Pont ezért írtam, hogy Beniteztől el van várva, hogy pincsi legyen. Az, hogy CR mindig kezdő és sosem lehet lecserélni, ez nem épeszű edző döntése. Ez Perez (és CR) befolyása.Nagy_Fönök írta:Szerintem Benítez-t sem kell félteni ilyen szempontból... vagy az nem gusztustalan,hogy nyíltan kijelenti,hogy Ronaldo akkor is kezdö ha kis túlzással el van törve mindkét lába?? Vagy,hogy akkor nem fogja lecserélni Benzemát,ha 2 gólt rúg egy meccsen?? Ez biztos a játékosoknak is jól esik...De nekem ne mondja senki,hogy ezek feltüzelö-motiváló nyilatkozatok.Matt009 írta:...
A Benzemáról tett nyilatkozat nehezebben védhető, de a rendszeres lecserélése nem véletlen. Nincs cserecsatárunk, ha Benzema lesérül, vagy elfárad a szezon végére, akkor nagyon komoly gondban leszünk. A nyilatkozat maga szerintem humor akart lenni, rosszul sült el. A valódi okot nem mondhatja el, mert egyrészt nevetséges, hogy ilyen keret mellett egy edző panaszkodik, másrészről a vezetőséget illetné félig-meddig burkolt kritikával, és Benitez nem akarja kihúzni a gyufát. Perez második érájában neki van a legkevesebb autonómiája az összes eddigi edző közül, és pont ezért őt lesz a legkönnyebb kirúgni. Ami az ő sztáredzői karrierjének a végét jelenti, ha innen trófea nélkül távozik. Ez után csak kis vagy középcsapatok padjára lenne esélye. Szóval ő jelenleg a 22-es csapdájában van, és reménykedik, hogy kemény munkával és egy adag szerencsével lehetetlen körülmények között lerak valamit az asztalra.
Na pont ezt akarja elkerülni. A különbség annyi, hogy ott rendszeresen fikázta a keretet, és a vezetőségnek is beszólogatott.mondom én, h inter 2.0 lesz az itteni karrierje. ott is elég gyorsan mentek a szólogatások, játékosok sem álltak ki mellette, utólag is elismerték... decemberben már nem is volt csapata.