éve sem igazán sikerült.
szerk: ja igen, az is kiderül mennyire normal one ő
szerk: ja igen, az is kiderül mennyire normal one ő
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Talán a 4. helyet megcsípi, de nem vagyok benne biztos. A következő szezon lesz a lényeges, ahol már az ő igazolásai is ott lesznek. El tudom képzelni, hogy hoz pár embert Dortmundból. Poolt nem igazán kedvelem, sőt, de Kloppnak mégis drukkolok. Mourinho elől happolja el a 4. helyet
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy jó Spurs & Soton & Chelsea trióval kezd. Cuki.
Kíváncsi vagyok mire megy, Liverpool futball világa hasonlít a dortmundira, remélem valamennyire visszahozza őket.
Kíváncsi vagyok mire megy, Liverpool futball világa hasonlít a dortmundira, remélem valamennyire visszahozza őket.
-
sucre
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Na Klopp les a normal one, Mourinho után
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Egy liverpooli forrás szerint Sakho, Can, Coutinho, Firmino, Benteke és Sturridge köré fogja építeni a csapatot.
-
sucre
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Meg lesz neki adva az idő, BR-nek is megvolt. Pénz meg lesz dögivel, mert megint emelkednek a TV-s jogdíjak.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
wZoLee7 írta:Lehető legjobb helyre ment Klopp. Van pénz, engedik majd csapatot építeni...jó lesz az
Igaz, van pénz. A kérdés csak az, hogy melyik magasabban jegyzet játékos akarna odaigazolni. Klopp amúgy sem sztárokkal szeret dolgozni. Liverpoolban pedig messze nem kap majd annyi türelmet, mint anno a csődtől épphogy megmenekült Dortmundban. Nem annyira tuti, hogy siker lesz ez a kapcoslat, bár én szurkolok nekik.
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehető legjobb helyre ment Klopp. Van pénz, engedik majd csapatot építeni...jó lesz az
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kiderül Klopp mennyire is jó edző valójában. Ha a Poolnál sikeres lesz, akkor tuti lesz még Real edző.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem nagyon durván át fogja alakítani a keretet az első adódó alkalommal. Firminot meg szerintem befogja tudni nagyon jól építni mint anno Götzét mert találkozott valszeg párszor a bundásban, erre én is kíváncsi leszekrealistahuni írta:Klopp hivatalos a Poolnál, erre kíváncsi leszek.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Klopp hivatalos a Poolnál, erre kíváncsi leszek.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ő mindenkinek megmondja a magáét, kár hogy saját magával nem beszélget időnként.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
http://utwenger.com/wp-content/uploads/ ... q_manu.gifkumma nagy gif, Coquelinről, nagyon vadállat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem egyik sem menne a poolba, mert szakmailag nem igazán előrelépés ez. Persze, a kebabos megfizethető.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez a Klopp-Pool projekt érdekesnek tűnik. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Szerintem pont egy ilyen edzőre van szüksége a Poolnak. A jelenlegi helyzetet elnézve, talán a legjobb edzőt kapták meg. Illetve arra is kíváncsi leszek, hogy fog-e valaki vinni a Dortmundból.
Hummels? Gündogan?
Hummels? Gündogan?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots