nusser írta:
Mike felállása meg... gyakorlatilag komoly csapatok ellen mi lennénk az új seven up... mert sem özil, sem isco, sem ronaldo nem szokta kivenni a védekezésből a részét...
de persze ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok mit fog nyomni ancelotti ( mindig volt a csapataiban egy buldog) rem szép dolgoknak örvendhetünk idén.
Sokakkal nem értek egyet. Ok hogy CR nem védekezik sokat, meg Özil sem. De ha az edző azt mondja, hogy védekezz, mert az IS a feladatod (ok CR nem fog, de ő megteheti), akkor védekeznie kell. Ha nem akkor kikerül.
Szóval az okés, hogy a meglévő játékosokhoz kell egy jó taktikát kitalálni, de olyan nincs hogy az edző azt mondja pl Özilnek, hogy vissza kell zárnia félpályáig és területet védeni, vagy embert fogni, és Ő nem hajtja végre akkor tuti, hogy lesz következménye.
Szóval azért ez nem olyan egyszerű, hogy ha Özil játszik akkor nem védekezik. Ha meg ilyen a mentalitása takarodhat a francba, de nem csak Ő, más is. Az van amit az edző mond!
Amúgy ha igazak a pletykák, akkor már nálam most jobb edző az olasz mint a portugál, aki hozott egy Khedirát meg egy Modricot (szerintem csak rábólintott, nem ő kérte a horvátot) 3 év alatt a középpályára, úgy hogy a vak is látta, hogy ott van a legnagyobb problémánk.