Ami nekem rohadtul nem tetszik, hogy a sajtón keresztül oda-oda mondogatnak a játékosok az edzőnek. Nem lesz ennek jó vége.
Nekem sem tetszik ez. Benitez nem elég karizmatikus egy ilyen klubhoz, pláne úgy nem, hogy Perez elvárja tőle, hogy pincsi legyen. Látszik, hogy a nyilatkozatokban próbál hízelegni a játékosoknak, ők meg visszaszólogatnak a sajtón keresztül.
A legnagyobb problémám az, hogy ez abszolút nem profi hozzáállás. Sem a klub, sem a játékosok részéről. Benitez 3 hónapja edző, de már most kikezdik? Tessék odatenni magukat a szezonban, aztán ha hosszútávon nem megy a közös munka, akkor nyár elején el kell mondani az elnöknek, és megoldást találni. De addig csendben kéne maradni.
De kicsit sok lesz a jóból. Mourinhot is effektíve ők buktatták meg, Benitezt 3 hónap után kikezdik, Pelle háta mögött is ment a sutyorgás, ez nevetséges. Azt nekem senki ne mondja, hogy 4 edzőből 3-mal nem tudtak/tudnak együtt dolgozni. Ez vicc. Unprofesszionális fegyelmezetlenség. Nem tudom, hogy kik ebben a főkolomposok (azért van 1-2 erős tippem), de azokat el kellene távolítani a csapatból. A sikertelenségünk lassan már nem magyarázható semmivel, mert minden lehetséges problémát a játékosok egojának letörésén kívül orvosoltunk. Nem a játékosok dolga megmondani, ki legyen az edző, nekik az a dolguk, hogy hallgassanak az edzőre, és tegyék oda magukat a pályán.