Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Busquets after Barca's loss: “Its true we’ve been winning everything, so maybe some want the other team to win.”

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Nem egy nagy was ist das ez a történet . Az elmutyizott pénzt valamivel meg is kell védeni , ennyi . :Đ
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
AK47-ese lett volna, minimum aranyból, amibe bele van gravírozva a Barca logó, és Support by LEO felirat. Az stílusosabb lenne, meg köze is lenne bármihez itt. 
De csak egy nyamvadt 22-ese volt. Argentínában híresen jó a közbiztonság. Főleg, ha egy hófehér Audi kupéban furikázol. Bár szerintem drogbáró lesz. Sose lehet tudni.
Itthon amúgy 2-8 év már az is, ha a vadászboltban rossz lőszert adnak, amire nincs engedélyed.

De csak egy nyamvadt 22-ese volt. Argentínában híresen jó a közbiztonság. Főleg, ha egy hófehér Audi kupéban furikázol. Bár szerintem drogbáró lesz. Sose lehet tudni.
Itthon amúgy 2-8 év már az is, ha a vadászboltban rossz lőszert adnak, amire nincs engedélyed.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Máshogy kérdezem, ki nem sza*ja le, hogy mit csinál a testvére, nagybátyja, kutyája macskája? Mert engem aztán iszonyat mód, hidegen hagy. Ráadásul még csak nem is értem, hogy mi köze a Real vs Barca témához.Toti írta: a sok adócsalómanó mellett még ilyen ügyek is jönnek a környezetből.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
nincs és. de ezt te is tudod. nem kell játszani.MesQueUnClub írta:Hát ez nagyon szomorú, és?Toti írta:messi tesóját elkapták illegális fegyvertartás miatt.
tiszta gengszter család.
a sok adócsalómanó mellett még ilyen ügyek is jönnek a környezetből.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hát ez nagyon szomorú, és?Toti írta:messi tesóját elkapták illegális fegyvertartás miatt.
tiszta gengszter család.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg ezt is kimagyarázzátok majd, h teljesen jogosan szegte meg a törvénytDinhoL írta:Nem is értem miért nem bízik a híresen jó dél-amerikai közbiztonságban..Toti írta:messi tesóját elkapták illegális fegyvertartás miatt.
tiszta gengszter család.

- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nem is értem miért nem bízik a híresen jó dél-amerikai közbiztonságban..Toti írta:messi tesóját elkapták illegális fegyvertartás miatt.
tiszta gengszter család.

Som i Serem!
6oat
6oat
messi tesóját elkapták illegális fegyvertartás miatt.
tiszta gengszter család.
tiszta gengszter család.

- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hoppá elírtam, ez tavasszal akart lenni.Becksy23 írta:Nyerni kell ma mindenképpen, és 2016-ra összehozni legalább 6 pont előnyt, mert ősszel nem fog hibázni a Barca, vagyis nem gyakran. Megvolt már nekik Bilbao, Sevilla, Atlético idegenben, egyedül a Valencia és mi maradtunk, ahol nem egyértelmű esélyesek, otthon úgye mindig azok. Visszatérnek a sérültek, beszáll Arda (ő a bajnokságban nagyon sokat fog érni, lesz cseréjük) és Vidal, lehet hogy az utolsó 19 meccsből 17-et lehoznak. Nem lesz szerintem még egyszer "nagy" sérüléshullámuk (ott ez már annak számít, nálunk ez egy jó időszak lenne), ősszel kell megfelelő előnyt szerezni szerintem. Nyerünk is ma, 1-3.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Egy madridostól ez példamutató magatartás.Csabi írta:jaj de sajnálom a barcelónát.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
És még így is jópár jogos tizit elvettek tőlünk......sentry írta:7 meccsen 5 11es?Az idei kiírásban eddig a Real Madridnak egy, a Barcelonának pedig öt büntetőt ítéltek meg. #LigaBBVAAz már nem rossz!
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg egy off, aztan jonnek a piros lapok. Mindegy hogy ki az.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Cali írta:R.M.C.F.
Egyebkent azon nem gondolkoztal meg, hogy ha ennyien betalalnak, akkor annak lehet valamilyen oka? Nem lehet, hogy a Te keszulekedben van a hiba?
Olvastam mar toled millio alkalommal, hogy teged szemelyesen is folyamatosan basztatnak... Nem gondolod, hogy ezen az "enmindentjobbantudokesajovobeislatok" stiluson valtoztatnod kene es talan valtozna ez a helyzet?
Azért nem arra gondoltam,hogy a fórum zöme hülyének néz.

Azok a bizonyos véleményeim meg a szokásosak.....egy kedencről negatív,ez lehet raul,iker,vagy akár ca is,még vele kapcsolatosan is megkaptam,hogy mennyire utálhatomk,ha negatívkodom ellene....holott kedveltem a tagot,csak valahogy kicsúszott a kezéből a csapat. A hibáit,amiket én gondoltam megosztottam.
Személyesen sem úgy basztattak,ami a személyem ellen szól,hanem a csapatom ellen(real).....
Ez meg...ezen az "enmindentjobbantudokesajovobeislatok" stiluson valtoztatnod kene es talan valtozna ez a helyzet?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
R.M.C.F.
Egyebkent azon nem gondolkoztal meg, hogy ha ennyien betalalnak, akkor annak lehet valamilyen oka? Nem lehet, hogy a Te keszulekedben van a hiba?
Olvastam mar toled millio alkalommal, hogy teged szemelyesen is folyamatosan basztatnak... Nem gondolod, hogy ezen az "enmindentjobbantudokesajovobeislatok" stiluson valtoztatnod kene es talan valtozna ez a helyzet?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
sentry írta:Viccen kívül rosszabb vagy mint egy 5-6 éves hisztis kisgyerek és egy 14 éves mentruáló tinilány.R.M.C.F írta:Akkor minek érdekel ha én úgy is túlzok?
Katasztrófa amit leművelsz fórumozás címen. Én be is fejeztem veled bármilyen kommunikációt.
Lehetetlen veled beszélgetni vagy vitatkozni! Pont a fentiek miatt.
Fejezd,egyel kevesebb az aki inkáb csak akadékoskodik,meg beszólogat,majd ha visszaszólok én vagyok a genyó.....ez megy már hónapok óta,lehet pont nem Te(akkor bocs,de mintha úgy rémlene),de van egy réteg.
Realista24 írta:Hogy tőled mar kérdezni sem lehet.R.M.C.F írta:Akkor minek érdekel ha én úgy is túlzok?
Normálisan bármikor lehetett. Csak monstanában kissé sok lett a semmiből csak beszólogatok,célozgatok ember....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Viccen kívül rosszabb vagy mint egy 5-6 éves hisztis kisgyerek és egy 14 éves mentruáló tinilány.R.M.C.F írta:Akkor minek érdekel ha én úgy is túlzok?
Katasztrófa amit leművelsz fórumozás címen. Én be is fejeztem veled bármilyen kommunikációt.
Lehetetlen veled beszélgetni vagy vitatkozni! Pont a fentiek miatt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy tőled mar kérdezni sem lehet.R.M.C.F írta:Akkor minek érdekel ha én úgy is túlzok?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema