Biztos a csajokMesQueUnClub írta:Ők nem nézték a meccset/szezont eddig.Realista24 írta:Cristiano öt szavazata troll mindeneteket

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 6., kedd 7:32
Biztos a csajokMesQueUnClub írta:Ők nem nézték a meccset/szezont eddig.Realista24 írta:Cristiano öt szavazata troll mindeneteket
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 5., hétfő 21:05
Ők nem nézték a meccset/szezont eddig.Realista24 írta:Cristiano öt szavazata troll mindeneteket
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 5., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 5., hétfő 18:46
Reszben egyetertek Anthonyval....de csak reszben. Jelenleg en sem varok golokat a kp-tol, van egy alap taktikank amiben a ket belso ember nem nagyon jut el az ellenfel tizenhatosaig. Jovore ha CR lep! akkor viszont tobb kell a ket belso kozeppalyastol is, persze at kell szervezni az alap szisztemat.Akkor mar nem CR-re lesznek kihegyezve atamadasok, mindenkinek oda kell raknia maga kis pluszat. Legalabb egy min. 5-6 golt elvarnek Kroostol, Modrictol es Kovacsicstol is. Ha kezdo csatar rug 20-30 kozott, a csereje 10-20 kozott, a tamadok olyan 15 korul. De ennek a minimumnak meg kellene lennie. Ez is kb. olyan 80 gol korul lenne, ez meg belefer egy bajnoki cimhez, de tenyleg ez lenne a minumum.morientes írta: Golt meg ne tole várjunk már,se Modrictol,mikor elol basznak a százmilliok,ès abbol mostanában egy tud vállalhato tepjesitmènyt hozni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 5., hétfő 18:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 5., hétfő 17:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 15:29
Van egy Nachonk aki mar sokszor jatszott jobbhatvedkent(eleg jol) na ot kellett volna betennie.
Szelso hatved posztra kell a frissesseg, fiatalsag, gyorsasag.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 5., hétfő 15:25
Ha jol tudom ez az ertekeld a meccset topik. Itt mindenki utolag okos, velem, veled mindenkivel egyutt.nmate írta:Lejjebb 3 kommentben kiveséztük a témát.
Utólag könnyű okoskodni. Te sem kardoskodtál mellette.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 5., hétfő 15:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 5., hétfő 15:06
De gyorsabb mint Arbeloa.nmate írta:Ennek a kritériumnak Nacho sem felel meg.numberone1 írta:gyorsasag
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 14:51
Meg úgy végigolvastam az egész topicot abban az időintervallumban, senki nem volt előre olyan okos, ahogy láttam, hogy Nachoért kiáltott volna.numberone1 írta:
Hat sajnalom Carvajalt, edig nem volt rossz...sot. Van ket ugy mond "top" szelso hatvedunk es mindketto serult.Viszont ez a terep a spartaie
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 5., hétfő 14:46
Ennek a kritériumnak Nacho sem felel meg.numberone1 írta:gyorsasag
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 5., hétfő 14:32
Van egy Nachonk aki mar sokszor jatszott jobbhatvedkent(eleg jol) na ot kellett volna betennie.morientes írta: Amugy sztm a calderonban nem szègyen az x,sajnálatos hogy Carvajal kiesett,akkor talán nincs ez az Arbeloa baki,de hát a fociban nincsen ha....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. október 5., hétfő 13:27
Ez mit mutat?http://kepfeltoltes.hu/151005/heat_www. ... es.hu_.jpg
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 13:25
Ha szarul rakod fel a bábukat akkor ne csodálkozz ezen. 4 belső középpályás?Anthony írta:A második félidő jó részében 4 belső középpályással toltuk mégis benyomtak minket, de így is CR a bűnbak. Nem tudok veled vitatkozni, mert ahogy látom mostanában minden véleményed végleges, úgyhogy én ezzel feladom. Igazad van mindenben!!!Realista24 írta:A Kroos-Modric-Casemiro trió tegnapi gyalázatos teljesítménye.
http://kepfeltoltes.hu/151005/heat_www. ... es.hu_.jpg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 13:23
Na végre.Anthony írta:Igazad van mindenben!!!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 5., hétfő 13:22
A második félidő jó részében 4 belső középpályással toltuk mégis benyomtak minket, de így is CR a bűnbak. Nem tudok veled vitatkozni, mert ahogy látom mostanában minden véleményed végleges, úgyhogy én ezzel feladom. Igazad van mindenben!!!Realista24 írta:A Kroos-Modric-Casemiro trió tegnapi gyalázatos teljesítménye.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 5., hétfő 13:14
Kevés, én a FIFA16-ban 30 gól körül rúgok velük egy szezonban.Realista24 írta:A Kroos-Modric-Casemiro trió tegnapi gyalázatos teljesítménye.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem