hát igen, lassan már Albiolt sem kell a csapatba követelnemGalacticos írta:
morata, jesé, isco, carvajal, illarramendi... jim szerint már eldurrant.
mert nélküle is rengeteg "hazai" játékos lehet a pályán

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 5., péntek 20:41
hát igen, lassan már Albiolt sem kell a csapatba követelnemGalacticos írta:
morata, jesé, isco, carvajal, illarramendi... jim szerint már eldurrant.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 5., péntek 20:38
ja, a tuniszi pitbull majd lehozza.Toti írta:ezt a szerepet khedira magára fogja vállalni, érzem.( mindig volt a csapataiban egy buldog)
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 20:35
Erre várok én is. Pontosabban ezért bizakodok még 1 kp-s érkezésébennusser írta:de persze ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok mit fog nyomni ancelotti ( mindig volt a csapataiban egy buldog) rem szép dolgoknak örvendhetünk idén.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 5., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 5., péntek 20:33
Én örülnék Illaramendinek!Tetszik ez a játékospolitika!Jó fiatal,spanyol játékosokat a Reálban látni!Remélem hogy 15-éig lerendezzük az összes igazolást és így az egész keret együtt tudna lenni!
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 5., péntek 20:26
ezt a szerepet khedira magára fogja vállalni, érzem.( mindig volt a csapataiban egy buldog)
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 20:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 20:09
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 5., péntek 20:08
Mindig ezzel jön mindenki baszki. CSAPATSZINTEN kell védekezni, mint ahogy a Barca játékosai is csinálják. Iniestáék már az ellenfél tizenhatosánál szűkítenek, aztán a felezővonalnál már ki van kényszerítve a rossz passz. Nem látod ott se szerelni Messit a saját tizenhatosánál, ahogy Alexist se, de csapatszinten olyan presszing van, hogy beroppantják az ellenfelet.Kyller írta:És ki fog védekezni?
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 5., péntek 20:04
Mike írta:na akkor elmondom mi lesz
--------Illarramendi----------
------Isco--Özil--Modric-----
---------Karim--CR-----------
a 4 kps folyamatosan közel egymáshoz, ezzel a felhozatallal csak így lehet megoldani a kps védekezést. A nem lehetetlen ugye, lásd Barca, csak rohadnagy összeszokottság kell hozzá, épp ezért nem is fog menni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 5., péntek 20:00
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. július 5., péntek 19:59
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 5., péntek 19:52
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 5., péntek 19:50
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 5., péntek 19:46
Pogbának lejárt a szerződése. Egy újonc csapatból meg nem nehéz igazolni... Illarramendi meghozott egy BL helyet a Sociedaddal és nyert egy u21es EB-t alapemberként a spanyolokkal.nusser írta:de sem pogbat sem verattit 30 milláért vették...ez az összeg nem az aminél lehet rizikót vállalni hogy vagy bejön vagy nem szerintem....
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 19:44
ez jogos.nusser írta:de sem pogbat sem verattit 30 milláért vették..
szerintem meg most muszáj rizikót vállalni mert verratti, pogba, vidal stb.stb. nem opció ilyen-olyan okokból.nusser írta:ez az összeg nem az aminél lehet rizikót vállalni hogy vagy bejön vagy nem szerintem....
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 5., péntek 19:41
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 19:38
viszont nagyon nincs alternatíva.nusser írta:hát ez az illramendi véleményem szerint nagyon karcsú...fizikálisan is, technikailag is körülményes, fejben kissé lassú...nem egy előre lépés főleg ennyiért, nem ezt kellett volna...de persze cáfoljon rám...továbbá 21 évesekkel nem lehet bl-t nyerni, oda kell a rutin plusz nem mindenki egy varane vagy most 30 milláért igazolunk a padra? jó ez a fiatalítás, de nem kéne túlzásokba esni nem az arsenal vagyunk...középpályán kell a rutin plusz ez a srác sehol nem bizonyított, csak hát 2018-ig szerződése van...
higu meg ha nem megy el végül idén...véleményem szerint még mindig jobb mint morata, benzema meg egyedül kevés lesz, valakinek őt is tehermentesíteni kell.
ugyanez.én nem tudom ki ő, honnan jött. az U21-es EB-n láttam először játszani és a pofám leszakadt tőle, egyből írtam hogy hoznám. nyilván nem 30 millióért, de ebben a srácban van valami.
én nagyon örülök. az as szerint már csak azon megy a vita, hogy a 30 milliót egyszerre vagy 3 részletben fizesse ki a Madrid. Ha ez igaz, akkor Welcome Illarra.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem