Sokakkal nem értek egyet. Ok hogy CR nem védekezik sokat, meg Özil sem. De ha az edző azt mondja, hogy védekezz, mert az IS a feladatod (ok CR nem fog, de ő megteheti), akkor védekeznie kell. Ha nem akkor kikerül.nusser írta:
Mike felállása meg... gyakorlatilag komoly csapatok ellen mi lennénk az új seven up... mert sem özil, sem isco, sem ronaldo nem szokta kivenni a védekezésből a részét...
de persze ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok mit fog nyomni ancelotti ( mindig volt a csapataiban egy buldog) rem szép dolgoknak örvendhetünk idén.
Szóval az okés, hogy a meglévő játékosokhoz kell egy jó taktikát kitalálni, de olyan nincs hogy az edző azt mondja pl Özilnek, hogy vissza kell zárnia félpályáig és területet védeni, vagy embert fogni, és Ő nem hajtja végre akkor tuti, hogy lesz következménye.
Szóval azért ez nem olyan egyszerű, hogy ha Özil játszik akkor nem védekezik. Ha meg ilyen a mentalitása takarodhat a francba, de nem csak Ő, más is. Az van amit az edző mond!

Amúgy ha igazak a pletykák, akkor már nálam most jobb edző az olasz mint a portugál, aki hozott egy Khedirát meg egy Modricot (szerintem csak rábólintott, nem ő kérte a horvátot) 3 év alatt a középpályára, úgy hogy a vak is látta, hogy ott van a legnagyobb problémánk.