Realista24 írta:R24, milyen androidos készüléked volt eddig, ha volt?
Középkategóriásat nem érdemes belőle venni... csak zászlóshajókat tényleg. Akár 1-2-3 évvel ezelőttieket is, de nem szabad egy új középkategóriásat venni mert azokat utálják meg általában az emberek.
Amikor van egy op.rendszer, ami jelen esetben az Android és nem szabad belőle olcsóbbat venni mert szar, ott eleve gondok vannak, nem? Hogy bízzak meg egy márkában, ha tudom, hogy az 50-70ezer forintos telójuk egy fos? Írom ezt laikusként.
Mert pl a 4S-en ugyanúgy ott van a legfrissebb iOS és nem kell attól tartanom, hogy a legolcsóbb alma és fos és megbízhatatlan lesz rajta a rendszer.
Ez amúgy érdekes, mert pl a barátomnak szintén 4S van és az elmúlt két frissítés óta többet laggol a telefon mint egy középkategóriás android.
Hát figyelj, nagyobb a rendszerigénye. Nem véletlen raknak bele több ramot, erőssebb processzort és nagyjából így lesz ugyan olyan gyors a két rendszer.
Viszont ami számomra nagyon szimpatikus az androidban az, hogy igazából ha akarom akkor holnaptól szoftveresen egy LG G4-est haszználok hiába van nekem LG G2-es.
De volt Apple telóm is.
Ötig vásároltam őket kb 3GS-től. Szóval bőven látom annak az előnyeit is tényleg és egyáltalán nem szokásom szidni azt a termékcsaládot mert tényleg jó.
Csak nekem hiányozna az a szintű szabadság amit kapok a droidtól.
IOS-től is megvol ha Jailbreakeltem, de utána meg brutálisan unstabil lett a rendszer. Kb naponta 2-3x összeomlott