HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. október 10., szombat 16:47
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 8., csütörtök 10:37
Ilyen hülye hogy lehet valakI?
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2015. október 8., csütörtök 10:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 7., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. október 7., szerda 20:14
Nana, nagy mennyiségben csak még jobb hatása van.Osztom a véleményed kiváló hatásai vannak (kis mennyiségben)
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 7., szerda 19:55
Fütyülős és társai csak likőrök.kiserik írta:A házi pálinka kitűnő orvosság efféle nyavalyákra. Na, nem ám a bolti szarok, fütyülős, meg zsindelyes, meg mittudomén löttyök. Ezekkel csak a kalapkúra segít, de az meg tönkretesz másholAz igazi házi pálinka, szigorúan gyümölcsből főzve, fertőtlenít, segít izzadni, erősebbé tesz, jó közérzetet biztosít. Tessék használni nyugodtan, akár napi rendszerességgel is
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. október 7., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 7., szerda 19:35
erős*kelemen.istvan írta:Hogy van a mondás? Nincs sok/gyenge pia, csak gyenge gyomor?Kerlon írta:hallod kele, az szerintem a gyomrot is kipucolná
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 7., szerda 19:27
Hogy van a mondás? Nincs sok/gyenge pia, csak gyenge gyomor?Kerlon írta:hallod kele, az szerintem a gyomrot is kipucolná
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 7., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 7., szerda 19:15
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 7., szerda 19:01
Ha abból az elvből indulunk ki, hogy bizonyos alkohol tartalom fölött elég sok baktérium és vírus megpusztul, azért lehet benne vmi.sentry írta: Szerintem csak urban legend, és az öregek azért találták ki, hogy legyen indokuk inni.![]()
A végén meg lehet annyira benyomtak, hogy nem hogy a náthát nem érezték, de a testüket sem, és idegen bolygóként közlekedtek az udvaron.
Ha van is hatása az annyi hogy berúgsz, és ha a náthád is javul akkor placebo vagy csupán véletlen.
Persze vannak házi praktikák amik segítenek, de szerintem legalább fele semmit nem használ.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 7., szerda 18:30
Szerintem csak urban legend, és az öregek azért találták ki, hogy legyen indokuk inni.realistahuni írta:Társaságban azért jobban megy a tömény mint meghűlve, egyedül.Eleg a palinka is.
Csak a mennyisegre kell raerezni.![]()
Csak olvastam itt is, és mondták mások is, de a gyógyító hatással kapcsolatban még mindig szkeptikus vagyok.
Nagy változást nem észleltem így reggel vettem nurofent, az általában helyrehoz.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 7., szerda 18:20
Társaságban azért jobban megy a tömény mint meghűlve, egyedül.Eleg a palinka is.
Csak a mennyisegre kell raerezni.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. október 6., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 6., kedd 19:55
Pálinka+3 gerezd fokhagyma+méz, 15 percig hagy pihenni, aztán küld le.realistahuni írta:Na, asszem egyszer itt olvastam valakitől, hogy a szilvapálinka+citrom+méz (pálinkát az külön küldtem be, majd 5 percre rá a citromos mézet) jó a meghűlés ellen, ma le is teszteltem mivel nem volt nurofenem itthon.![]()
Kíváncsi vagyok, holnap jövök az eredménnyel.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 6., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 21:15
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. október 5., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. október 4., vasárnap 17:30
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem