Mennyi életerősek Magyarországon, a lefedettséggel nincsen gondjuk? Budapesten gondolom, de például vidéken is működnek?
A korlátlan adatforgalom havi 3300-ért elég jól hangzik.

szerk.: és még hűségidő sincs
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 9., péntek 22:32
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 9., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 8., csütörtök 13:34
Jó naRealista24 írta:Tisztában vagyok az ingyen szó jelentésével, köszönöm a segítséged.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 8., csütörtök 13:33
Köszi szépen!Tottinho írta:Megkérdeztem egy haveromat, 16.-án jön új szállítmány, utána lesznek a boltokban (tehát szerencsével 16.-án már megkapod, de inkább 19. körül)rashidm írta:Rendeltem egy Piston 3-t az edigital odalról. Azt írták, hogy rendelésre, nem lehet személyesen átvenni. Kb mennyi idő, mire megérkezik az üzletbe? Gondolom valahonnan Kínából vagy az USA-ból hozzák el.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 8., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 8., csütörtök 13:27
Tisztában vagyok az ingyen szó jelentésével, köszönöm a segítséged.Hát remélem hogy cégtől kaptad vagy valami ilyesmi, mert a 20 ezer ft-os havidíjjal ahogy a szolgáltatók vesztegetik minden csak nem ingyen van
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 8., csütörtök 13:24
Hát remélem hogy cégtől kaptad vagy valami ilyesmi, mert a 20 ezer ft-os havidíjjal ahogy a szolgáltatók vesztegetik minden csak nem ingyen vanRealista24 írta: Ez az olcsóbb ez mindig nézőpont kérdése, mert nem hiszem, hogy az Aphád olcsóbb volt az én ötös almámnál, mivel ingyen volt. Az meg, hogy gyengébb vagy sem, megint egyéni megítélés.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2015. október 8., csütörtök 13:18
Megkérdeztem egy haveromat, 16.-án jön új szállítmány, utána lesznek a boltokban (tehát szerencsével 16.-án már megkapod, de inkább 19. körül)rashidm írta:Rendeltem egy Piston 3-t az edigital odalról. Azt írták, hogy rendelésre, nem lehet személyesen átvenni. Kb mennyi idő, mire megérkezik az üzletbe? Gondolom valahonnan Kínából vagy az USA-ból hozzák el.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2015. október 8., csütörtök 13:10
Teljesen.Nagy_Fönök írta:Köszönöm szépen. Az a baj,nekem még egyik sem volt a kezembenThePilgrim írta:...Na de ami késik nem múlik.
Az android mennyire stabil az ilyen telefonokon?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 8., csütörtök 13:07
vica-versa igaz.Ha beszállhatok: igazad van, de szerintem ez pont ennél a beszélgetésnél lényegtelen. Azon volt a hangsúly, hogy az almások zöme látatlanban is akármikor leszarozza a többi telefont, csak mert nem iPhone.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 8., csütörtök 12:51
Ha beszállhatok: igazad van, de szerintem ez pont ennél a beszélgetésnél lényegtelen. Azon volt a hangsúly, hogy az almások zöme látatlanban is akármikor leszarozza a többi telefont, csak mert nem iPhone.Realista24 írta:Azért azt tedd hozzá, hogy a két telefon piacra dobása között eltelt egy év, ami ebben az iparágban elég sok.(az enyém a jobb telefon).
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. október 8., csütörtök 12:49
Köszi a linket, ezt átolvasom majd
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 8., csütörtök 12:48
Ez az olcsóbb ez mindig nézőpont kérdése, mert nem hiszem, hogy az Aphád olcsóbb volt az én ötös almámnál, mivel ingyen volt. Az meg, hogy gyengébb vagy sem, megint egyéni megítélés.És még így is olcsóbb az Alpha. De ezzel csak arra céloztam, hogy még egy gyengébb iPhone-nal rendelkező tulaj is beszól egy jobb androidra.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. október 8., csütörtök 12:47
Itt azt írják, hogy nálunk 200 körül nyithat a kisebbik modell. Én olyan 150 környékén lehet beneveznék rá.d.gergo írta: Nagyon várós ez a 950-es széria, kíváncsi leszek itthon mennyiért vesztegetik majdErről van már valami infó?
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. október 8., csütörtök 12:45
És még így is olcsóbb az Alpha. De ezzel csak arra céloztam, hogy még egy gyengébb iPhone-nal rendelkező tulaj is beszól egy jobb androidra.Realista24 írta:Azért azt tedd hozzá, hogy a két telefon piacra dobása között eltelt egy év, ami ebben az iparágban elég sok.(az enyém a jobb telefon).
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 8., csütörtök 12:45
Már a Samsung galaxy S III miniben is van arcfelismerő, de az csak normális fényviszonyok között működik.reeed_ati írta:Itt az új Lumia 950-950xl
Az a dokkoló nagyon faxányosnak tűnik, hazamész és átváltasz monitorra..., gondoljatok bele, zsebedben a pc-d.![]()
+ Elvileg arcfelismerő cucc lesz benne.
A kamera meg az aksi is jóféle.
Iphone meg Samsung ugyan már.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. október 8., csütörtök 12:42
Végre valaki bedobta.reeed_ati írta:Itt az új Lumia 950-950xl
Az a dokkoló nagyon faxányosnak tűnik, hazamész és átváltasz monitorra..., gondoljatok bele, zsebedben a pc-d.![]()
+ Elvileg arcfelismerő cucc lesz benne.
A kamera meg az aksi is jóféle.
Iphone meg Samsung ugyan már.
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. október 8., csütörtök 12:41
Köszönöm szépen. Az a baj,nekem még egyik sem volt a kezembenThePilgrim írta:...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 8., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 8., csütörtök 12:40
Azért azt tedd hozzá, hogy a két telefon piacra dobása között eltelt egy év, ami ebben az iparágban elég sok.(az enyém a jobb telefon).
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem