Nekem sem tetszik ez. Benitez nem elég karizmatikus egy ilyen klubhoz, pláne úgy nem, hogy Perez elvárja tőle, hogy pincsi legyen. Látszik, hogy a nyilatkozatokban próbál hízelegni a játékosoknak, ők meg visszaszólogatnak a sajtón keresztül.Ami nekem rohadtul nem tetszik, hogy a sajtón keresztül oda-oda mondogatnak a játékosok az edzőnek. Nem lesz ennek jó vége.
A legnagyobb problémám az, hogy ez abszolút nem profi hozzáállás. Sem a klub, sem a játékosok részéről. Benitez 3 hónapja edző, de már most kikezdik? Tessék odatenni magukat a szezonban, aztán ha hosszútávon nem megy a közös munka, akkor nyár elején el kell mondani az elnöknek, és megoldást találni. De addig csendben kéne maradni.
De kicsit sok lesz a jóból. Mourinhot is effektíve ők buktatták meg, Benitezt 3 hónap után kikezdik, Pelle háta mögött is ment a sutyorgás, ez nevetséges. Azt nekem senki ne mondja, hogy 4 edzőből 3-mal nem tudtak/tudnak együtt dolgozni. Ez vicc. Unprofesszionális fegyelmezetlenség. Nem tudom, hogy kik ebben a főkolomposok (azért van 1-2 erős tippem), de azokat el kellene távolítani a csapatból. A sikertelenségünk lassan már nem magyarázható semmivel, mert minden lehetséges problémát a játékosok egojának letörésén kívül orvosoltunk. Nem a játékosok dolga megmondani, ki legyen az edző, nekik az a dolguk, hogy hallgassanak az edzőre, és tegyék oda magukat a pályán.