James - Isco - Modric egyszerre lehetne a pályán egy jól működő csapatban... rózsaszín felhők között érezném magam

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 12., hétfő 22:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 12., hétfő 21:40
M1Ö írta:Sokan kritizálták tavaly 4-3-3-ban, hogy a kapuhoz közelebb jobb lenne. Én úgy voltam vele akkor is, hogy Modric-csal és Kroos-szal tökéletes 3mast játszik. Jobb neki, ha mélyebről indul és nem a szélről, elölről. Lehet szar duma, de egy tökéletes Iniesta utódot lehetne belőle csinálni. Mert rengeteg esze, képessége, akarata van ehhez a játékhoz. Erre kidobják jobb szélre...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 12., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 6., kedd 20:16
Én bal lábas létemre,a legjobban jobb oldalon szerettem játszani.Nagyon nem mindegy neki, hogy baloldali támadó kp helyett jobb oldalit játszik, vagy bal oldali középső középpályást.
Nem feltétlenül a poszt miatt nincsen meg az a bizonyos "áttörés",már ha a posztra és nem az egyénre gondoltok....isco mindenkinek szimpatikus,szereti a nagy többség itt,mert mutat olyan megoldásokat ami látványra,élvezetre magas szint,de a fociban ez ma már kevés. Én is szeretem,és nem akarom hogy elmenjen,inkább alkalmazzuk máshogyan és másra....mint anno Dm.....ahol mindig is játszott ott nekünk nem volt 100.as.....majd áthelyezte CA egy váratlan húzással egy más pozicióba,és ott kis túlzással(lehet nem is annyira) a legnagyobb húzóemberünkké vált,és nélkülözhetetlen lett.Realista24 írta:Ha nincs helye, nincs áttörés, akkor nem akkora gond ha elmegy.dannen írta:tök mindegy hova rakod iscot vannak dolgok amik nem posztfüggők és az se megy a spanyolnak mostanában. érdekes jamest rakhatod szinte bárhova, középpályástól csatárig, hasznát fogjuk venni. szar kimondani mert azt hittem ez az év lesz az áttörés isconak, de james jobb focista jelenleg, épüljön csak fel hamar. nyáron meg sajnos isco lépni fog.
En csipem a kicsit, de van amikor nem működik a kémia. Neki extrán nehez a CR, Bale, James trio miatt. Sajnálnam nagyon, de ez neha szükségszerű.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 6., kedd 19:36
Ha nincs helye, nincs áttörés, akkor nem akkora gond ha elmegy.dannen írta:tök mindegy hova rakod iscot vannak dolgok amik nem posztfüggők és az se megy a spanyolnak mostanában. érdekes jamest rakhatod szinte bárhova, középpályástól csatárig, hasznát fogjuk venni. szar kimondani mert azt hittem ez az év lesz az áttörés isconak, de james jobb focista jelenleg, épüljön csak fel hamar. nyáron meg sajnos isco lépni fog.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. október 6., kedd 19:31
Rosszul fejeztem ki magam, neked van igazad. Azt akartam írni, hogy a bal oldalról indul.CR amióta Bale kiesett azóta csatárt játszik, nem balszélsőt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. október 6., kedd 18:24
CR amióta Bale kiesett azóta csatárt játszik, nem balszélsőt. Talán most Bale visszatérésével újra a szélen lesz, amibe én nagyon bízok és óriási hibának érzem, hogy nem ott van. Benzema meg azért rúgdossa most a gólokat mert befejezőt játszik Ronaldoval együtt. Tavaly inkább visszajárt a labdákért, így Cének is több lehetőséget adva, most viszont egymás nyakán játszanak. A megoldás, hogy vagy Cé balszél vagy Benya több szervező feladatot kapjon, mint az emúlt években. Szerintem az jobban megy neki, mint a befejezés, illetve a csapat hasznára is jobban lenne, mivel Roni is feljavulna.___Samy___ írta:Az viszont erdekes, hogy CR ugy szerepel a bal oldalon, hogy ott is szar, kozben meg Isco elvesztegeti az idejet a jobb oldalon. Nyugodtan lehetne helycsere, mert mindegy, hogy CR melyik oldalon jatszik fosul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 6., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. október 6., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 6., kedd 17:59
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. október 6., kedd 17:53
Ez még mindig nem Cr topik igy ha védtem is reagalj ott ahol védtem. De ha Iscora kritikat mondok annak semmi köze Crhez még akkor sem ha esetleg Isco ritkan lathato jo paszabol nem lőtt golt.M1Ö írta:Mert mit akarsz, mire ragáljak? Arra a f*szságra reagáltam, hogy Te kritikán alulinak állítod be, bezzeg CR-t védted eddig folyamat.OutSider írta:Mindenre reagálsz csak arra nem ami a lényeg.
Persze, az a szarság amit én le nyomok, nem az, hogy eladnád a 'csába....OutSider írta:Szarság amit Te lenyomsz...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 5., hétfő 20:24
Mert mit akarsz, mire ragáljak? Arra a f*szságra reagáltam, hogy Te kritikán alulinak állítod be, bezzeg CR-t védted eddig folyamat.OutSider írta:Mindenre reagálsz csak arra nem ami a lényeg.
Persze, az a szarság amit én le nyomok, nem az, hogy eladnád a 'csába....OutSider írta:Szarság amit Te lenyomsz...
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. október 5., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. október 5., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. október 5., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 5., hétfő 9:57
Ronaldo "teljesítményét" simán hozta volna akármelyik csere szélső is. Sőt, nekik nem lett volna büdös visszasprintelni a játékosukkal.Ronaldoval. Iscoval....cserék nélkül....tele sérültekkel...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 5., hétfő 9:43
Nem, ez csak pár ember szemellrnzoje. Isco gyenge meccsek óta, látni rajta, hogy szenved a jobb oldalon, de továbbra is ott eroltetjuk, az meg már csak egyetlen egy ember hibája. Persze most lehet mondani, hogy de nem volt más... De akkor kicsit varialjon.András93 írta:Isco kedvenc, Benitezt meg utálják itt...R.M.C.F írta:Kérdés melyik edző tudta volna hozni a meccset....
Ronaldoval. Iscoval....cserék nélkül....tele sérültekkel....
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. október 5., hétfő 9:24
Mindenre reagálsz csak arra nem ami a lényeg. Tényleg felesleges időpocsékolás.M1Ö írta:Talán azért mert Őt lehet felhozni példának?OutSider írta:Na most én a topik címénél Iscot látok, Te meg folyamatosan CR-ezel...![]()
Ha jól emlékszek minimum volt már 2 olyan passza CSAK NEKI, amit normális esetben csukott szemmel belő.OutSider írta:Vagy csak Cr-nek adta?
Inkább azt a szarságot hagyjuk amit Te lenyomsz. Már adnád el...
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 4., vasárnap 23:33
Isco kedvenc, Benitezt meg utálják itt...R.M.C.F írta:Kérdés melyik edző tudta volna hozni a meccset....
Ronaldoval. Iscoval....cserék nélkül....tele sérültekkel....
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 4., vasárnap 23:29
Félig-meddig jogos, de nem értek vele teljesen egyet.R.M.C.F írta:Ronaldoval. Iscoval....cserék nélkül....tele sérültekkel....
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem