Van egy szerződésed a menedzserrel, aláírod a felhatalmazást, onnantól az ő felelőssége a pénzmozgás, jelen esetben apukáé. Senki nem mondta, hogy itt mindenki ártatlan, és nincs bűncselekmény.
Ha meg csak tulajdonostársak voltak, akkor is elég az egyik cégjegyzésre jogosult személy. Hány embert húztak már le a nagy barátok, a közös cégben? Szerintem tudnánk sorolni párat. Ők akkor tudtak róla, mert rajt volt az aláírásuk néhány papíron, és direkt hagyták csődbe vinni a céget?
Nem védem én Messi-t, csak itt a feltételezés apró sugara se villant meg, hogy esetleg ártatlan, mert ugye a másik csapatban játszik, és "a rosszakat el kell ítélni, akik bűnösek szenvedjenek" - Gino.

Én közöltem egy lehetséges változatot, de akár több variáció is lehet. Engem igazán nem érdekel az ügy, mert nincs köze a sporthoz.
Amúgy két év az nem tétel ilyen pénznél, csak akartak valamit mondani, lesz abból még felfüggesztett, vagy házi őrizet. Szerintem itthon mindenki vigyorogva tenné össze a kezét, és menne a börtönbe, ha csak két év járna ilyen összegekért. De nálunk ez 5-10 évtől kezdődik, viszont gondolkodás nélkül rásütnék a 10-et.