Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 5., péntek 20:43

.igazából mindenben veri Moratát
Vagy semmiben. :)
Elég nehéz ezt úgy megállapítani, hogy az egyik hét éve kergeti a labdát a felnőtteknél, a másik meg talán idén lesz véglegesen is az első keret tagja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 5., péntek 20:42

Gyakorlatilag az összes spanyol lap lehozta, hogy meg van az egyesség a Rea lMadrid és a Real Sociedad között, 30 millió euró+áfa, ami közel 39 millió eurót tesz ki, Illarramendi 5 évre 2,4 millás fizut kaphat.

kb 82 millió eurós mínuszba vagyunk már, kíváncsi leszek mekkora veszteséggel fogjuk zárni az átigazolási szezont.
tippem 30-40 millás mínusz, ha valami csoda fogytán jönne Bale akkor ennek a duplája lesz.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 20:42

"Én a fiatalok közzül egyedül Moratát nem tudom nagyon hova tenni, bár szerintem a Higuain szintet tudja hozni simán..."

hát persze:D:D:D lassan higuan egy féllábú üregi pocok szintjén lesz...hagyjuk már. Higuan a BL-ben nem bizonyított sajnos...de a spanyol bajnokságban igenis jó csatár volt, technikailag, fizikailag..igazából mindenben veri Moratát. Fel nem foghatom akik láttak castilla meccseket mit láthatnak a srácba...callejon is jobb nála. A helyzetkihasználása Moratának meg talán rosszabb mint Higunak, az hogy a castilla csak ott végzett ahol, abban nagy szerepe van a Morata Jesé kettős rengeteg elpuskázott helyzetének...más , hogy jesében van potenciál.
Higu meg lőtt gyönyörű gólokat, szóval azért térjenek már észhez akik abszolút 0 ként kezelik a srácot....nem véletlenül adnának érte majd 30 millát...sőt a bajnokságban mert ott bizony francia barátunk nudli...más kérdés, hogy játszó csapatba jobb a francia, csak ő nem 9-s.

Az a baj a buldog a csapatban volt mindig, de én nem akarok már Khedirát nézni...

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 5., péntek 20:41

Galacticos írta:
morata, jesé, isco, carvajal, illarramendi... jim szerint már eldurrant. :mrgreen:
hát igen, lassan már Albiolt sem kell a csapatba követelnem
mert nélküle is rengeteg "hazai" játékos lehet a pályán :lol:

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 5., péntek 20:38

Toti írta:
( mindig volt a csapataiban egy buldog)
ezt a szerepet khedira magára fogja vállalni, érzem. :mrgreen:
ja, a tuniszi pitbull majd lehozza.

Egyébként Illaramendi nekem kajakra ugyanaz mint Xabi Alonso, a mozgása is elég komolyan hasonlit az öregére. Tőlem jöhetne, 30-ért is, viszont Kondogbiát is el kell hozni mert kell egy labdaszerző kp-s. 4-3-3-ban a középső hármas lehetne akkor egy: Modric-Illaramendi-Kondobia padon: Kazsimér,Xabi,tunézia hercege. Mindenkinek lenne alternativája, lehetne rotálgatni. Azért egy kipihent Xabi kezdene a nagyobb meccseken de a BL csoportkörben meg a liga 36fordulóján több szerepet kaphatna Illaramendi.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 20:35

nusser írta:de persze ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok mit fog nyomni ancelotti ( mindig volt a csapataiban egy buldog) rem szép dolgoknak örvendhetünk idén.
Erre várok én is. Pontosabban ezért bizakodok még 1 kp-s érkezésében :shifty:

Bár emlékszem mikor talán 1 hónapja a marca bevágott 1 cikket Ancelotti féle Milánis felállást az akkori kerettel és Khedirát úgy irták mint Gattuso :lol: :lol: :lol:

Amúgy már az AS és a Marca is tény ként közli Illarával a megállapodást!
Meg már youtubon is van 1 Welcome to Real Madrid vidi :mrgreen:

Szerk.:
Hu tényleg valaki tud valami Varane-ről, mert elvileg már fel kellet volna épólnie :kivagyhe:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 5., péntek 20:34

a felállásom működne, kb 2 év együttjátszás után. Nem írtam sehol h jövőre ezt kell játszatni. Csak egy lehetőség, meg az igazolások alapján összeállított csapat.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 5., péntek 20:33

Én örülnék Illaramendinek!Tetszik ez a játékospolitika!Jó fiatal,spanyol játékosokat a Reálban látni!Remélem hogy 15-éig lerendezzük az összes igazolást és így az egész keret együtt tudna lenni!

Kivéve kb a komplett védelem. :lol:

Casillas, Arbeloa, Albiol, Ramos, Marcelo + Jesé... :/

Még Samit kibaszarinthatnánk és jöhetne Kondogbia és egész elégedett lennék. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Blancos 2013. július 5., péntek 20:35-kor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 5., péntek 20:26

( mindig volt a csapataiban egy buldog)
ezt a szerepet khedira magára fogja vállalni, érzem. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nusser

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 20:16

a barcasok x éve együtt játszanak összevannak szokva....

továbbá pont idén nyírták ki a csapat védekezésüket fizikálisan és taktikailag is...igaz ahhoz a védelmük komolyan hozzátett...

