Zene
Re: Zene
Lehet rám is csak a szerelmi csalódás miatt.reeed_ati írta:Ekkora hatással azért nem volt rám, de tényleg baromi jó lett.

Áááh, teljesen más stílus, főleg az első 3, az metalcore (illetve deathcore), kanyarban sincsen ehhez a mai BMTH-hoz képest.reeed_ati írta:Pont emiatt lekaptam a régi albumaikat, de azok annyira nem jöttek be, bár még lehet kéne pár hallgatás..

Go To Hell For Heaven's Sake-re pörögj rá, nekem az a kedvencem.Victor írta:Arról az albumról nekem a Sleepwalking, a Can u feel my heart és a Seen it All before jön csak be.

Azt még többször át kell rágnom, eddig nekem is csak 3-4 szám adja, de most ez az új meghozta a kedvemet hozzá (meg a régiekhez is).fiore írta:Nálam a Sempiternalt sajnos nem tudja überelni semmi, bár tény, hogy minőségi az új album.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Czakó Balázs Fotográfia & Deego - Vándor (Music by AZA)
//
Még ma este jön elvileg az első trekk a #SzuperCsillagParaszt-ról
//
Még ma este jön elvileg az első trekk a #SzuperCsillagParaszt-ról

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
sajnos nálam is ez a helyzet. pedig néztem, vannak jó kis buszos megoldások is, de így is felejtős. majd legközelebbÉn terveztem, de nem nagyon tudok spórolni arra a ~20ezerre, ami kéne hozzá.

- Victor
Arról az albumról nekem a Sleepwalking, a Can u feel my heart és a Seen it All before jön csak be.Nálam a Sempiternalt sajnos nem tudja überelni semmi, bár tény, hogy minőségi az új album.![]()
De jó, hogy írtad, mert most megtaláltam a bonus trackeket is

Megy amúgy valaki az ausztriai koncertjükre?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Győzike - Nincs Szerencsém
Istenem, mekkora szánalom.
Soha nem linkeltem még ilyesmit ide, de volt, akinek nem tetszett a Bulibáró, egyéb cuccok, és idejött vele...de ez mindennek a legalja már. Saját felelősségre, 1 percig bírtam, de már néma volt, csak a videót figyeltem.
Egy kis retro.
Nek - La vita è (Eiffel 65 Rmx Radio Edit)
Istenem, mekkora szánalom.

Soha nem linkeltem még ilyesmit ide, de volt, akinek nem tetszett a Bulibáró, egyéb cuccok, és idejött vele...de ez mindennek a legalja már. Saját felelősségre, 1 percig bírtam, de már néma volt, csak a videót figyeltem.

Egy kis retro.

Nek - La vita è (Eiffel 65 Rmx Radio Edit)
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ekkora hatással azért nem volt rám, de tényleg baromi jó lett.Sierra írta:4 nap alatt rongyosra hallgattam az új Bring Me The Horizon albumot, egyszerűen lenyűgöző, zseniális lett!Régen volt már rám ekkora hatással zene.

Pont emiatt lekaptam a régi albumaikat, de azok annyira nem jöttek be, bár még lehet kéne pár hallgatás..
Más:
Most erre kaptam rá, eddig nekem kimaradt a Dac indulót leszámítva, vagy nem az indulójuk volt, csak azt énekelték...:
Ismerős Arcok - Repít a szél
Nélküled
Ismerős Arcok - Mennyit ér?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2015. október 5., hétfő 0:43-kor.
4 nap alatt rongyosra hallgattam az új Bring Me The Horizon albumot, egyszerűen lenyűgöző, zseniális lett!
Régen volt már rám ekkora hatással zene.

- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
The Prodigy - Wild Frontier (Live At Future Music Festival Australia 2015)
azért kíváncsi lennék mit (nem) tolnak a srácok, de egyszerűen imádom őket.
azért kíváncsi lennék mit (nem) tolnak a srácok, de egyszerűen imádom őket.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Zsombor írta:Black Sabbath június 1. Aréna.
vesszük is gyorsba a jegyet holnap

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
+1Nem is értettem soha, hogy miért nem Őt és Saunderst küldjük kapásból az eurovízióra... mondjuk annál az eseménynél talán csak az előválogató még szánalmasabb![]()
Amúgy nem tudom, ki vette észre, de borzalom, hogy jó pár magyar rock zenekar pár héten belül bejelentette megszűnését/feloszlását. Nem tudom, mi lehet mögötte
Subscribe, Isten háta mögött, Leander, Grenma... ma pedig az AFC. Ezek nagyját ráadásul kedveltem is, többnek a koncertjein is ott voltam jó párszor.

Black Sabbath június 1. Aréna.