Divat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Divat
A Realos meg PSG-s mezek jól néznek ki, a francia valóban összecsapottabbnak tűnik.
Én most várok egyet a gyerkőcnek, de elég rég óta nincs truckingem, mondjuk írt az eladó, hogy ne aggódjak, csak nemzeti ünnep volt náluk nyolcadikáig. Hát kíváncsi leszek.
Én most várok egyet a gyerkőcnek, de elég rég óta nincs truckingem, mondjuk írt az eladó, hogy ne aggódjak, csak nemzeti ünnep volt náluk nyolcadikáig. Hát kíváncsi leszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem is van egy roshe run cipőm innen és ahogy mondod, tökéletesen megfelel amire kell, 90 helyett 25euró.
Viszont nekem problémás EU46-os méretet találni, 1-2 seller árul csak ilyet, mindnél 45 a legnagyobb
Válaszolt a francia-mezes is közben: pár kép.
Ez már annyira nem néz ki jól képeken, mint a realos... vagy csak nekem tűnik úgy
Persze tudom h nem kell csodát várni ezektől.
Ahogy írtam a választ jött a PSG-s mezről is kép: első, második. Gyenge minőségű a kép, de ezek megint jól néznek ki.
Szerintem először megrendelek egyet próbának, nagy mellényúlás nem lehet
Viszont nekem problémás EU46-os méretet találni, 1-2 seller árul csak ilyet, mindnél 45 a legnagyobb
Válaszolt a francia-mezes is közben: pár kép.
Ez már annyira nem néz ki jól képeken, mint a realos... vagy csak nekem tűnik úgy
Ahogy írtam a választ jött a PSG-s mezről is kép: első, második. Gyenge minőségű a kép, de ezek megint jól néznek ki.
Szerintem először megrendelek egyet próbának, nagy mellényúlás nem lehet
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A matricázással van gond. Az nem bírja a forró vizet, meg a mosógépet. Kifordítva, kézi mosás, az a "tuti".R24: kösz a tippetMosástól egyébként összemegy vagy szétesik? gondolom mindkettő
![]()
Vagy nem mosod, mint én
A Real cuccokat azért törlik ugye, mert a klub kötött egy megállapodást az alibaba csoporttal. Bár ahogy néztem a Barca mezeket is eléggé megcsapkodták. Kíváncsi lennék, hogy ez mibe került a klubnak.
Cipők: én rendeltem már két free run-t is innen, teljesen jól bírják, biztos van különbség az eredeti és közte, de amire nekem kell, arra pont jó volt 6.800 Ft-ért a 30 helyett mondjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Köszi a gyors választ, épp most válaszolt az egyik Ali seller is, ezeket a képeket küldte:
real1, real2, real3
Egész jónak néz ki, ennyi pénzért meg amúgy is megéri
R24: kösz a tippet
Mosástól egyébként összemegy vagy szétesik? gondolom mindkettő
És azt én is megfigyeltem h több "márkás" cuccokat áruló sellert is töröltek amiket néztem, pedig már a "Nike" cipők is így néznek ki az oldalon: rosherunvagymi
beszarás h minden van már... lacoste, gant, RL, fred perry, ...amit csak akarsz
real1, real2, real3
Egész jónak néz ki, ennyi pénzért meg amúgy is megéri
R24: kösz a tippet
És azt én is megfigyeltem h több "márkás" cuccokat áruló sellert is töröltek amiket néztem, pedig már a "Nike" cipők is így néznek ki az oldalon: rosherunvagymi
beszarás h minden van már... lacoste, gant, RL, fred perry, ...amit csak akarsz
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
+1Seraf írta:én tavalyi meg idei mezt rendeltem, mindkettő korrekt európai méret volt, de jobbaknál ott van a méret táblázat illetve lehet választani milyen logók legyenek rajta, de igen mindegyiken van adidas logó illetve alapból LFP
Ha BL csomagosat szeretnél, akkor azt jelezd üzenetben, néhány felárat számol miatta.
Méretezés fasza amúgy a táblázat alapján, mosás helyett meg csak áztasd és ne koszold össze
Ja, és ha kinéztél egy eladót és minden ok, akkor rendelj hamar, mert gyorsan törlik őket mostanság.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
én tavalyi meg idei mezt rendeltem, mindkettő korrekt európai méret volt, de jobbaknál ott van a méret táblázat illetve lehet választani milyen logók legyenek rajta, de igen mindegyiken van adidas logó illetve alapból LFP
Hello, láttam már itt h több mindenki rendelt Aliról vagy máshonnan mezeket.
Esetleg véleményt tudna valaki írni az Ali-féle mezekről?
3 félét néztem ki magamnak:
Francia, Real, PSG
Igazából az érdekelne h milyen a méretezés (mert ami kínából jön az általában egy számmal kisebb - szóval L helyett XL-t érdemes rendelni elvileg), meg az eleje h néz ki, mert nem találok képet róla. Szponzor és márka jel is ott van?
Saját nevet és számot nem akarok ráíratni, mert valahol már láttam h elrontották még azt is
Köszi előre is!
Esetleg véleményt tudna valaki írni az Ali-féle mezekről?
3 félét néztem ki magamnak:
Francia, Real, PSG
Igazából az érdekelne h milyen a méretezés (mert ami kínából jön az általában egy számmal kisebb - szóval L helyett XL-t érdemes rendelni elvileg), meg az eleje h néz ki, mert nem találok képet róla. Szponzor és márka jel is ott van?
Saját nevet és számot nem akarok ráíratni, mert valahol már láttam h elrontották még azt is
Köszi előre is!
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem egy hülye ötlet.VanillaSky írta:Én egy sima Ázsia centert ajánlanék. Jó a cipőt megkapod az adidasban, de ez a "szett" egy mackó gatya meg egy levágott ujjú mackó felső, valami varrónővel meg tetetsz gumit a lábakra és kész is. Olcsóbban kijön, mint ez az unkut az fix.Nem tudom megállapítani, hogy ez is az e. De Karim ruháinak többsége a haverjatol van, Unkut márka.
-
VanillaSky
Én egy sima Ázsia centert ajánlanék. Jó a cipőt megkapod az adidasban, de ez a "szett" egy mackó gatya meg egy levágott ujjú mackó felső, valami varrónővel meg tetetsz gumit a lábakra és kész is. Olcsóbban kijön, mint ez az unkut az fix.Nem tudom megállapítani, hogy ez is az e. De Karim ruháinak többsége a haverjatol van, Unkut márka.
- peadani
Köszi!Realista24 írta:Nem tudom megállapítani, hogy ez is az e. De Karim ruháinak többsége a haverjatol van, Unkut márka.peadani írta:https://instagram.com/p/8sUKbAl3Vf/?tak ... rimbenzema
Valakinek ötlete, hogy hol lehet venni ilyen együttest ami Benzemán van?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom megállapítani, hogy ez is az e. De Karim ruháinak többsége a haverjatol van, Unkut márka.peadani írta:https://instagram.com/p/8sUKbAl3Vf/?tak ... rimbenzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peadani
https://instagram.com/p/8sUKbAl3Vf/?tak ... rimbenzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Egyet beraktam kosárba és ott legördülő listában nem volt sajnos Monmate írta:Nem tudok franciául, de ha jól látom 15 euróért.
Tarifs pour les pays de la Zone Euro (articles légers : accessoires)
Remise contre signature 15,00€
Tarifs pour les pays de la Zone Euro (articles lourds : vêtements hommes, femmes, enfants et chaussures)
Remise contre signature
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem tudok franciául, de ha jól látom 15 euróért.
Tarifs pour les pays de la Zone Euro (articles lourds : vêtements hommes, femmes, enfants et chaussures)
Remise contre signature
Remise contre signature
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
http://www.makdam-store.com/
Van valaki aki tud egy kicsit franciául? Annyit meg tudna nekem mondani, hogy szállítanak-e Mo-ra, ha igen, mennyiért? Esetleg, ha van az oldalon angolra váltás, akkor azt is megmondhatná
Esetleg, aki tudja honnan lehet még ilyen pólót rendelni, az ne tartsa magába
Van valaki aki tud egy kicsit franciául? Annyit meg tudna nekem mondani, hogy szállítanak-e Mo-ra, ha igen, mennyiért? Esetleg, ha van az oldalon angolra váltás, akkor azt is megmondhatná
Esetleg, aki tudja honnan lehet még ilyen pólót rendelni, az ne tartsa magába
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
kinek nem?Kerlon írta:neked is bejonnek a ki lógó koldoku fiúk vagy honnét veszed?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
neked is bejonnek a ki lógó koldoku fiúk vagy honnét veszed?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
a srácoknak jobban be fogsz jönniKerlon írta:Olyankor mi van, ha az alis cuccot nagyon elszabtak?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.