Mike felállása meg... gyakorlatilag komoly csapatok ellen mi lennénk az új seven up... mert sem özil, sem isco, sem ronaldo nem szokta kivenni a védekezésből a részét...

de persze ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok mit fog nyomni ancelotti ( mindig volt a csapataiban egy buldog) rem szép dolgoknak örvendhetünk idén.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 20:09

Hu! Mi ez a hiröbleny kérem :D ...!

Illara szerintem Alonso posztra jött + valószinű, hogy Casemiro is igy viszont tényleg kicsi rá az esély, hogy jön jövőre Gündogan. Bár Güneogan az fentebb játszik nem? :hmmm:
Én a fiatalok közzül egyedül Moratát nem tudom nagyon hova tenni, bár szerintem a Higuain szintet tudja hozni simán...
Higuval kapcsolatban egyre több hir van, hogy órák kérdése és hivatalosan is az Arsenal játékosa, ami ránk is fér mert kell a zsé :D
Ádan-os hir lepett meg legjobban mert pár napja olvastam valahol, hogy az Elche csapatához igazolt :kivagyhe:
Kondogbiában azért titkon biztam... Meglep, hogy Zizu nem húzta még be a kis franciát :D

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 5., péntek 20:08

Kyller írta:És ki fog védekezni?
Mindig ezzel jön mindenki baszki. CSAPATSZINTEN kell védekezni, mint ahogy a Barca játékosai is csinálják. Iniestáék már az ellenfél tizenhatosánál szűkítenek, aztán a felezővonalnál már ki van kényszerítve a rossz passz. Nem látod ott se szerelni Messit a saját tizenhatosánál, ahogy Alexist se, de csapatszinten olyan presszing van, hogy beroppantják az ellenfelet.

R.M.C.F. gyere és magyarázd már el bővebben, kérlek, mert én most lusta vagyok hozzá :D :coffee:

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 5., péntek 20:04

Mike írta:na akkor elmondom mi lesz

--------Illarramendi----------
------Isco--Özil--Modric-----
---------Karim--CR-----------

a 4 kps folyamatosan közel egymáshoz, ezzel a felhozatallal csak így lehet megoldani a kps védekezést. A nem lehetetlen ugye, lásd Barca, csak rohadnagy összeszokottság kell hozzá, épp ezért nem is fog menni.

És ki fog védekezni?

:mrgreen: :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 5., péntek 20:00

na akkor elmondom mi lesz

--------Illarramendi----------
------Isco--Özil--Modric-----
---------Karim--CR-----------

a 4 kps folyamatosan közel egymáshoz, ezzel a felhozatallal csak így lehet megoldani a kps védekezést. A nem lehetetlen ugye, lásd Barca, csak rohadnagy összeszokottság kell hozzá, épp ezért nem is fog menni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

horesz93
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE

HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. július 5., péntek 19:59

Én örülnék Illaramendinek!Tetszik ez a játékospolitika!Jó fiatal,spanyol játékosokat a Reálban látni!Remélem hogy 15-éig lerendezzük az összes igazolást és így az egész keret együtt tudna lenni! :)
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 5., péntek 19:52

Én pártolom ezt az Illarramendi gyereket, láttam végre focizni is párszor és tényleg nem egy elveszett fiú. Ráadásul spanyol, fiatal, jól ismeri Moratát, Carvajalt, Iscot, velük valószínűleg menne is neki a pötyi. Csak az ára túl magas, de ha ennyi, hát ennyi. Én nem bánom, ha jövőre nem nyerünk mondjuk semmit, de a játékunk szép lesz és látszik a srácokon, hogy akarnak és hajtanak. :agree:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 5., péntek 19:50

Én nem csak az árát látom túlzónak, de én még mindig inkább Kondogbiát mondanám! Ahogy néztem Illarramendit nekem ő inkább egy Xabi Alonso típusú játékos, szerintem viszont egy Makalele(Kondogbia) típusú játékosra nagyobb szükség lenne!

nusser

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 19:48

amúgy akik még gündoganoznak őt hova? szerintem illramendivel eldől, hogy török-német barátunk nem fog itt játszani...ide még egy pitbull kellene...khediranak véleményem szerint nincs alternatívája és úgy néz ki nem is lesz...és itt sütheti az egészet a vezetőség ha benne gondolkodnak, mert lehet melette akárki a kp-n döcögni fog a szekér...ha csak nyáron nem fogadtak fel sami mellé 3 brazilt akik megtanítják zsugázni és adtak neki egy új agyat...meg némi gyorsaságot.....de sajnos nem hiszem...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 5., péntek 19:46

nusser írta:de sem pogbat sem verattit 30 milláért vették...ez az összeg nem az aminél lehet rizikót vállalni hogy vagy bejön vagy nem szerintem....
Pogbának lejárt a szerződése. Egy újonc csapatból meg nem nehéz igazolni... Illarramendi meghozott egy BL helyet a Sociedaddal és nyert egy u21es EB-t alapemberként a spanyolokkal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 19:44

nusser írta:de sem pogbat sem verattit 30 milláért vették..
ez jogos.
nusser írta:ez az összeg nem az aminél lehet rizikót vállalni hogy vagy bejön vagy nem szerintem....
szerintem meg most muszáj rizikót vállalni mert verratti, pogba, vidal stb.stb. nem opció ilyen-olyan okokból.
jelenleg a középpályánk: xabi aki műtve volt a nyáron és már öreg ki tudja milyen formában lesz ezután, khedira aki olyan mint akit mindig éppen akkor műtöttek volna, casemiro akiről még azt se tudjuk hogy kicsoda-micsoda és egy modric. ez nagyon gyér eddig.

Vissza: