a barátnőmék voltak, neki tetszett, izgalmas volt, de azt mondta, hogy jobbra számított, jobban is meg lehetett volna ezt csinálni. rémisztőnek nem volt rémisztő szerintevalaki a Murder kiállításon volt már? Elég látványos, meg rémisztő?

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 6., szombat 12:38
a barátnőmék voltak, neki tetszett, izgalmas volt, de azt mondta, hogy jobbra számított, jobban is meg lehetett volna ezt csinálni. rémisztőnek nem volt rémisztő szerintevalaki a Murder kiállításon volt már? Elég látványos, meg rémisztő?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 6., szombat 12:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 6., szombat 11:42
Ez a legnagyobbchosenone46 írta:meg a másik, hogy sokan nem képesek feldolgozni, hogy létezik privát üzenet is, de mondjuk ezek már szűrésre kerültek..[/color]
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. július 6., szombat 11:34
majd meglesem őket is, ha lesz hozzá gyomrom.Casso írta:Van egy jó dokumentumfilm a sorozatgyilkosokról ajánlom figyelmedbe. Van még egy két durva név. Gacy,Fish,Chikatilo...
Victor írta:mindent lehet ésszerűen használni, nem magával a facebookkal van gond. aki meg csücsörít, pózol, posztolgat, hát egészségére, legyen ez a legnagyobb gondja.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 6., szombat 10:56
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 6., szombat 10:27
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 6., szombat 10:24
én az ilyeneket egyből leveszem a falamról. nem tiltom le, hogyha röhögni akarunk haverokkal, vagy csak felsőbbrendűnek akarom érezni magam ezeknél, akkor meg tudjam nézni.Victor írta:+1. amúgy én nem szarozom, meg nem 'ítélem' el azt, aki fent van, egy az, hogy nincsen hozzá jogom, kettő az, hogy mindenkinek a saját szív - és magányügye, hogy mit használ és hogyan, de csak akkor látom értelmét, ha valaki így tartja kapcsolatait más városban esetleg országban lévő haverral, baráttal, rokonnal, vagy ugye már lassan az iskolai tanulmányokhoz is szinte elengedhetetlen a facebook, mert a tanárok is ott szoktak minden értesítést megosztani.Ezért nem kell azon a sz/ron fent lenni.
mindent lehet ésszerűen használni, nem magával a facebookkal van gond. aki meg csücsörít, pózol, posztolgat, hát egészségére, legyen ez a legnagyobb gondja.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 6., szombat 10:12
+1. amúgy én nem szarozom, meg nem 'ítélem' el azt, aki fent van, egy az, hogy nincsen hozzá jogom, kettő az, hogy mindenkinek a saját szív - és magányügye, hogy mit használ és hogyan, de csak akkor látom értelmét, ha valaki így tartja kapcsolatait más városban esetleg országban lévő haverral, baráttal, rokonnal, vagy ugye már lassan az iskolai tanulmányokhoz is szinte elengedhetetlen a facebook, mert a tanárok is ott szoktak minden értesítést megosztani.Ezért nem kell azon a sz/ron fent lenni.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 6., szombat 0:12
Ezért nem kell azon a sz/ron fent lenni.pheco írta:Szerintetek miért van az, hogy egyes emberek facebookon 3 percenként posztolnak valamit? Vagy rak fel képet, hogy mit sütött, vagy magáról felrakja a 200. képet, vagy a kutyája, hogy milyen aranyos, vagy az új körméről stb stb. A másik halálom meg a folyamatos bejelentkezések vagy mi az isten az, hogy éppen hol és kikkel van. Nagyon felidegesítenek és a legrosszabb az egészben, hogy nem csak lányok csinálják ezt, hanem fiúk is persze ők nem a műkörmükről
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 6., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: hala real » 2013. július 5., péntek 22:53
feladatkezelőben ha leállítom a daemon tools-t, akkor sem engedni. daemon tools service-t meg nem találok...most lehet én vagyok a hülye, de nem vágom..Boky írta:feladatkezelővel
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 5., péntek 21:48
Ha rendesen Unmount-oltad es nem engedi letorolni, akkor inditsd ujra a gepet es mukodni fog.hala real írta:Srácok, az miért van, hogy ha valamit berakok daemon tools-ba, de utána leválasztok, akkor azt nem tudom letörölni gépről? Azt írja, hogy a system használja, de ezt nem értem...szóval?![]()
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 5., péntek 21:40
feladatkezelővelhala real írta:és azt hogyan? tényleg nem vágom, mert régebben ilyen nem volt.Kyller írta:Állítsd le a daemon tools service-ét.![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2013. július 5., péntek 21:22
és azt hogyan? tényleg nem vágom, mert régebben ilyen nem volt.Kyller írta:Állítsd le a daemon tools service-ét.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 5., péntek 21:11
Állítsd le a daemon tools service-ét.hala real írta:Srácok, az miért van, hogy ha valamit berakok daemon tools-ba, de utána leválasztok, akkor azt nem tudom letörölni gépről? Azt írja, hogy a system használja, de ezt nem értem...szóval?![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2013. július 5., péntek 21:09
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 5., péntek 16:38
Bundy a legnagyobb sorozatgyilkosként ismert a világon. Mindenki aki foglalkozott/foglalkozik a bűnüggyel ismeri a nevét. Elég cseles és ravasz ember volt. A börtönből is röhögve szökött meg.chosenone46 írta:az amerikai pszichóban említették talán Ted Bundy nevét (nembiztos, de úgy rémlik), na aztán én is utánaolvastam és ő is elég beteg egy elme volt, amúgy a mai sorozatok (gyilkos elmék) szerintem simán alapul veszi a pasas őrültségeit. de akármennyire, nézed a filmet, hogy miket csinálnak és van olyan aki ezeket tényleg megtette. egyszerűen beteg.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. július 5., péntek 16:17
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 5., péntek 15:10
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem