Vagy semmiben..igazából mindenben veri Moratát

Elég nehéz ezt úgy megállapítani, hogy az egyik hét éve kergeti a labdát a felnőtteknél, a másik meg talán idén lesz véglegesen is az első keret tagja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 5., péntek 20:43
Vagy semmiben..igazából mindenben veri Moratát
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 5., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 5., péntek 20:41
hát igen, lassan már Albiolt sem kell a csapatba követelnemGalacticos írta:
morata, jesé, isco, carvajal, illarramendi... jim szerint már eldurrant.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 5., péntek 20:38
ja, a tuniszi pitbull majd lehozza.Toti írta:ezt a szerepet khedira magára fogja vállalni, érzem.( mindig volt a csapataiban egy buldog)
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 20:35
Erre várok én is. Pontosabban ezért bizakodok még 1 kp-s érkezésébennusser írta:de persze ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok mit fog nyomni ancelotti ( mindig volt a csapataiban egy buldog) rem szép dolgoknak örvendhetünk idén.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 5., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 5., péntek 20:33
Én örülnék Illaramendinek!Tetszik ez a játékospolitika!Jó fiatal,spanyol játékosokat a Reálban látni!Remélem hogy 15-éig lerendezzük az összes igazolást és így az egész keret együtt tudna lenni!
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 5., péntek 20:26
ezt a szerepet khedira magára fogja vállalni, érzem.( mindig volt a csapataiban egy buldog)
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 20:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 20:09
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 5., péntek 20:08
Mindig ezzel jön mindenki baszki. CSAPATSZINTEN kell védekezni, mint ahogy a Barca játékosai is csinálják. Iniestáék már az ellenfél tizenhatosánál szűkítenek, aztán a felezővonalnál már ki van kényszerítve a rossz passz. Nem látod ott se szerelni Messit a saját tizenhatosánál, ahogy Alexist se, de csapatszinten olyan presszing van, hogy beroppantják az ellenfelet.Kyller írta:És ki fog védekezni?
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 5., péntek 20:04
Mike írta:na akkor elmondom mi lesz
--------Illarramendi----------
------Isco--Özil--Modric-----
---------Karim--CR-----------
a 4 kps folyamatosan közel egymáshoz, ezzel a felhozatallal csak így lehet megoldani a kps védekezést. A nem lehetetlen ugye, lásd Barca, csak rohadnagy összeszokottság kell hozzá, épp ezért nem is fog menni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 5., péntek 20:00
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. július 5., péntek 19:59
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 5., péntek 19:52
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 5., péntek 19:50
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 5., péntek 19:46
Pogbának lejárt a szerződése. Egy újonc csapatból meg nem nehéz igazolni... Illarramendi meghozott egy BL helyet a Sociedaddal és nyert egy u21es EB-t alapemberként a spanyolokkal.nusser írta:de sem pogbat sem verattit 30 milláért vették...ez az összeg nem az aminél lehet rizikót vállalni hogy vagy bejön vagy nem szerintem....
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 19:44
ez jogos.nusser írta:de sem pogbat sem verattit 30 milláért vették..
szerintem meg most muszáj rizikót vállalni mert verratti, pogba, vidal stb.stb. nem opció ilyen-olyan okokból.nusser írta:ez az összeg nem az aminél lehet rizikót vállalni hogy vagy bejön vagy nem szerintem....
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem